Gość: Regina IP: 62.233.173.* 12.04.03, 19:03 Kocham bociany i bardzo mnie cieszy,że ludzie tak się o nie martwią. Boćki chodzące latem po łąkach są pięknym elementem naszego krajobrazu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcel Ma Uciekający bocian IP: 62.233.173.* 12.04.03, 19:07 Już się martwiłem,że w tym roku bociany nie przylecą.Ale jakoś doleciały i to mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Uciekający bocian 12.04.03, 19:14 Gość portalu: Regina napisał(a): Kocham bociany i bardzo mnie cieszy,że ludzie tak się o nie martwią. Boćki chodzące latem po łąkach są pięknym elementem naszego krajobrazu. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Ach jak piekny jest nasz kraj; bocki chodzace po lace, baba pasaca krowke, chlop pijacy piwo pod gospoda, dzieci w podnioslym nastroju wychodzace z kosciolka wiejskiego po spozyciu pierwszej komunii (to moze ich jedyny posilek tego dnia...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Ma Uciekający bocian IP: 62.233.173.* 12.04.03, 19:15 Już się martwiłem,że w tym roku bociany nie przylecą.Ale jakoś doleciały i to mnie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś