Dodaj do ulubionych

Wraca sprawa altanki Jurczyka

IP: 213.233.138.* 01.02.07, 03:22
powoli sie to robi jak rozliczanie z teczek sb. w tym wieku, po fakcie, co to
zmieni? wazne, ze jako prezydent naginal prawo a durna biurokracja trzymala ta
sprawe do tej pory. teraz to nikomu nie zrobi zadnej roznicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: cy24 Wraca sprawa altanki Jurczyka IP: *.chello.pl 01.02.07, 09:09
      Ludzie, jak długo naszego prezydenciunia można tak maltretować!? Przecież on
      taki chory. Dajcie sobie wreszcie spokój, bo trzeba będzie mu niedługo
      mieszkanie socjalne przydzielić.
      • krokus5 Re: Wraca sprawa altanki Jurczyka 01.02.07, 12:32
        Biedny prezydenciunio chce 300tys odszkodowania za TW Świetego.Tym bardziej
        powinni rozwiązać sprawę jego nielegalnej altanki
      • Gość: andreas dla mnie to nie zemsta, ale papierek lakmusowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:40
        to nie jest dla mnie kwestia jego jednego,
        ale w tym wypadku czy namaszczony czy to przez wybory czy nominacje na VIPa
        czy taka osoba MOZE WIECEJ????

Jak wiem w Niemczech czy innej Szwecji
        takie osoby sa poddawane surowszej kontroli
        i w razie wpadek na łamaniu prawa podaja sie do dymisji!!!!

Juz nie mówiac o zwykłym zatrzymywaniu przez policje
        czy przekroczeniu przepisów
        u nas VIP dostaje pouczenie,
        co w demokratycznych krajach jest nie do pomyslenia!
        • zona.pijaka Re: dla mnie to nie zemsta, ale papierek lakmusow 01.02.07, 13:25
          Śmieszni jesteście w tej swojej zawiści. Skoro byłemu Prezydentowi Szczecina,
          zazdrościcie tych 85 m kw, własnej budowli, którą dzieli jako dwa niezależne
          gospodarstwa domowe. Kupionej za własne uczciwie zarobione pieniądze, i
          urządzonej wg typowego standardu.
          Mniemam przeto że takii np Andreas zamieszkuje chyba w komunalnym o jeszcze
          mniejszej powierzchni, załużmy 15 m kw - skoro tak zazdrości Panu Jurczykowei.
          A może byś Andreasie, zamiast podle obrabiać mu dupę - wziął się wreszcie do
          jakiejkolwiek roboty, np więcej kursów taksówką - to i odłożysz na 20-to
          metrowe mieszkanko. Albo pogadaj z Krzystkiem - On ci je wyłudzi.
          Wybacz, jakbyś się tu nie starał - nie dorastasz mu do pięt.
          • Gość: andreas Re: dla mnie to nie zemsta, ale papierek lakmusow IP: 217.116.110.* 01.02.07, 18:22
            Żono załÓżmy wiec, ze zrobie wiecej kursów
            i kupie sobie wieksze locum!
            Na pewno jednak nie naraże miasta na 10 baniek kar,
            ani nie bede domagał sie odszkodowania 300 tysiecy...

Ale wiesz co, mi on juz zwisa, juz o nim zapomniałem!
            Niech sie trzyma chłopina zdrowo,
            niech ma samych przyjaciół i niech sobie mieszka gdzie chce...

Tylko pytam czy VIPy moga wiecej...??

Tylko tyle, bo jak tak to teraz odpuszczasz rozumiem
            panu Krzystkowi wszystko w ciemno...!??

Nie chodzi mi o niego chodzi o zasady!!
            Naprawde tylko tyle!

Miasto moze podarowac panu Jurczykowi w innym miejscu domek
            czy tez mieszkanie - z mojej strony no problem!
            Dostaja VIPy mieszkania (m.in.pan Krzystek) moze i pan Jurczyk!
          • Gość: Vlad.H. zono pajaka IP: 80.53.41.* 12.03.07, 22:44
            nie pije tyle tego denaturatu bo cie do reszty zdenaturuje - a niechby i 300
            metrow wybudowal ale na takich samych zasadacj jak przecietny Szczecinianin -
            bez szwindli - wtedy z tych 70 metrow zrobia sie nagle 22 i w tym klopot - sa
            przepisym jesli zostaja zlamane przez kogos takiego jak Jurczyk to dlaczego ma
            ich przestrzegac Kowalski, Piotrosinki czy AYgrekowski? - wiesz o tym i robisz
            zamet...
            A co do Krzystko no i jesli nie rozliczy sie Jurczyka to nie rozliczy sie
            Krzystka, nie rozliczy sie innych a Polska bedzie dalej okradana...
            • Gość: zona.pijaka Re: zono pajaka IP: *.icm.edu.pl 13.03.07, 08:22
              Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):
              > nie pije tyle tego denaturatu bo cie do reszty zdenaturuje -

Słuchaj chory z nienawiści idioto.
              Jakie łamanie, naginanie prawa? Przejedż się na Pokoju, Strzałowską. Tam wzdłuż
              ulicy głównej same wille. Setki innych. Innym wolno, a ty śmieszny mały
              czowieczek - będziesz zabraniał byłemu prezydentowi?

Lepiej zrób rachunek sumienia i pomyśl ile to razy w śwoim marnym życiu
              popełniłeś o wiele "gorsze" przestępstwa. Weż sobie do pomocy drugiego idiotę
              andreasa - tego co ciągnie chociażby filmy na lewo.
              • Gość: rozwodnik Re: zono pajaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:35
                Wspólczuję Ci żono, że jesteś tak bezdennie durna.
                • sobiepan1 Re: zono pajaka 13.03.07, 08:57
                  Nie ciągnij tego tematu, bo w końcu przypieprzą sie do mojej altanki i moich
                  sąsiadów. Już się boimy,że nagłaśnianie sprawy mizernej altanki byłego
                  prezydenta, może sprowokować nadgorliwych urzedników do sprawdzania naszych, za
                  naszą krwawicę i pomysły, zbudowanych posiadłości.
                  A na tych szczekających kundli, nie zwracaj uwagi. Poszczekają i przestaną.
                  • Gość: max Re: zono pajaka IP: *.chello.pl 13.03.07, 10:34
                    Ja powiem może trochę nie elegancko, odpier...cie się w końcu od tego Jurczyka, on to postawił za swoje, komu to qrva przeszkadza? Człowiek dużo w życiu już przeszedł wy zawistne sukin...y . Weźcie się qrva za tych młodych cwaniaków, urzędników i działaczy co wyłudzili mieszkania warte po pół miliona zł. od miasta.
                    • Gość: ninja Re: zono pajaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 14:24
                      Nie chodzi pajacu o to ze w ogole postawil, tylko o to ze na dzialkach wolno mu
                      postawic domek do 25m2. A nie wypier...lic wille. I o to ze czul sie bezkarny
                      bo liczyl ze jako prezydenta miasta nikt go nie ruszy-mimo ze wlasnie on
                      powinied dawac pryklad i prestrzega prepisow bardziej niz inni. Czy to za
                      trudne do objecia dla twojego malego rozumku? Wszystko masz takie male jak
                      mozg???
                      • sobiepan1 Re: zono pajaka 14.03.07, 23:00
                        Gość portalu: ninja napisał(a):

> Nie chodzi pajacu o to ze w ogole postawil, tylko o to ze na dzialkach wolno
                        mu
                        >
                        > postawic domek do 25m2. A nie wypier...lic wille.

Czy ty widziałeś kiedyś wille frajerze?

• Gość: Vlad.H. Re: zono pajaka IP: 80.53.41.* 14.03.07, 23:19
                          umiesz czytac frajerze? a umiesz liczyc? 25m2 to kwadrat 5x5m - tyle w temacie a
                          dzialka rekracyjna nie jest dzialka budowlana i po sprawie - chcesz sie ciskac -
                          zadzwon do inspektoratu budownictwa... nie zapomnij frajerze podac danych swej
                          posiadlosci...
                    • Gość: Vlad.H. Re: zono pajaka IP: 80.53.41.* 14.03.07, 20:32
                      ty sukinsynu a to ze jak ty bedziesz chcial postawic sobie wille na dzialkach to
                      gwarantuje ci ze przypie.. ci grzywne i kaza rozebrac i w tym problem
                      sukinsynie ze chodzi o to by kazdego traktowac tak samo - wiem ze trudno to
                      zrozumiec osobom ze zdenaturowanym mozgiem ale moze warto sprobowac te prawde?
              • Gość: Vlad.H. Re: zono pajaka IP: 80.53.41.* 14.03.07, 20:30
                nie jestem chory z nienawisciu debilu - po prostu widze jak ktos tnie w h..a i
                robi przewal kpiac w zywe oczy - to ze ty uwazasz ze jest inaczej moze miec
                podstawe w tym ze albo sam robisz podobne przewaly albo robia je ci z ktorymi
                sympatyzujesz - ja zadnego przewalu nie zrobilem i nie widze powodu bym mial
                myslec ze Marian przewalu nie zrobil - rozliczyc i Jurczyka i Krzystka a takze
                innych ktorzy zrobili przewaly - takze Ciebie jesli jestes przewalaczem...
                Tak wiec nie mam nic na sumieniu, zadnego przewalu nie zrobilem i dlatego chce
                rozliczenia innych debilu z zdenaturowanym mozgiem.
                ahoj!
                • sobiepan1 Re: zono pajaka 14.03.07, 23:10
                  Masz rację vlad, ty nie jesteś chory.
                  Ty jesteś zwyczajnie głupi.
                  Odwal się od Jurczyka i od wszystkich mających altanki nieco większych.
                  Od mojej też.
                  • Gość: Vlad.H. Re: zono pajaka IP: 80.53.41.* 14.03.07, 23:17
                    nie, ja nie jestem glupi tylko ty masz pory pelne ze strachu ze moga sie dobrac
                    takim jak ty do tylka bo lamiecie przepisy budowlane - a mnie to zwisa i powiewa
                    - moze najwyzszy czas wziasc sie za takich jak wy, tu cos ukradniecie, tam
                    ominiecie i zycie sie toczy a na spotkaniach sobie podobnych wysmiewacie sie z
                    frajerow ktorzy uwazaja ze prawo powinno byc przestrzegane...
                    Tak wiec nie bede odwalal sie ani od Jurczyka ani od innych jemu podobnych
                    ktorzy uwazaja sie za cwanszych i bystrzejszych od innych a w szczegolnosci od
                    frajerow ktorzy przestrzegaja prawa.
                    I moze nie teraz ale za jakis czas zacznie sie w koncu w tym kraju oplacalo
                    prawo przestrzegac a nie lamac a na razie mozesz mnie pocalowac w sam srodek
                    kakaowego oka... permission granted
                    • sobiepan1 Re: zono pajaka 15.03.07, 00:06
                      Jestś jednak głupszy, niż myślałem, he he.
                      Koniec rozmowy!
                      • Gość: Vlad.H. Re: zono pajaka IP: 80.53.41.* 15.03.07, 00:20
                        bo ty tak naprawde jestes nie-myslacy stad wynika twoja ocena innych jako
                        glupich - jestes prosty w swej ciasnoscie umyslowej jak wzorzec metra w Sèvres
                        (i rownie zlozony jak on)
                        • henio56 Jurczyka i jego altanke mozna pokazywać turystom 15.03.07, 09:00
                          tyle zrobił dla Szczecina , a Wy go tak traktujecie ?
                          • Gość: Mieszkaniec Re: Jurczyka i jego altanke mozna pokazywać turys IP: *.chello.pl 15.03.07, 17:32
                            A co on zrobił takiego dla tego miasta?
                            • Gość: Vlad.H. Re: Jurczyka i jego altanke mozna pokazywać turys IP: 80.53.41.* 15.03.07, 23:15
                              henio cie podpuscil ;)
                              • Gość: Mieszkaniec Re: Jurczyka i jego altanke mozna pokazywać turys IP: *.chello.pl 16.03.07, 13:32
                                Fakt , zapomniałem, po 50 latach został wyremontowany kawałek ulicy Pokoju od
                                cmentarza do przejazdu kolejowego tzn do działki TW" Świętego "
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka