Dodaj do ulubionych

Pat w Policach trwa

IP: 83.168.75.* 03.02.07, 08:27
Zaczęło sie od zimy?! Niech autor sprawdzi od kiedy zmienili prezesa i na
jakie kwalifikacje, na jakiej podstawie go wybrano co? Ktos z Pisiakow
powinien za to polecieć, SLD moze i obstawiało stanowiska ale przynajmniej
konkretnymi ludzmi, a ci rozwalają wszystko, ot ci tanie państwo i polityka
Jareczka. Dopóki nie zaczeli z lapskami dobierać się w policach było dobrze,
jak zaczęli nagle Zakłady źle stoją, stocznia w Szczecinie ma problemy, dziwne
tu słyszymy że wszystko wychodzi na prostą, a po miesiącu że grozi upadłość.
Wałki jak nic, czemu nikt nad tym się nie zastanawia, czemu jasno nie mówi, że
przez partyjniactwo w tym kraju niszczą wszystko, tylko przed wyborami maią
nas kiełbaskami.
Obserwuj wątek
    • Gość: bosman-mat Pat w Policach trwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:42
      To już nie wiadomo, który program naprawczy - tyle ich już było. Ciekawe, jak
      to się odbije na wartości akcji pracowniczych? Kto w końcu będzie chciał kupić
      ten zakład? Może będzie tanio - a sytuacja jest nie wiadomo jaka? Zawsze
      mówili, że jest dobrze a będzie lepiej. Tylko dla kogo?
    • Gość: Golec Re: Pat w Policach trwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:33
      A o porcie zapomniałeś ? Ponoć wg ich rzecznika Sobeckiego był Dobry Rok - a
      przeładunki spadają w zastraszającym tempie. Tylko głupich decyzji i decydentów
      przybyło.
    • dragon113 Uwaga znowu kłamstwa na portalu! 05.02.07, 15:33
      Przykro mi Panowie, przeczytałem życiorys kluczowego członka zarządu ds.
      finansów - facet jest fachowcem z poza układów. Reszty życiorysów już nie
      czytałem, bo w tym wypadku bajki piszecie. Mam prośbę do tego typu
      głosów "fachowców" - zanim coś napiszecie - sprawdźcie to bo mozecie wyjść na
      głupców tak jak teraz na tym forum.
      • Gość: brilux re dragon 113 IP: *.jed.isu.net.sa 06.02.07, 10:01
        Odezwała się Rodzina Niewiwińsk......Drzazga z Kozłowskim wybitni "mysliciele"
        z pisu.
    • dragon113 I znowu ktoś głupio tu kłamstwa pisze 05.02.07, 15:37
      Mam prośbe do forumowiczów - zanim cos napiszecie - sprawdźcie najpierw swoją
      wiedzę aby nie wyjśc na głupców. Jeśli chodzi o zarząd firmy sprawdziłem
      życiorys kluczowego, moim zdaniem, członka zarządu ds. finansów. Facet jest
      ewidentnie fachowcem spoza układów - Z.Ch. "Police" są pierwszą państwową firmą
      w której on pracuje.
      Pozdrawiam wszystkich -również tych niedouczonych bądź niedoinformowanych.
      • Gość: niedoinformowany Re:dragon113 IP: *.jed.isu.net.sa 06.02.07, 10:06
        nie obrażaj ludzi! Czytaj na oficjalnej stronie ZCH.Police jego życiorys.
        Fundacja Sp.Wiejskiej ROUS SpBP Agryf za czasów AWS-u. Zakłady mięsne Sokołów
        aż 3 m-ce.OKECHAMP - produkcjas pieczarek "extra" fachowiec. Napewno bez układów
    • Gość: intruz Re: Pat w Policach trwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 13:14
      Podobno już wiadomo kto nowy wejdzie do Zarządu.Konkurs to fikcja .Znane są
      nazwiska nowych członków.
      • Gość: janosik Re: Pat w Policach trwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 13:32
        Za duzo świń żre z tego koryta , i to od dawna.Jeżeli program naprawczy firmy
        nie będzie zakładał ostrych cięc,redukcji i oszczędności (w co nie wierzę),oraz
        rozliczeń złodzieji wewnętrznych i zewnętrznych , to żaden prezes nic nie
        pomoże,ani z lewa , ani z prawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka