Dodaj do ulubionych

Coca Cola czy Pepsi ?

03.02.07, 23:50
Świat nie dzieli się na Muzułmanów czy Chrześcijan...dzieli się na tych co
piją Pepsi i tych co kochają Coca Colę. Moim zdaniem Coca Cola jest bardziej
wytrawna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Uwielbiam jedną i Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:54
    • Gość: . Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:56
      Uwielbiam jedną i drugą.
      Dwa, trzy miesiące piję Pepsi, potem Coca.
      I tak na zmianę
    • andreas.007 nieprawda 04.02.07, 00:00
      dzieli sie na inteligentnych i tych... co słodza kawe!! ;)))

ja słodze kawe i dolewam whisky!
      A czasem zamiast kawy dolewam coca coli!
    • Gość: :) Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.chello.pl 04.02.07, 01:08
      Coca Cola:)
      • beatrix13 Re: Coca Cola czy Pepsi ? 04.02.07, 01:10
        tylko coca,
        pepsi to nędzna podróba
        • Gość: levus Polo-Cocta 4u! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 08:59
          Prawdziwi mężczyźni piją Polo-Coctę!
        • krzysztofsf Re: Coca Cola czy Pepsi ? 04.02.07, 09:00
          beatrix13 napisała:

> tylko coca,
          > pepsi to nędzna podróba
          >
          >
          Ale Pepsi jest koszerna ;)
          • zona.pijaka Coca, kawa, papierochy 04.02.07, 10:14
            Zero tolerancji dla tych narkotycznych napojów. Piję całe życie tylko mleko
            (litr dziennie). I bzdurę piszą ci którzy mówią ze mleko może byc niestrawne.
            Jest pyszne, trzeba było trenowaać organizm - to i sraczki nigdy byście nie
            mieli. Poza tym na kaca: kefir, maślanka. O jabolach czy whiski w małych
            ilościach nic nie mówię - mała przyjemność, chociaż jedna - musi być.
            • Gość: euzebiusz I plomby wypadają! nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 10:21
          • beatrix13 Re: Coca Cola czy Pepsi ? 04.02.07, 11:39
            toteż dlatego wolę cocę krzysztofsfie
            • felerynka Re: Coca Cola czy Pepsi ? 04.02.07, 11:50
              tylko z wisky i tylko Cola. Lepszy smak, ważne proporcje i temperatura.
              Plasterek limonki wspomaga :) i tyle w tym temacie.
              • Gość: monty Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.chello.pl 04.02.07, 12:13
                Jedna i druga trucizna jest w rękach olbrzymich koncernów żydowskich,
                Tylko kwas chlebowy.
                • Gość: andreas Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:48
                  wiesz ja kilka razy kupiłem ten kwas chlebowy wileński...
                  nawet, nawet, ale niestety
              • Gość: andreas Felerynka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:50
                widze mamy podobne czy nawet tozsame zainteresowania smakowe.... ;)
                Spróbuj wiec w Fudze serwuja whisky z mlekiem!!!
                Bedzie pani zadowolona!!!

Zona Tobie tez polecam, ale jak sama bedziesz to mieszac,
                to pamietaj MLEKO SKONDENSOWANE, podgrzewane!
                • Gość: :-) Re: Felerynka IP: *.szczecin.mm.pl 04.02.07, 13:01
                  Jever forever:)
                • Gość: zona.pijaka Re: Felerynka IP: *.icm.edu.pl 04.02.07, 14:59
                  > Zona Tobie tez polecam, ale jak sama bedziesz to mieszac,
                  > to pamietaj MLEKO SKONDENSOWANE,

Patrz, znawca mleka się znalazł. To nie ważne ze w swoim życiu wypiłam
                  cysternę najróżniejszych odmian mleka. Że potrafię nawet wyczuć rodzaj łąki i
                  trawy - na której się pasła krowa. On mi tu probuje serwować jakieś
                  skondesowane wypociny. A beeee, poszedł Ty z tą swoją skondensowanną
                  utrwalaczami - bryndzą.

> podgrzewane!
                  Cooo? By mleko było dobre musi nmieć temperaturę odrobinę wyższą niż punkt
                  krytyczny zamarzania wody.

• Gość: mariner Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:34
                Moj śp.Ojciec ktory wrocil z Anglii w 47 roku mawial ze lanie wody sodowej
                do whiski to pierwszy stopien wynarodowienia( o tym zeby coca-cole nawet nie
                wspominal)
                • andreas.007 Re: Coca Cola czy Pepsi ? 05.02.07, 17:20
                  swiat gna do przodu i sie zmienia...
                  Tez spotykam podobne opinie,
                  ale niedawno szkota specjaliste od whisky zapytałem,
                  co sadzi o piciu whisky z cola lub mlekiem...

A on, że nie wazne z czym byle pic whisky...
                  komercja panie!
                  • exman Re: Coca Cola czy Pepsi ? 05.02.07, 18:02
                    Dokąd zmierzasz nasz świecie ? Już nawet tę szkocką berbeluchę czyli whisky
                    lejesz w gardła profanów ? Czekam kiedy tylko ci Hunowie dobiorą się do whiskey ?
    • etaxi Re: Coca Cola czy Pepsi ? 04.02.07, 13:10
      Coca Cola i już ;-)
      • Gość: blee Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:43
        Ani jedno, ani drugie. Jeszcze nie rdzewieję, więc nie potrzeebuję. Ale czasem kupuję labo colę, albo pepsi w celu odrdzewienia różnych rzeczy. Kiedyś myślałam, ze to zart, ale - nie. Działa!
        Te napoje pachną siarkowodorem, są obrzydlwie. A jak się naleje do szklanki i zostanie resztka, to po paru godzinach, fuj, powąchajcie, bleee.
        • Gość: andreas Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:45
          to jeszcze wrzuc kawałek miesa do coli...
          zobaczysz efekt!!
          • Gość: monty Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.chello.pl 04.02.07, 15:16
            Kwas chlebowy Wileński co jest w sklepie, to nie do końca jest ten kwas.
            To jakaś podróba.
            Mój dziad pod Wilnem w naszym Zaścianku wyrabiał, coś co nazywał podpiwkiem,
            ale ten smak odszedł razem z moim dziadkiem . To był smak że możecie
            te swoje cole zostawić do czyszczenia klamek. Chlacie w knajpach podrabianą
            gorzałę w kazdym gatunku z ta colą to tak jakbyście walili proszek do prania.
            • Gość: andreas Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:28
              masz racje, a piwo - wiesz ze to chemia,
              a chleb, a mleko - Zona to jest mleko?
              Kiedys mleko stawiało sie i piło maslanke na drugi dzien,
              mozna było nozem kroić,
              a teraz... robi sie kwas mlekowy chyba!

Tylko whisky jest naturalna,
              bi juz wódka tez nie!
    • Gość: ;)) ... IP: *.pl 04.02.07, 15:09
      Zdecydowanie PEPESI..

z tym, że i pepsi, i cola są zbyt drogie, zatem piję różnego rodzaju podróby,
      typu Polo-cocta, cola oryginal i inne :((
      • z00ropa a co to za różnica? 04.02.07, 16:30
    • kakq Re: Coca Cola czy Pepsi ? 04.02.07, 17:11
      żadna tam cola ani pepsi najlepsza nasza PoloCocta:)
    • Gość: madzikk Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:05
      potwierdzam:-))) ale najlepiej schłodzona!
      • Gość: madzikk Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:06
        tylko coca cola
        • Gość: aaa Dr Pepper IP: *.chello.pl 04.02.07, 21:18
          Najlepszy !
          • Gość: elektra212 Re: Dr Pepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 10:59
            potwierdzam!!!
            szkoda tylko, że u nas jego zakup graniczy z cudem i zazwyczaj jak się już trafi
            to niemiecka wersja blee.
    • Gość: . Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:28
      Nie dyskryminujcie.
      Po połam!!
      • Gość: :) Re: Coca Cola czy Pepsi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:40
        zdecydowanie Polo Cocta :)
    • Gość: . A wczoraj zrobiłem sobie tak - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:13
      3/4 szklanki Coca, 50ml spirytusu, 50 ml dobrego rumu, lód.
      Dwa razy w ten sposób.
      Akurat miałem Coca Colę.
      Pepsi też mogła by być.
      • strip-tease-rka Re: A wczoraj zrobiłem sobie tak - 05.02.07, 11:25
        A może koka-ina? Jest bez konserwantów:)
        • Gość: . Re: A wczoraj zrobiłem sobie tak - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:34
          Szczerze mówiąc nie probowałem jeszcze nigdy.
          I tak już zostanie.
          • wizytka1 Re: A wczoraj zrobiłem sobie tak - 05.02.07, 11:59
            przegotowana woda - lekko podgrzana
            zimne,tłuste mleko
            czarna herbata z cytryną (liściasta !)
            sok pomarańczowy
            • strip-tease-rka Re: A wczoraj zrobiłem sobie tak - 05.02.07, 12:06
              Rozumiem, że wszystko trzeba wymieszać przed spozyciem? Mniam, mniam:)
    • Gość: V.H. Obie - czasem mam smaka na jedna czasem na druga IP: 80.53.41.* 05.02.07, 23:37
      jak to z kobeitami bywa tak i z napojami - czasem mam smaka po prostu i tyle.a
      lubie i brunetki i blondynki
      • Gość: joasiasia Re: Obie - czasem mam smaka na jedna czasem na dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 22:43
        I słusznie:)
        • baba_w_oknie coca 06.02.07, 22:45
          przez nos.
          • exman Re: coca 06.02.07, 23:41
            a tam, co się będę pieprzył, podbiję wątek, w końcu to mój :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka