Dodaj do ulubionych

Albin Majkowski SLD postrzelony

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:48
ciekaw jestem za co?
wiadomosci.onet.pl/1482078,11,item.html
Obserwuj wątek
    • Gość: anty Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:50
      przypadkowo w kolano?
    • absztyfikant Re: Albin Majkowski SLD postrzelony 08.02.07, 15:53
      Mam nadzieje, ze nic powaznego mu sie nie stalo.
      • Gość: Pysio Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 16:03
        Złego dlabli nie biorą...
        • Gość: monty Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.chello.pl 08.02.07, 16:17
          Al Majkowski to gdzie bronił swego mieszkania w Szczecinie , czy w W-we.
          Musi mieć nieźle wypasioną chate jak wysyłają na niego oddział z celownikiem
          laserowym . A mi się wydaje ,że chłopaki z miasta przyli po kasę, a nasz Al to
          kozioł ofiarny, bo mają jeszcze sentyment do Millera. Biedny Albinek
          • andreas.007 zlodziejaszek z bronia z celownikiem laserowym 08.02.07, 16:40
            zlodziejaszek z bronia z celownikiem laserowym
            strzela w kolano, jak fachowiec, co by nastraszyc, a nie zabic...;)))

Normalny złodziejaszek...
    • Gość: . Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 16:25
      Po wyjściu od Sekuły kupili laserek.
    • Gość: rex [...] IP: *.chello.pl 08.02.07, 16:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • felix_edmundowicz SLDman nie będzie mieszkał w TBS 08.02.07, 16:53
      co najwyżej może mieć fuchę jak fahofiec w takim TBS czy innej komunalce.
      co pseudosocjaldemokrata to od razu i lepsze auto i domek.
      Co do Albina, to widać że przyszło do rozliczeń za kampanię wyborczą.
      To było do przewidzenia.
      • swantevit Swiec Panie Boze nad jego bezbozna dusza.. 08.02.07, 17:10
        ntx
        • Gość: czarna żaba chyba świeć Marksie raczej... n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 17:29
          • felix_edmundowicz Ludzie,on żyje, to tylko było ostrzeżenie 08.02.07, 17:34
            Ostrzegli kogo trzeba
            Że jednak należy pamiętać o rozliczeniach.
            A jakich? wystarczy zbadać kto przegrał wybory i jakie plany są wstrzymywane.
            Ziemia, ziemia jest w cenie, forumowicze, daje zarobić a niewiele trzeba włożyć.
            To nie fabryka,gdzie trzeba się napracować i sprzedać.
            Ziemia jest w cenie....
            • swantevit Re: Ludzie,on żyje, to tylko było ostrzeżenie 08.02.07, 17:39
              zyje? To szkoda, bo sie chcialem pomodlic za jego dusze..
              :-))
      • Gość: Moche Re: SLDman nie będzie mieszkał w TBS IP: 217.116.110.* 08.02.07, 21:10
        Domek zbudował stary Majkowski jeszcze w latach 80-tych. Zarobił na
        delikatesach, które stały tam, gdzie dzisiaj Dom Kupca. Samochód Ala, to leciwy
        Wrangler. Al nie startował w żadnych wyborach, więc niby o jakie wybory idzie?
        A skoro Policja twierdzi, że to wiatrówka, to o jakie „porachunki” idzie? A do
        przewidzenia był durny komentarz byłego działacza SLD, wy..ego za przekręty.
        Mowa o tobie felix.
        • felix_edmundowicz Policja i Zadworny badają wersję Albina M. 10.02.07, 10:52
          zarobił na SPOŁEMowskich delikatesach w latach osiemdziesiątych gdy ludzi
          pałowano i zamykano w więzieniach albo zmuszano do emigracji?Łamano podczas
          przesłuchań i zmuszano do współpracy.
          Rozumiem że w odróźnieniu od wyżej wymienionych czynności z boku powstał taki
          niezależny przedsiębiorca.Bardzo niezależny.
          Jaka policja twierdzi że to wiatrówka?
          Sam SLDman twierdzi że namierzano go laserowym celownikiem,jest to pierwszy taki
          przypadek na Pomorzu.
          Niezależny Albin M. przypadkowo namierzony laserowym celownikiem i postrzelony.
          A przeczytałeś co na ten temat mówi policja i Adam Zadworny?
          Jeżeli rzecznik SLD mówi prawdę, to oznacza, że w Szczecinie grasuje niezwykle
          groźny włamywacz-szaleniec. Zakrada się do domu nie za dnia, kiedy właściciele
          są w pracy (jak normalni włamywacze), lecz wtedy, kiedy są w domu. Aby wszyscy
          wiedzieli, że jest włamywaczem, zakłada czarną kominiarkę i takież rękawiczki.
          Ma przy sobie broń z celownikiem laserowym, którą do tej pory szczecińscy
          policjanci znali z filmów z Sylwestrem Stallone. Używa jej, choć nie musi, i to
          trafiając prościutko w kolano.

Mamy nadzieję, że policja w mig złapie szaleńca. A może po prostu rozwikła tę
          łamigłówkę.
          miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,3906614.html
          • Gość: xxx Re: Policja i Zadworny badają wersję Albina M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 00:17
            czytales dzisiejszy głos cwaniaczku? wychodzi na to, ze jednak nie grzeszysz
            inteligencja, bo wlasnie taki agresywny wlamywacz grasuje na prawobrzezu! 3 dni
            wczesniej napadl na inny dom w zdrojach i grozil bronia. brak slow...
          • xyz-xyz Jakieś przepraszam Felixie_demagogiczu? 21.02.07, 14:37

> zarobił na SPOŁEMowskich delikatesach w latach osiemdziesiątych gdy ludzi
            > pałowano i zamykano w więzieniach albo zmuszano do emigracji?Łamano podczas
            > przesłuchań i zmuszano do współpracy.

A to rozbawiło mnie do łez.

W latach "gdy ludzi
            > pałowano i zamykano w więzieniach albo zmuszano do emigracji" Kaczyńscy
            pisali doktoraty nie znając żadnego języka. A teraz pogormcy komuny. Wolę
            takich, jak stary Majkowski...
    • Gość: rex Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.chello.pl 08.02.07, 18:14
      Szkoda, że tylko kolano - zasłużył sobie na więcej!
      • golero Re: Albin Majkowski SLD postrzelony 08.02.07, 20:09
        No to Ty kozaczek jesteś. Idź i powiedz mu to prosto w oczy w szpitalu. Ciekaw
        jestem ile pampersów musiałbyś nałożyć gdybyś znalazł się w jego sytuacji...
        Pewnie usiadłbyś i błagał o litość, a akurat Al nie jest pewnie tak jak Ty
        miękim ch .. robiony
        • Gość: rex Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.chello.pl 08.02.07, 20:33
          Nie muszę być ani kozaczkiem, ani tchórzem. Nikomu nie jestem nic winien, z umów
          się wywiązuję, nikomu świń nie podkładam, więc ludzi od "przypominania" nie mam
          się powodu bać, bo nie mają powodu do niepokojenia mnie.
          A swoją drogą to dziwiła mnie ta pewność wygranej tak wszechobecna w szeregach
          sld. Większość stołków rozdzielili zanim zabrali się do wyborów. No i pewnie
          ktoś nie wytrzymał, wkurzył się i przypomniał zadufańcom o obietnicach. Jednego
          dla przykładu dziabnęli, a reszta momentalnie zmiękła.

A do szpitala nie mam powodu chodzić, bo swoją opinię już dużo wcześniej
          przekazałem osobiście.

A skąd Golero wiesz jakim Albin był robiony? Robiłeś go czy co?
    • exman Re: Albin Majkowski SLD postrzelony 08.02.07, 20:30
      Broń miała laserowy celownik. Rzecznik dogonił włamywacza ponieważ
      bazooka, którą ten niósł była zbyt ciężka. Niestety włamywacz uciekł czołgiem,
      który zaparkował na pobliskiej ulicy.

~komandos nawalony, 08.02.2007 19:39

...po prostu śliczne :)
    • Gość: rex Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.chello.pl 08.02.07, 20:48
      "Nagle zatrzymał się między drzewami, odwrócił i wymierzył do mnie z pistoletu.
      Broń była wyposażona w laserowy celownik - wspomina ofiara. - Czerwona kropka
      zjechała po moim ciele i zatrzymała się na kolanie. Pistolet wystrzelił.
      Próbowałem zrobić krok i padłem na ziemię."

"Anonimowo pytany przez nas oficer policji też jest zdziwiony takim opisem
      wydarzeń: - Złodzieje nie noszą ze sobą broni - mówi. - Chyba, że postrzelony
      miał u kogoś dług i wcale nie chodziło o włamanie."

Widać nasza Policja nie taka głupia i ściemy "poszkodowanego" nie bierze
      poważnie. Oczywiście wszelkie twierdzenia jakoby sld = mafia, są absolutnie
      nieuprawnione. Oczywiście.
      • exman Re: Albin Majkowski SLD postrzelony 08.02.07, 21:10
        REX i ZA TO PRZYBIJ PIĄTKĘ !!!
      • Gość: Moche Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: 217.116.110.* 08.02.07, 21:17
        > Widać nasza Policja nie taka głupia i ściemy "poszkodowanego" nie bierze
        > poważnie. Oczywiście wszelkie twierdzenia jakoby sld = mafia, są absolutnie
        > nieuprawnione. Oczywiście.

Nie taka głupia z powodu Kaczmarka za stolcu? Felix. Wytłumacz mi to:)
    • Gość: . No i co, że postrzelony?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:19
      Mało szajbów wokoło?
      Kochani!!! - tylko olać!
    • Gość: sensor Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:26
      czy to ich rzecznikiem prasowym jest Albin? i też się tak kochają?
      wiadomosci.wp.pl/gid,8689420,img,8703110,kat,45476,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=5
    • johngotti1940 Re: Albin Majkowski SLD postrzelony 09.02.07, 02:35
      smieszna sprawa z tym celownikiem na podczerwien, mysle ze jakas kobieta mu
      strzelila lub jej maz haha ale przynajmniej za maly pocisk zrobil sie na kilka
      dni slawny , no coz ile to trzeba aby sie pokazac, morde kopane , nigdy bym
      politykiem nie chcial byc !!!
    • Gość: Doradca Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:11
      Albin zajmował się kedyś "motoryzacją" w Szwecji może to ten wątek. Wskazywałby
      na to nietypowa i droga broń jak na wlamywacza.
      • Gość: Lolek Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:56
        Moim zdaniem są dwa tropy.
        Pierwszy, wziął Albinek karabinek, a że gamoń to sw kuku zrobił.
        Drugi, zaczeli "chłopaki z miasta" chodzić po swoje.
        Jedno jest pewne, zaraz wśród komuszków zapanuje niezły popłoch.

PS. Wyrywny ten Albinek, przeżył i jeszcze kłapie twarzą. Gdyby nie to, to Grześ
        Podpieralski zrobiłby z tego akt mordu politycznego na zamówienie rewizjonistów,
        kontrewolucjonistów lub innych pieniaczy-siepaczy.
        • Gość: chłopak Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: 213.155.191.* 09.02.07, 20:26
          Chyba faktycznie "chłopakom" zaczęła kończyć się kasa i trzeba odzyskiwać
          długi. W ciągu miesiąca to już drugi przypadek strzelania w kolana. Nie chę nic
          sugerować ale nie zdziwiłbym się gdyby "rezydenci" ściągnęli "komornika".
          • Gość: PIK Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.chello.pl 10.02.07, 10:06
            Albin był "postrzelony" od zawsze. Dlaczego teraz jego wypadek mniej dziwi?
            • Gość: pusio Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 10:18
              ten facet jest rzecznikiem prasowym SLD?nigdy nie widziałem żeby się
              gdziekolwiek wypowiadał. on na chyba podstawowe wykształcenie?
              • Gość: wierzyciel Re: Albin Majkowski SLD postrzelony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:42
                może faktycznie się ktoś zdenerwował, bo komornik ( taki sądowy ) z Albina długów nie ściąga . Facet oficjalnie nic nie posiada, nigdzie nie pracuja a jak ma jakiś dochód to komornik zajmuje na alimenty.
                • Gość: Ordynat Re: Albin to typowy przedstawiciel lewicy SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:47
                  Facet oficjalnie nic nie posiada,
                  nigdzie nie pracuja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka