beatrix13 09.02.07, 20:58 l.interia.pl/cje latem po 23 zakaz sprzedaży alkoholu w turystycznym mieście , troszkę dziwna polityka turystyczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: prohibicja w Sopocie 09.02.07, 21:15 beatrix13 napisała: > l.interia.pl/cje > latem po 23 zakaz sprzedaży alkoholu w turystycznym mieście , > troszkę dziwna polityka turystyczna >.......................................................................... Może przypomnieli sobie piosenke Kazika "Polska"? ;-)) youtube.com/watch?v=umxZIDaCeu8 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: prohibicja w Sopocie 09.02.07, 21:18 Do Gdyni czy Gdanska blisko;) Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: prohibicja w Sopocie 09.02.07, 21:19 I bardzo dobrze! Bo tam pijaństwo sie szerzyło. Mam tam szwagra, to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: prohibicja w Sopocie 09.02.07, 21:22 sobiepan1 napisał: > I bardzo dobrze! > Bo tam pijaństwo sie szerzyło. Mam tam szwagra, to wiem. ................................................................ I kur..wo.NAwet kiedyś śpiewano "Biała Mewo oddaj pięćset złotych". Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: prohibicja w Sopocie 09.02.07, 21:27 no ja rozumiem w Ciechocinku taki zakaz, ale w Sopocie ? na molo będą kubusie popijać marchwiowe? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: prohibicja w Sopocie 09.02.07, 21:32 beatrix13 napisała: > no ja rozumiem w Ciechocinku taki zakaz, > ale w Sopocie ? > na molo będą kubusie popijać marchwiowe? > ........................................................... > A co Ty chcesz od Ciechocinka ?? W miejskim parku w Ciechocinku Gdym szukał dla swych myśli jakiegoś ordynku, Siedzieliśmy na ławce z muzą realną pijąc z jednej bytelki wodę mineralną. Pytanie brzmi:kogo tak pieknie o Ciechocinku piszącego zacytowałem z pamięci? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Pra 09.02.07, 21:21 Nie lubie cie, ale posluchaj tego;) www.shakindudi.pl/media/mp3/ShakinDudi_-_Za_Dziesiec_Trzynasta.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Pra 09.02.07, 21:27 absztyfikant napisał: > Nie lubie cie, ale posluchaj tego;) > > <a href="www.shakindudi.pl/media/mp3/ShakinDudi_-_Za_Dziesiec_Trzynasta.mp3" target="_blank">www.shakindudi.pl/media/mp3/ShakinDudi_-_Za_Dziesiec_Trzynasta.mp3</a> .......................................................................... he,he nie musisz,nie ma obowiązku.Mnie to nie sprawia róznicy.Choć wolałbym bardziej globalnie być nie lubianym.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pra 09.02.07, 21:34 Nie musze? Dobry czlowiek z ciebie, choc szalony;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:34 he,he,ale śmieszne, he,he absztyfikant udaje że nie lubi praszczura chociaż sam jest tym praszczurem.zabawa mało zabawna dla obserwatorów,a dla zabawiających się lekko idiotyczna.ale każdy ma to na co zasłużył Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Pra 09.02.07, 21:36 Gość portalu: erni napisał(a): > he,he,ale śmieszne, he,he absztyfikant udaje że nie lubi praszczura chociaż sam > > jest tym praszczurem.zabawa mało zabawna dla obserwatorów,a dla zabawiających > się lekko idiotyczna.ale każdy ma to na co zasłużył ............. co palisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:37 he,he i jeszcze jeden absztyfikant jako beatrix13.no,nie... zdechnąć można ze śmiechu,he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Pra 09.02.07, 21:43 beatrix13 napisała: > a nawet sześć >................................................. > Jeżeli chodzi o te o statnie dwa to jestem pierwszy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Pra 09.02.07, 21:47 beatrix13 napisała: > :) > > a propos zagadki poddaję się >.......................................................... "Sted" Stachura.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Pra 09.02.07, 21:41 Gość portalu: erni napisał(a): > he,he i jeszcze jeden absztyfikant jako beatrix13.no,nie... zdechnąć można ze > śmiechu,he,he,he ............................................................. He ,he, he aby Ci tylko z tego smiechu co nie pękło albo nie wypadło, bo faktycznie zdechniesz.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Pra 09.02.07, 21:38 Gość portalu: erni napisał(a): > he,he,ale śmieszne, he,he absztyfikant udaje że nie lubi praszczura chociaż sam > > jest tym praszczurem.zabawa mało zabawna dla obserwatorów,a dla zabawiających > się lekko idiotyczna.ale każdy ma to na co zasłużył ...................................................................... Pocałuj nas zatem w cztery posladki.he he. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 pozwole sobie 09.02.07, 21:49 pozwole sobie zwrócic uwage na wstepie, ze alkohol jest bardzo szkodliwy i niszczy człowieka!! Nadto mówi sie we wzmiankowanym artykule o zakazie sprzedazy w sklepach po 23, a nie o zakazie PICIA!!! Bo widze źle zostało to zinterpretowane, nie powiem zmanipulowane... ;))) Pic zatem bedzie mozna i po 23, ale w lokalach, natomiast by skonsumowac w okolicznosciach natury, to trzeba bedzie sobie zabezpieczyc stosowne ilosci... Tak ja to rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: pozwole sobie 09.02.07, 21:51 Andreas, Ty to masz kanclerski łeb.Twoja wykładnia jest najwłaściwsza.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: pozwole sobie 09.02.07, 21:54 a tam Absztyfikator wie, ze to nałóg... musze kombinowac co by sie napić nawet w Sopocie po 23:00! Ta jedna cfana komórka tak kombinuje cwanie... co by sie nachlac! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: pozwole sobie 09.02.07, 22:01 andreas.007 napisał: > a tam Absztyfikator wie, ze to nałóg... > musze kombinowac co by sie napić nawet w Sopocie po 23:00! > Ta jedna cfana komórka tak kombinuje cwanie... > co by sie nachlac! ;)) >......................................................... Ja też piję, ale z racji wieku mniej, tzn. szybciej się zaprawiam. Kto nie pije ten kabluje Andre.A my wylewne chłopaki o jakies spiski nie możemy nawet byc podejrzewani. Zresztą wolę być alkoholikiem niż politykiem.Po prostu lubie wypić, a że piję za swoje a nie na krzywy ryj to i dylematów moralnych nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: pozwole sobie 09.02.07, 22:10 my pijaki razem sie musimy trzymac to Ciebie powiem! Tam w tem Sopocie jak staniesz do mola twarzom, to idź w prawo tom drogom rowerowo-chdzonom, mijasz tam te chinskie i idziesz.... az bedzie taki uskok i drzewo, zobaczysz na plazy łódki rybackie! To tam!!! TAWERNA RYBAKI! Super rybke tam daja... popatrz www. tawernarybaki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
omnibus81 Re: pozwole sobie 09.02.07, 22:15 prawdziwe pijaki męczą teraz nalewki wiśniowe nad odrą tutaj sami poeci i fantaści ani napić się nie umią ani wyłożyć swoich mysli prosto i na tacy hmmm :))) ---- hmm - copyright by absztyfikant Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: pozwole sobie 09.02.07, 22:35 nad Odra powiadasz, ale jakos konkretnie....? Wiesz razem moze jakos uda sie nam ruszyc z posad... spoko panowie z PO nie mysle o Waszych posadach, no ruszyc te bryłe... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: pozwole sobie 09.02.07, 22:14 andreas.007 napisał: > pozwole sobie zwrócic uwage na wstepie, > ze alkohol jest bardzo szkodliwy > i niszczy człowieka!! > ................................. pozwolę nie zgodzic się z Tobą , gdyż 4 litry dziennie nie powodują uszczerbku na zdrowiu, tak z "Rysia" wczoraj wyniosłam, a i że dbac należy o przemysł spirytusowy Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: pozwole sobie 09.02.07, 22:18 widze pozytywna zmiana w Ciebie wstapiła, i staczasz sie jako ja to czynie... Na pohybel Absztyfikatorom! Niech ich pochłonie net! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: pozwole sobie 09.02.07, 22:23 pochłonął w swoich czeluściach, nikt nie uratował Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: pozwole sobie 09.02.07, 22:33 miałem powód - wiesz jaki? Został wydany na mnie wyrok... jestem anty... Kazdy powód jest dobry, ale ten jest nawet godny tego uczynku!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś