fistoffury 13.02.07, 19:42 zegarsmierci.info/ przede mna 14 lat!!!! Let`s party!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: Spooky!!!! 13.02.07, 19:50 no to ja juz sie zbieram... ja Ciebie, te kilka lat to wyjezdzam... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Spooky!!!! 13.02.07, 20:29 andreas.007 napisał: > no to ja juz sie zbieram... > ja Ciebie, te kilka lat to wyjezdzam... > > cos w tym jest, wpisalem dane takiego jednego co niedawno wyciagnal kopytka iiiii.... rok sie zgadzal a pomylka byla paru dni... spooooooooooooooky!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Spooky!!!! 13.02.07, 20:34 na to nie wpadłam... wpuściłes mi ciarki za kołnierz Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Spooky!!!! 13.02.07, 20:40 oktomvre napisała: > na to nie wpadłam... wpuściłes mi ciarki za kołnierz rok nie wyrok, dwa lata jak dla brata :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Spooky!!!! 13.02.07, 20:43 e tam, z moim dziadkiem ten numer nie przeszedł, system pomylił się o 20 lat 20 piechotą nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
zbednydlaregionu Re: Spooky!!!! 13.02.07, 20:38 fistoffury napisał: > zegarsmierci.info/ > przede mna 14 lat!!!! > Let`s party!!!!! Wpisałem dane absztyfikanta. Niesamowite. Będzie żył 14 lat i jeden dzień dłużej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Spooky!!!! 13.02.07, 20:42 zbednydlaregionu napisał: > fistoffury napisał: > > > zegarsmierci.info/ > > przede mna 14 lat!!!! > > Let`s party!!!!! > Wpisałem dane absztyfikanta. Niesamowite. Będzie żył 14 lat i jeden dzień > dłużej :-) powinni jeszcze pytac o preferencje bo przez te owce to chlapak ma -10 na "dzien dobry" :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbednydlaregionu Re: Spooky!!!! 13.02.07, 20:44 fistoffury napisał: > zbednydlaregionu napisał: > > > fistoffury napisał: > > > > > zegarsmierci.info/ > > > przede mna 14 lat!!!! > > > Let`s party!!!!! > > Wpisałem dane absztyfikanta. Niesamowite. Będzie żył 14 lat i jeden dzień > > > dłużej :-) > > powinni jeszcze pytac o preferencje bo przez te owce to chlapak ma -10 > na "dzien dobry" :) Test nie jest doskonały :-) ale jeżeli w tych owcachs ie realizuje i jest spełniony to może być na plus a nie na minus. Odpowiedz Link Zgłoś