Dodaj do ulubionych

Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:24
a w Chinach rozpoczyna się rok świni.
Obserwuj wątek
    • fe77 Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 17.02.07, 21:31
      Moje koty dzisiaj maja dzień rozpusty:)))))))
      Łażą z kim chcą, gdzie chcą i wracaja jak chcą, wolność, wolność wolność,
      pozdrowienia dla wszystkich szanujących koty:)
      No ale pozbawiłam ich wszystkiego co ważne:( (czyt. organów służących do
      przekazywania genów):(
      • Gość: inga Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:50
        Zyczę mojemu kotkowi wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta.
        • albert_c Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 14:06
          Moje cztery kotki maja sie dzis fantastycznie
          ;-)
          • exman Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 14:09
            a ja dzisiaj kupiłem takiemu okołosamowemu białoczarnemu Friskies, wciągnął aż
            mu się kita świeciła :) ... kurczę, ależ miło było patrzeć.
            • jam-agru Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 15:00
              Motto mojej kocicy na ostatni tydzień: "I'm always on the wrong side of every
              door" ('Cats', of course). Tam, z powrotem, tam, z powrotem, aktualnie, zdaje
              się, tam.
              • ja_aska Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 18:29
                moje śpia i tyją rozkosznie.
                • bura.kocica Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:27
                  Mój Jonathan ma codziennie "Dzień Kota". A dziś rano zapolował na rottweilera,
                  za to, że wyczyścił mu miseczkę. Teraz poszedł zapolować na jakąś kocicę, czuje
                  chybamarzec w powietrzu:)))
                  Ja chyba też zapoluję, w końcu jestem bura.kocica...
            • bura.kocica Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:32
              Rób tak częściej, zawsze to miło popatrzeć. Dla człowieka to drobnostka;
              saszetka kociego przysmaku, a dla kota rozkosz. Ja wiele razy nie doniosłam do
              domu tego, co kupiłam dla swojego pupila. Zawsze spotka się po drodze jakąś
              kocią bidę..
            • beatrix13 Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:35
              ja kupuję whiskasy takiemu przystankowemu przystojniaczkowi,
              ładnie mruczy po konsumpcji
              • ja_aska Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:41
                ciągle coś rozdaję:) latem mam zawsze miseczki plasticzane i butelke wody w
                torbie. a zimą saszetki:)
                • albert_c Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:44
                  ja mam kilka podworkowych kociakow ktorymi sie stale opiekuje.
                  Dzis dokarmilem 2 kotki - sporo dostaly:)

martwi mnie jedynie to ze moja podworkowa ulubienica nie pokazala sie od
                  tygodnia - nigdy tak dlugo jej nie bylo, a to pewnie nic dobrego nie oznacza:(
    • Gość: gość Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 19:46
      A ja miałam ślicznego rudego kota i mi sąsiedzi go zabili - no
      tak !
      Teraz szukam małego rudego kotka ..........
      • albert_c Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:49
        mam nadzieje ze Twoi sasiedzi tez juz nie zyja - jezeli specjalnie to zrobili!
        • Gość: gość Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 19:52
          ćwiczyli strzelanie z wiatrówki , nie rozumiem takiego zachowania
          • bura.kocica Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:55
            Nie chcę brzydko mówić co zrobiłabym z takimi sąsiadami. Pewnie tez bym coś na
            nich poćwiczyła. brak słów. A jak następnego Ci zastrzelą?
            • Gość: gość Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 20:04
              sąsiada sie nie wybiera - a kota i tak przygarne tylko bardziej bede pilnowała
              • ja_aska Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 20:09
                a czemu nie złosiłaś na policję?
            • Gość: H56 podaj namiary na tych skó..s..ów IP: *.chello.pl 18.02.07, 20:12
              to ja sobie też postrzelam.
              Moje dwa mruczki mają święto kota na codzień, uwielbiam tych zbójów.
              Tak się nieraz zastanawiam, czy to ja mam koty, czy koty mają mnie.
              • bura.kocica Re: podaj namiary na tych skó..s..ów 18.02.07, 20:19
                Człowiek myśli;ja jestem jego królem, dbam o niego, karmię, głaskam kiedy chcę.
                Kot mysli; dba o mnie, głaszcze kiedy ja chcę, karmi, muszę być królem.
                One mają Ciebie:)
                • Gość: H56 Re: podaj namiary na tych skó..s..ów IP: *.chello.pl 18.02.07, 20:25
                  he,he, wiem ,ale jak nie kochać tych drani ?
              • Gość: wizytka leniwiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 20:22
                wyleguje sie na monitorze. Kocha to miejsce. W chwilach wielkiej łaskie, aby
                sprawic mi przyjemność, potrafi na kilkanascie sekund poganiać za kursorem na
                monitorze. Wie , że uwielbiam wtedy na nia patrzeć :)
                • ja_aska Re: leniwiec 18.02.07, 20:32
                  mordki na płasko na podusi i mruczą. one maja mnie.
      • Gość: ... Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 02:36
        Gość portalu: gość napisał(a):

> A ja miałam ślicznego rudego kota i mi sąsiedzi go zabili - no
        > tak !
        >
        > Teraz szukam małego rudego kotka ..........

Gdybyś chciała małego białego kotka z szarym, puchatym ogonem, (ok 3 m-cy, moze mniej) to daj znać.
        Ew. szaro-białego, grafitowo-białego. Cudne.
        A rudy kot jest do wzięcia, tylko nie malutki. Widziałam ogłoszenie w pałacyku na Jarogniewa. Bazyl. Pięęęęęękny. Szuka domu. Numer weta znajdziesz. Zawsze poda ci namiary na Bazyla.
        Ew. zapiszę jutro. Tylko napisz czy chcesz.
        Ale muszę mieć pewność, że go nie dasz zabić!
        • mary.austin Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 19.02.07, 14:57
          Bazyli jest tu:
          www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22412306,Szczecin_Zwierzaki___Adopcja,154-192.html
    • Gość: gość Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:21
      kochani Bazyli jest cudny, takiego rudzielca miałam . Czy osoba co ma tego
      kotka może go przetrzymać jeszcze troszke , w niedziele jade do Londynu wracam
      po świętach wielkanocnych i odrazu biore kotka do siebie i tego białego też
      przygarne . Obiecuje że kotki pomyśla jestem WIELKI bo mnie wzieła . Mój mąż
      jest w Anglii i jak dowiedział się że niema jego kochanego rudzielca -żałoba -
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka