Gość: baca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:24 a w Chinach rozpoczyna się rok świni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fe77 Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 17.02.07, 21:31 Moje koty dzisiaj maja dzień rozpusty:))))))) Łażą z kim chcą, gdzie chcą i wracaja jak chcą, wolność, wolność wolność, pozdrowienia dla wszystkich szanujących koty:) No ale pozbawiłam ich wszystkiego co ważne:( (czyt. organów służących do przekazywania genów):( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:50 Zyczę mojemu kotkowi wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 14:06 Moje cztery kotki maja sie dzis fantastycznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 14:09 a ja dzisiaj kupiłem takiemu okołosamowemu białoczarnemu Friskies, wciągnął aż mu się kita świeciła :) ... kurczę, ależ miło było patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
jam-agru Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 15:00 Motto mojej kocicy na ostatni tydzień: "I'm always on the wrong side of every door" ('Cats', of course). Tam, z powrotem, tam, z powrotem, aktualnie, zdaje się, tam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 18:29 moje śpia i tyją rozkosznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:27 Mój Jonathan ma codziennie "Dzień Kota". A dziś rano zapolował na rottweilera, za to, że wyczyścił mu miseczkę. Teraz poszedł zapolować na jakąś kocicę, czuje chybamarzec w powietrzu:))) Ja chyba też zapoluję, w końcu jestem bura.kocica... Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:32 Rób tak częściej, zawsze to miło popatrzeć. Dla człowieka to drobnostka; saszetka kociego przysmaku, a dla kota rozkosz. Ja wiele razy nie doniosłam do domu tego, co kupiłam dla swojego pupila. Zawsze spotka się po drodze jakąś kocią bidę.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:35 ja kupuję whiskasy takiemu przystankowemu przystojniaczkowi, ładnie mruczy po konsumpcji Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:41 ciągle coś rozdaję:) latem mam zawsze miseczki plasticzane i butelke wody w torbie. a zimą saszetki:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:44 ja mam kilka podworkowych kociakow ktorymi sie stale opiekuje. Dzis dokarmilem 2 kotki - sporo dostaly:) martwi mnie jedynie to ze moja podworkowa ulubienica nie pokazala sie od tygodnia - nigdy tak dlugo jej nie bylo, a to pewnie nic dobrego nie oznacza:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 19:46 A ja miałam ślicznego rudego kota i mi sąsiedzi go zabili - no tak ! Teraz szukam małego rudego kotka .......... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:49 mam nadzieje ze Twoi sasiedzi tez juz nie zyja - jezeli specjalnie to zrobili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 19:52 ćwiczyli strzelanie z wiatrówki , nie rozumiem takiego zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 19:55 Nie chcę brzydko mówić co zrobiłabym z takimi sąsiadami. Pewnie tez bym coś na nich poćwiczyła. brak słów. A jak następnego Ci zastrzelą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 20:04 sąsiada sie nie wybiera - a kota i tak przygarne tylko bardziej bede pilnowała Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 18.02.07, 20:09 a czemu nie złosiłaś na policję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 podaj namiary na tych skó..s..ów IP: *.chello.pl 18.02.07, 20:12 to ja sobie też postrzelam. Moje dwa mruczki mają święto kota na codzień, uwielbiam tych zbójów. Tak się nieraz zastanawiam, czy to ja mam koty, czy koty mają mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: podaj namiary na tych skó..s..ów 18.02.07, 20:19 Człowiek myśli;ja jestem jego królem, dbam o niego, karmię, głaskam kiedy chcę. Kot mysli; dba o mnie, głaszcze kiedy ja chcę, karmi, muszę być królem. One mają Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: podaj namiary na tych skó..s..ów IP: *.chello.pl 18.02.07, 20:25 he,he, wiem ,ale jak nie kochać tych drani ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka leniwiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 20:22 wyleguje sie na monitorze. Kocha to miejsce. W chwilach wielkiej łaskie, aby sprawic mi przyjemność, potrafi na kilkanascie sekund poganiać za kursorem na monitorze. Wie , że uwielbiam wtedy na nia patrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: leniwiec 18.02.07, 20:32 mordki na płasko na podusi i mruczą. one maja mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 02:36 Gość portalu: gość napisał(a): > A ja miałam ślicznego rudego kota i mi sąsiedzi go zabili - no > tak ! > > Teraz szukam małego rudego kotka .......... Gdybyś chciała małego białego kotka z szarym, puchatym ogonem, (ok 3 m-cy, moze mniej) to daj znać. Ew. szaro-białego, grafitowo-białego. Cudne. A rudy kot jest do wzięcia, tylko nie malutki. Widziałam ogłoszenie w pałacyku na Jarogniewa. Bazyl. Pięęęęęękny. Szuka domu. Numer weta znajdziesz. Zawsze poda ci namiary na Bazyla. Ew. zapiszę jutro. Tylko napisz czy chcesz. Ale muszę mieć pewność, że go nie dasz zabić! Odpowiedz Link Zgłoś
mary.austin Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? 19.02.07, 14:57 Bazyli jest tu: www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22412306,Szczecin_Zwierzaki___Adopcja,154-192.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dziś dzień kota! Gdzie są nasze kociary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:21 kochani Bazyli jest cudny, takiego rudzielca miałam . Czy osoba co ma tego kotka może go przetrzymać jeszcze troszke , w niedziele jade do Londynu wracam po świętach wielkanocnych i odrazu biore kotka do siebie i tego białego też przygarne . Obiecuje że kotki pomyśla jestem WIELKI bo mnie wzieła . Mój mąż jest w Anglii i jak dowiedział się że niema jego kochanego rudzielca -żałoba - Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś