Dodaj do ulubionych

SCR-Pytlik nagral Pechorzewskiego

IP: *.centertel.pl 15.03.07, 10:41
Slyszeliscie nagranie w tvp3 (nagranie Pytlika), nagral Pechorzewskiego
slychc bylo jak Pechorzewski namawial pytlika do okreslonego zachowania ,czy
tu nie klania sie postawienie Pechorzewskiemu &&&&kk
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: SCR-Pytlik nagral Pechorzewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:12
      nie tylko Pytlik nagrywał...
      • Gość: zapodawacz Re: SCR-Pytlik nagral Pechorzewskiego IP: *.centertel.pl 15.03.07, 12:44
        Nagranie moze by niezlym biznesem.Znam takiego co kiedys nagral swoja rozmowe przy kielichu z jednym prezesikiem i do dzisiaj nic nie palcac otrzymuje najlepsze zlecenia w tej spoldzielni
        • Gość: gość Re: SCR-Pytlik nagral Pechorzewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:57
          > Nagranie moze by niezlym biznesem.Znam takiego co kiedys nagral swoja rozmowe
          > przy kielichu z jednym prezesikiem i do dzisiaj nic nie palcac otrzymuje najl
          > epsze zlecenia w tej spoldzielni

No, prezio jeszcze nie wie co go czeka :))))))))))
          • Gość: unia001 Re: SCR-Pytlik nagral Pechorzewskiego IP: *.centertel.pl 15.03.07, 13:19
            juz w czwartek i we wtorek sie dowie , oj bedzie goraco
            • Gość: taśmoteka Re: SCR-Pytlik nagral Pechorzewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:10
              teraz wszyscy wszystkich nagrywają
            • Gość: gość Re: SCR-Pytlik nagral Pechorzewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:58
              > juz w czwartek i we wtorek sie dowie , oj bedzie goraco

unio droga, prosiłam o kontakt i nic nie przyszło. Konto scr6@gazeta.pl już
              zlikwidowałam, nie chciałam żeby mi się tam pchali nie wiadomo kto. Co z
              kontaktem? Co ze spotkaniem zainteresowanych? Przeprowadzam rozmowy sądażowe i
              coraz więcej jest zainteresowanych też z ulicy Rayskiego. prosze o odpowiedź.
            • Gość: gość Re: SCR-Pytlik nagral Pechorzewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:59

> juz w czwartek i we wtorek sie dowie , oj bedzie goraco

i jeszcze prosze podawaj co sie bedzie dzialo i co poczyniono przeci P. - jesli
              to mozliwe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka