Gość: zmęczony IP: *.sysnet.pl 28.03.07, 20:49 Kpiny sobie organy urządzają - nie dziwota, że z takimi prokuratorami i policją nikt o zdrowych zmysłach nie chce współpracować. Pewnie premię za ciężką pracę sobie wypłacają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeske Re: Szajkowski dzwoni, śledczy śpią IP: *.chello.pl 28.03.07, 20:59 Teraz Ewa Ornacka powinna zrobić z nim wywiad w jakimś ogródku w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats Re: Szajkowski dzwoni, śledczy śpią IP: *.3.14.vie.surfer.at 28.03.07, 22:08 bo to kapus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Szajkowski dzwoni, śledczy śpią IP: *.chello.pl 29.03.07, 01:25 Mam nadzieję, że w końcu dorwą tego człowieka... Przez niego moja mama straciła mieszkanie pod koniec lat 90. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 ja nie rozumiem 29.03.07, 01:28 jak to prawda wszystko o tym człowieku, to ja nie rozumiem... Tyle ludzi pokrzywdzonych... naprawde nie rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTOś Re: ja nie rozumiem IP: 193.109.212.* 29.03.07, 07:07 Coś to wszystko śmierdzi, zwykły przestępca,oprych a policja udaje że nic nie wie,a może poprostu nie są zainteresowani upublicznieniem jego twarzy, czyżby współpraca. Jedno jest pewne powinien siedzieć w pierdluza te wszystkie przekręty i oszustwa wobec zwykłych najczęściej ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Szajkowski dzwoni, śledczy śpią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 09:50 dopóki prokuratorzy, sędziowie czy szefowie policji będą pochodzili z "nadania" politycznego, tak będą załatwiane niektóre sprawy. Bo ci ludzie nie odpowiadają przd społeczeństwem za efekty swojej pracy, tylko przed swoimi mocodawcami. Gdyby np. komendant miejski policji czy prokurator okręgowy byli wybierani w wyborach powszechnych, to zależałoby im na zadowoleniu nas wszystkich ze swojej pracy a nnie przejmowaliby się kaprysami jednego czy drugiego ministra. Prezydenci wielu miast wybrani w wyborach powszechnych pokazują, że można rządzić dla dobra tych społeczeństw, wbrew zakulisowym interesom niektórych przedstawicieli władz. Tak może być i w policji i w sądach i prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
op_par Re: Szajkowski dzwoni, śledczy śpią, ktoś kasę wzi 29.03.07, 10:07 Za dużo tu dziwnych zdarzeń! Może jest tutaj w Szczecinie taki sam wytrwały prokurator jak ten co go ostatnio kolejny raz zatrzymali w Warszawie! Dlatego ten pan może gwiozdać sobie na zarzuty oszukanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Szajkowski dzwoni, śledczy śpią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 10:48 I to jest wlasnie nasz wymiar sprawiedliwosci, zero komunikacji pomiedzy najwazniejszymi organami A policjak jakby dostala info to i tak pewnie by temat olala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin omisariat na Mickiewicza to dramat, bylem 3 razy z IP: 213.155.191.* 29.03.07, 12:18 zglosic przestepstwo i ciagle mnie odsylaja,naprawde po tym jak uzyskali nowe pomieszczenia wcale lepiej nie pracuja a raczej gorzej, kaza mi jechac na ulice Bardzinska pomimo ze przestepstwo poelniono na terenie dzialania tutejszej Komendy , rece opadaja. Czesto pomagam policji w ujawnianiu roznych przestepstw ale potem umarza prokurator albo policja sie nie przejmujei robi wszystko aby o sprawie nei slyszec. Niby mamy ministra Ziobro ktory wypruwa sobie zyly aby cos zmienic ale co z tego na dole mamy gleboka komune. Ciekawe czy przelozeni policji czytaja to forum, i jaka ich odpowiedz, czy obywatel majacy informacje dotyczaca sledztwa ma jezdzic po miesci po 20 km czy wytarczy ze zglosi sie do najblizszej jednostki policji a ona dlej pokiruje in przekaze . Na Mickiewicza tak nie jest!! Za to sa ladne kafelki i wystroj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: omisariat na Mickiewicza to dramat, bylem 3 r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 12:24 "Z tym może być kłopot. Jak nam powiedziała sędzia Elżbieta Zywar ze szczecińskiego Sądu Okręgowego, "wizerunek pana Szajkowskiego to dobro prawnie chronione". - Nie widzimy możliwości prawnych upublicznienia wizerunku osoby ściganej do odbycia kary." to nie jedyna sprawa, gdzie policja chroni przestępcę, chyba już mam pomysł na życie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: omisariat na Mickiewicza to dramat, bylem 3 r IP: 195.124.114.* 29.03.07, 13:00 Z tym może być kłopot. Jak nam powiedziała sędzia Elżbieta Zywar ze > szczecińskiego Sądu Okręgowego, "wizerunek pana Szajkowskiego to dobro prawnie > chronione". - Nie widzimy możliwości prawnych upublicznienia wizerunku osoby > ściganej do odbycia kary." zastanawiajaca stanowczosc pani sedziny, moze trzeba sie przyjrzec jak orzekala w innych sprawach, czy byla rownie skuteczna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Taki obiekt dostali wiec po co pracowac, IP: 213.155.191.* 29.03.07, 14:30 A parking jaki tam jest pelno blokad dla wybranych nierobow, normalny czlowiek jak przyjedzie na sprawe to nie ma szansy postawic samochod a tam slodkie nierobstwo , kawki , papieroski a mafia i przestepcy sie smieja......Panie Ziobro w naszym Szczecinie jest dno trzeba to wszytsko rozpedzic i zrobic porzadek bo takich spraw sa setki Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Szajkowski dzwoni, śledczy śpią 29.03.07, 16:06 A Pan Ziobro pieprzy o uczciwym funkcjonowaniu prokuratur! Czyżby tam siedzieli sami idioci, w dodatku nie znający elementarnych procedur? Ale na dostarczanie materiałów do propagandowych przedstawień to oni są wystarczająco inteligentni! Wreszcie trzeba spuścić wodę w tym PiSuarze, bo smód że trudno wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
op_par Re: Szajkowski dzwoni, śledczy śpią 29.03.07, 22:51 Śpią bo może wzięli takie same środki nasenne jak ci którzy go z kicia wypuścili! Odpowiedz Link Zgłoś