Dodaj do ulubionych

List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt

04.04.07, 00:01
Szanowna Pani,

Zwracam sie do Pani z goracym apelem o zgloszenie podobnego postulatu w naszym
sejmiku. Gleboko wierze w to, ze tak sie wlasnie stanie. Nie wyobrazam sobie
sytuacji, by radna PiS mogla nie byc zarliwa katoliczka:)

miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,4013103.html
Szczesc Boze!

Klaniam sie nisko,
A.
Obserwuj wątek
    • 1.bazyl Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt 04.04.07, 00:11
      Rany boskie...
      To jakies zarty chyba sa...
      Mnie sie ciagle wydaje, ze to Prima Aprilis...
      A to Polska wlasnie...
    • Gość: czarna żaba Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 00:13
      Nie wycieraj sobie Bogiem brudnego pyska, buraku o ograniczonej wyobraźni.
      • absztyfikant Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt 04.04.07, 00:15
        Ja sie zwyczajnie nawrocilem Zabo:)

Oto jaki e-mail trafil dzisiaj do administracji forum:

od: b16@vatican.va
        do : forum@agora.pl
        DWE: absztyfikant@gazeta.pl

Serdetschnje posdrawjam phorromoyazih Polakuf.

Sblischa schje urotschistoschtsch Smartfychvstania. Dschenkujeme Bogu sa
        schwjatkuf wiare, ktusche sa dschitcha beli sjetnotscheni z H:ristusem w
        miwoschtschi, a dschisch utschestnitschoung wjego hwale. Ich wstawjenniztwo i
        opjeze polezam wschistkich wiejaonzich. Abschtyfikant puidchessch do pieckla
        herretycku.
        • Gość: czarna żaba Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 00:19
          Słoma ci z butów wystaje :))))
        • Gość: andreas a jak by ktos podobnie kpił z Israela IP: *.centertel.pl 04.04.07, 00:21
          a jak by ktos podobnie kpił z Israela czy Zydów,
          to pewnie byś nazwał go antysemita i domagał sie usuniecia...?
          • absztyfikant Re: a jak by ktos podobnie kpił z Israela 04.04.07, 00:24
            youtube.com/watch?v=a8C1iU-xAog
            Przeciez ja kilka postow nizej kpie z religijnych Zydow:P Izraelscy liberalowie
            wyprodukowali swietny spot.
            • Gość: andreas Re: a jak by ktos podobnie kpił z Israela IP: *.centertel.pl 04.04.07, 00:29
              mozna powiedziec wiec, ze Tobie chrzescijanie groza piekłem...
              bo na ten przykład Israelczycy po prostu czynia piekło!
              • absztyfikant Re: a jak by ktos podobnie kpił z Israela 04.04.07, 00:31
                Zmijowe plemie...
                • andreas.007 Re: a jak by ktos podobnie kpił z Israela 04.04.07, 00:33
                  ale kto jest tym "zmijowym plemie"?
            • xyz-xyz Re: a jak by ktos podobnie kpił z Israela 04.04.07, 11:47
              Wyobraź sobie podobną reklamówkę liberałów z PO. Baa nawet moje komuchy w życiu
              się nie odważą!
              • absztyfikant Re: a jak by ktos podobnie kpił z Israela 04.04.07, 13:30
                Coraggio fratelli! Non abbiate paura!
                • xyz-xyz Re: a jak by ktos podobnie kpił z Israela 05.04.07, 08:46
                  Odwagi przyjaciele, to zrozumiałem, ale dalej ni w ząb...
                  • absztyfikant Re: a jak by ktos podobnie kpił z Israela 05.04.07, 14:01
                    Nie lekajcie sie:P
                    • xyz-xyz Re: a jak by ktos podobnie kpił z Israela 05.04.07, 14:22
                      Zamkną Cię. Tak jak Siwca chcieli... W tym śmiesznym Kaczolandzie, niektóre
                      związki frazeologiczne są zastrzeżone pod groźbą kary;)
                      • absztyfikant Re: a jak by ktos podobnie kpił z Israela 06.04.07, 15:02
                        Trudno, zostane szczecinskim meczennikiem, hehehe. Mam nadzieje, ze pojedziesz
                        do Rzymu i krzykniesz pare rasy 'santo subito':)
                        • xyz-xyz Re: a jak by ktos podobnie kpił z Israela 07.04.07, 11:32
                          Teraz, to ja jestem zwykły bandyta:)
      • 1.bazyl Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt 04.04.07, 00:20
        Czarna Zabo, czy nie uczyli Cie, ze Bog kocha kazdego - nawet Absztyfikanta?
        Nie chcialbys sie podciagnac w swojej tolerancji na wyzszy poziom i spojrzec na
        niego jak na blizniego swego?:-))
        • Gość: czarna żaba Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 00:25
          Absztyf, napisz jeszcze kilka postów z innych nicków, oczywiście na temat
          miłości bliźniego, możesz dodać cytaty z Biblii :))) Słoma drapie w pięty? :))))
    • felix_edmundowicz Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt 04.04.07, 00:18
      nie potrafisz poskromić swej złośliwości nawet w Wielki Tydzień?
      oszołom karpacki niech pozostanie oszołomem karpackim a nie zachodniopomorskim.
      Czy ty Absztyfikant nie czujesz absmaku w wielkie święto Pasech?
      • absztyfikant Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt 04.04.07, 00:23
        Pesach jesli juz. Z moherowymi jarmulkami niech sie Izraelczycy rozprawiaja.
        youtube.com/watch?v=a8C1iU-xAog
        Klip jest po hebrajsku, ale z rosyjskimi napisami:P

Ja sie nawrocilem na jedynie sluszna wiare. Bede kariere w IV RP robic.
        i.wp.pl/a/f/pjpeg/7801/grob_brygida.jpg
        • absztyfikant Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt 04.04.07, 00:32
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4035972.html
          Coz za bezczelny Zydzior:)))))
        • xyz-xyz Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt 04.04.07, 11:52
          Przecie Josue ibn Jospeh był Żydem. Nawet Bóg, jego rzekomy ojciec, był bogiem
          żydowskim. Więc nie kumam tej szopki…
    • Gość: zona.pijaka Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt IP: *.icm.edu.pl 04.04.07, 06:47
      absztyfikant napisał:
      > Szanowna Pani,
      >
      > Zwracam sie do Pani z goracym apelem o

Czemu przygłupie co 5 minut zakładasz nowy wątek popularyzujący tą krowę, tego
      najwiekszego szkodnika Szczecina? Płaci ci kto? Ciszej nad tą trumną.
      • Gość: zona.pijaka Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt IP: *.icm.edu.pl 04.04.07, 06:48
        Żydzie obleśny
        • Gość: zona.pijaka Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt IP: *.icm.edu.pl 04.04.07, 06:57
          Chłopaki, chodźcie zróbmy napad na tego pseudozyda. Wytniemu mu napletek.
          Weźcie lupe z sobą.
          • xxtoja Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt 04.04.07, 07:36
            żono przestań coś taka agresywna i jeszcze sama sobie przeczysz.
            • Gość: zona.pijaka Absztyf Erzatz IP: *.icm.edu.pl 04.04.07, 08:41
              Dalczego przeczę? Przeciez gdyby był oryginalnym żydem, wtedy nie miałby
              natpletka.
              • absztyfikant Re: Absztyf Erzatz 04.04.07, 20:09
                Jestem owieczka z owczarni Pana Jezusa.
            • Gość: Doradca Żony Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 08:47
              To proste z czego wynika to prowokacyjne zaangażowanie żony ochlapusa. Reklamy
              są zamieszczane na tej stronie za odpłatnością określaną wg ilości tzw odsłon
              czyli im większa zadyma tym większe dochody w reklam. Portale zatrudniaja
              takich ludzi do prowokowania czyli zwiększania (rywalizacji) ilości wpisów.
              Żona:
              jest dobra z informatyki czyli tych internetowych tajemnic
              prowokuje przeważnie tych, którzy dają sie prowokować i trafia w modne tamaty a
              więc : w absztyfikanta jak osłabł w ilości wpisów, w Jacynę, w kościół
              katolicki, papieża. Żona po prostu tu pracuje. Jednak ostatnio przesadza w tej
              swojej pracy.
              • Gość: pieszy apeluję o szczyptę wyczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:02
                to obraża moje uczucia religijne.
                odsyłam autora do konstytucji i myslę, że w zapale pouczania wszystkiego co się
                rusza przekroczył on wiele granic i to zarówno dobrago smaku, żartu, czy
                tolerancji którą mają dla niego inni.

czasami chwila refleksji nad sobą jest cenniejsza od wygłaszania nieskończonych
                tez.

pozdrawiam
    • Gość: wierni Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt IP: 83.168.96.* 04.04.07, 12:43
      Tak nam dopomusz Buk!
    • Gość: andreas osoby, które sie modla lub medytuja lepiej radza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:48
      amerykańscy naukowcy stwierdzili, potwierdzono to w 95 proc. przypadków,
      ze osoby, które sie modla lub medytuja lepiej radzą
      sobie z problemami i chorobami!
      Stwierdzono to wzgledem osób chorych na nowotwory...
      Nadzieja jednak daje siłe...
    • absztyfikant W radosnym oczekiwaniu na odpowiedz pani radnej... 04.04.07, 14:28
      ...posluchajmy tego utworu:

youtube.com/watch?v=aFfoiD0g_bA
      • lika78 Re: W radosnym oczekiwaniu na odpowiedz pani radn 04.04.07, 15:22
        Obrażają boga i ludzi
        • jam-agru Re: W radosnym oczekiwaniu na odpowiedz pani radn 04.04.07, 20:12
          lika78 napisała:
          Obrażają boga i ludzi

A którego boga masz na myśli?Bo taki np. Ares to się chyba cieszy?
          • absztyfikant Re: W radosnym oczekiwaniu na odpowiedz pani radn 05.04.07, 01:11
            Raczej Bog Mamony:P
      • Gość: centr ewentualnie wyczyść buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:28
        Panią radną to ty możesz najwyżej poprosić żeby pozwiliła ci wyczyścić jej
        buty. Ale możesz je czyścić tylko w masce na gębie, żeby twój jad nie zniszczył
        jej butów.
        • absztyfikant Re: ewentualnie wyczyść buty 04.04.07, 19:59
          Pan Jezus powiedział świętej Małgorzacie podczas objawień w 1675 roku: "Oto
          Serce, które tak bardzo umiłowało ludzi, a w zamian za to od większości z nich
          nie otrzymuje nic więcej prócz obelg i niewdzięczności". Otwórzmy więc nasze
          serca na głos Bożego Serca i rozważajmy w szczególny sposób tajemnice naszego
          odkupienia.
          • absztyfikant Re: ewentualnie wyczyść buty 06.04.07, 20:33
            Szczesc Boze!
    • Gość: jw Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt IP: 83.168.96.* 07.04.07, 11:28
      celowe odwracanie uwagi od spraw ważnych w mieście.
      • Gość: real Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:34
        i w województwie. to robią ludzie Nitrasa i Piechoty bo Jacyna wytyka im
        powiązania
    • Gość: Immunitetka ale czerwone urzędaski panikuja i frystrują sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:36
      Nic nie trwa wiecznie. Siedziało sie w ciepełku a teraz trzeba brać się do
      roboty a skrytka z odłozonym nakradzionym powoli pustoszeje.
      • xyz-xyz Re: ale czerwone urzędaski panikuja i frystrują s 07.04.07, 11:53
        Wypowiedź typowego pisowca. Żadnych argumentów, tylko bełkot powtarzany przez
        Ziobrę. Ale masz rację. Nic nie trwa wiecznie. Ziobro i jego pomagierzy zapłacą
        za zniszczenie tego kraju.
        • Gość: Immunitet Re: ale czerwone urzędaski panikuja i frystrują s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:58
          Przecież to twoje są masowe wypowiedzi w tym wątku. Co ja ci takiego złego
          napisałam ? Temat widać jest dla ciebie drazliwy. Czyżby koledzy dostali juz
          arzuty, czy poszli odbywac wyrok po kilku zwolnieniach lekarskich.
          Wypowiedż typowego czerwonego . Strach , zapowiedż zemsty.
          Mam dla ciebie złą wiadomość i powtarzam wypowiedż typowego pisowca. Jeżeli nie
          kradłeś to się nie bój ale jak kradłeś lub współuczystniczyłeś to twój strach
          jest uzasadniony. Pies jak szczeka to de facto się boi
    • absztyfikant Sw. Malgorzata na patronke sejmiku!!!! 11.04.07, 15:34
      Sejm będzie miał świętą patronkę
      asz2007-04-11, ostatnia aktualizacja 2007-04-11 11:05
      Polski parlament, jako pierwszy w Europie, będzie miał świętą patronkę -
      informuje ''Polityka''. Nad naszymi posłami czuwać ma Matka Boża Trybunalska.
      O przyznanie patronki poprosił papieża marszałek Sejmu Marek Jurek. Benedykt
      XVI przystał na tę prośbę. Oficjalny dekret zostanie ogłoszony 26 maja -
      pisze tygodnik. Już niedługo w budynku Sejmu pojawi się kopia obrazu z
      podobizną Matki Bożej Trybunalskiej.

Oryginał znajduje się u jezuitów w Piotrkowie, którzy będą modlić się o
      rozsądek i mądrość naszych parlamentarzystów. - Moc modlitwy jest ogromna -
      powiedział ''Polityce'' o. Andrzej Lemiesz, kustosz sanktuarium w Piotrkowie.

- Czymże Matka Boska Trybunalska zawiniła marszałkowi Jurkowi, że wybrał ją
      do patronowania tak niepopularnej instytucji? - skomentował Piotr Gadzinowski
      z SLD.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4050637.html
      • absztyfikant Re: Sw. Malgorzata na patronke sejmiku!!!! 27.07.07, 12:43
        Ponawiam apel!
    • absztyfikant Re: List otwarty do Malgorzaty Jacyny-Witt 27.07.07, 12:49
      Wed, 2 May 2007 10:37:00 +0200

Przed sesją radni pomodlą się o rozwagę
      "Boże, Rządco i Panie narodów, z ręki i karności Twojej racz nas nie
      wypuszczać..." - modlitwą ks. Piotra Skargi mają się rozpoczynać sesje sejmiku
      podkarpackiego. Pierwsza w poniedziałek.
      • Gość: aszko a ja na to sram sram sram i pierdze olewam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:52
        moczem i puszczam na to kit z lewego ucha, zygam tez no i baczki puszczam
        • Gość: M. Jacyna-Witt Re: a ja na to sram sram sram i pierdze olewam IP: 213.155.169.* 27.07.07, 13:01
          Ostrzegam pana - panie Jesswein, tego typu wystąpienia wyczerpują znamiona przestępstwa. Artykuł 196 kodeksu karnego: „Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2”. Jakim prawem używa pan mojego nazwiska samemu ukrywając pod pseudonimem? To obleśne i strachliwe. Pozdrawiam wszystkich forumnowiczów. M. Jacyna - Witt.
          • Gość: muroF. Re: a ja na to sram sram sram i pierdze olewam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:14
            Pani Małgorzato! Szkoda Pani czau na to chore towarzystwo.
            Pozdrawiam
          • absztyfikant Re: a ja na to sram sram sram i pierdze olewam 27.07.07, 16:18
            A takim prawem, ze jestes droga kolezanko osoba publiczna:)
          • absztyfikant Re: a ja na to sram sram sram i pierdze olewam 27.07.07, 16:19
            Wyczerpuja znamiona? Ojojoj, juz wydalyscie towarzyszko wyrok?
          • absztyfikant Re: a ja na to sram sram sram i pierdze olewam 27.07.07, 16:19
            Najwyzej pojde do mamra:P
            • Gość: lkj Re: a ja na to sram sram sram i pierdze olewam IP: *.europe.hp.net 27.07.07, 16:21
              absztyfikant napisał:

> Najwyzej pojde do mamra:P
              >

ale tam nie ma koz bidulku, co najwyzej ty bedziesz za Mieeeecke robil.
          • Gość: Vlad.H. haha niezla prowokacja IP: 80.53.41.* 27.07.07, 22:45
            podawac sie za JMW trzeba miec fantazje, gratuluje i czekam na wiecej
            • Gość: ela Re: haha niezla prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 01:10
              MJW ma zbyt dużą klasę żeby polemizować na tym forum.
              • anamar Re: haha niezla prowokacja 28.07.07, 02:44
                Gość portalu: ela napisał(a):

> MJW ma zbyt dużą klasę żeby polemizować na tym forum.

co najwyzej pod naprędce wymyslonym nickiem lub ustami łukaszka.
              • Gość: Vlad.H. polemizowalbym z ta klasa IP: 80.53.41.* 28.07.07, 13:05
                ale zgodze sie ze nie polemizuje na forum z jednej prostej przyczyny - jej
                wiedza na temat szeroko pojetych komputerow i internetu uniemozliwia jej sprawna
                polemike - jestem o tym gleboko przekonany ze to jest wlasnie powod nie
                podejmowania polemiki.
    • absztyfikant Ja sie tam MJW nie ulekne! 27.07.07, 16:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=52227414&a=52227414
      Azyl mam zalatwiony od dawna, a grozby lokalnej populistki mi nie straszne:P
      • Gość: lkj Re: Ja sie tam MJW nie ulekne! IP: *.europe.hp.net 27.07.07, 16:53
        absztyfikant napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=52227414&a=52227414
        > Azyl mam zalatwiony od dawna, a grozby lokalnej populistki mi nie straszne:P

ales ty odwazny!!!!
        jestem pelen podziwu, beda sie dzieci o tobie kiedys uczyly...
        hehehehehe
        zalosny jestes ludku z parszywym ryjem....
      • Gość: Zbędny Re: Ja sie tam MJW nie ulekne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:55
        Czy Ty świrze wiesz, że dziś wpisałeś się tutaj 6 razy z tym swoim chorobliwym
        spamem.
        • absztyfikant no to jeszcze nie wyrobilem normy 27.07.07, 17:13
          Dawni esbecy mi podwyzke cofna, musze sie poprawic:PPPPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka