tricky 22.05.03, 15:40 znacie jakieś ciekawe "interaktywne" plany miasta ? Interesują mnie okolice Szczecina - Głębokie Pilchowo... Plan samego Szczecina jest w miarę niezły ale okolice już trudniej zbadać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Buazen Re: plan miasta w Internecie IP: 217.153.7.* 22.05.03, 15:47 Kartka papieru, kompas, zegarek, bułka i cos do picia i w drogę. Jest ciepło to można sobie zrobić wycieczkę i pozwiedzać a i własnoręcznie zrobiona mapa ma później wartość sentymentalną. Sam jak się patrzę na mapy które wykonałem, aktywnie działając jako harcerz to się uśmiecham. Odpowiedz Link Zgłoś
tricky Re: plan miasta w Internecie 22.05.03, 15:52 święte słowa! ale potrzebne na wczoraj dla przyjezdnych spoza miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
tricky Re: plan miasta w Internecie 22.05.03, 15:53 p.s. - Buazen zeskanuj swoje mapy i udostępnij potomnym Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 zobacz tu 22.05.03, 16:06 tricky napisał: > znacie jakieś ciekawe "interaktywne" plany miasta ? > Interesują mnie okolice Szczecina - Głębokie Pilchowo... Plan samego > Szczecina jest w miarę niezły ale okolice już trudniej zbadać... www.maplook.pl/Przyklady/Szczecin/ Odpowiedz Link Zgłoś