Dodaj do ulubionych

duze ciuchy ciażowe

08.05.07, 08:50
mam pytanie. z natury jestem sporą objętościowo kobietą. teraz jestem w ciazy
i ciuszki powoli robią sie za ciasne. nie wiecie gdzie w szczecinie można
kupić ciuchy (szczególnie spodnie) ciążowe w dużych rozmiarach?
Obserwuj wątek
    • malgolasek81 Re: duze ciuchy ciażowe 08.05.07, 09:54
      Ja w sobotę odkryłam na Turzynie stoisko z ciuchami ciążowymi:)) polecam:)) nie
      wiem do jakiego rozmiaru sa tam ciuszki ale polecam myślę że może coś tam
      znajdziesz:) powodzenia!!
    • monika-g77 Re: duze ciuchy ciażowe 08.05.07, 10:49
      Też miałam ten problem. Szukałam w Szczecinie dużych rozmiarów
      ciuchów ciążowych, ale niestety nic nie znalazłam. Ciuszki ciążowe kupowałam na
      allegro. Na początku co do kupowania na allegro nie byłam przekonana, ale teraz
      nie mam obaw. Poniżej podaję Tobie linki (tam gdzie ja kupowałam).
      Pozdrowienia :)

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4298197&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4100960&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=
    • takajataka1 Re: duze ciuchy ciażowe 09.05.07, 08:18
      dzięki za podpowiedzi :) patrzyłąm na allegro i faktycznie jest tam co kupic :)
      • oulyn na Turzynie pan ma do 48/50 09.05.07, 20:57
        dziś byłam i patrzyłam na duże rozmiary to te największe były z tych z kantem
        czarnych. Ale lniane mimo że był rozmiar jakis 44 chyba to też wyglądały na w
        miarę spore. Na pewno warto się przejść, a ten pan jest taki że podejrzewam że
        jak się go zagada to zamówi specjalnie dla Ciebie konkretny rozmiar.

Pozdro!! papa
      • moskirz ciuchy w dużych rozmiarach znajdziesz w.... 27.05.07, 08:25
        1) sklepie kappahl w carefurze
        2) H&M w galaxy
        3)ul malczyńskiego ( czy jakos tak) przy kinie helios.. sa tam 2 sklepy
        ciażowe vis a vis siebie( jeden typowo ciążowy drugi to sklep dla
        puszystych).. włascicielka ciążowego kiedys miała sklep w fali..

był sklep w piaście ( tam gdzie medias) ale z powodu bardzo wysokich cen,
        niskiego zbytu i , niestety, małej rozmiarówki sklep został zamkniety..
        • citroenbx Re: ciuchy w dużych rozmiarach znajdziesz w.... 04.06.07, 11:46
          Skąd taka bzdurna informacja???? To chyba najlepiej zaopatrzony sklep ciążowy w
          Szczecinie, a ceny ma nieporównywalnie niższe od H&M czy Kappahl. Tak się
          rozwinął, że dorobili się własnego lokalu przy ul. Królowej Jadwigi (pomiędzy
          Krzywoustego a Narutowicza). Zresztą, żeby się tego dowiedzieć, wielkiego
          wysiłku nie potrzeba, wystarczyło zajrzeć na ich stronę www.behappy.com.pl. Na
          Małkowskiego też są 2 sklepy, ale w tym dla otyłych to wybór skromny i ceny
          dopiero są przesadzone, a w tym na przeciwko wybór wcale nie większuy a ubrania
          bardziej w stylu budy na rynku niż zbliżone do H&M-u, Orsay-a czy innych modnych
          sieci.
          • mary.austin Re: ciuchy w dużych rozmiarach znajdziesz w.... 04.06.07, 12:25
            Może by subtelniej i grzeczniej z tą reklamą?

Ciuchy 9fashion są kapitalne, natomiast sam sklep o którym mowa rewelacją nie
            jest.Swego czasu przez trzy tygodnie kilkukrotnie wędrowałam na Królowej Jadwigi
            (a to już nieco wysiłku wymaga)by kupić jakiekolwiek portki w potrzebnym mi
            rozmiarze. Mimo obietnic (skądinąd przemiłej Pani Ekspedientki)obiecanej dostawy
            towarów nie było. W sklepie nie ma telefonu, by móc tą drogą sprawdzić cokolwiek.
            Bzdurną jest informacja o tym sklepie jako najlepszym.
            Ot, przeciętny taki...
            • citroenbx Re: ciuchy w dużych rozmiarach znajdziesz w.... 04.06.07, 14:54
              Dlaczego zaraz reklamą? Zapewniam, że nikt nie płaci mi za reklamę
              jakiegokolwiek sklepu. Co do tego, który sklep jest najlepszy, to oczywiście nie
              da sie jednoznacznie tego określić, gdyż każdy ma inne kryteria, inny gust, inne
              możliwości finansowe i dla każdej osoby inny sklep może być bardziej odpowiedni.
              Ja miałam na myśli przede wszystkim ubrania 9fashion, które są tam dostępne i
              dla mnie właśnie są najlepsze.
              Co do telefonu, to na stronie internetowej jakiś numer widzę, natomiast z
              rozmiarówką niektórych rzeczy mam ten sam problem co Ty, jednak tych samych
              rzeczy nie ma również w sklepie producenta - 9fashion.pl. Z tego co sie
              dowiedziałam, 9fashion produkuje już kolekcję jesienną, nie szyją już ubrań
              letnich i braki w ofercie są spowodowane zapewne ich brakami magazynowymi. W tym
              przypadku na sklep bym się nie obrażała.
              Pozdrawiam
              --
              Cytryna
              (jeszcze 2 miesiące :)
    • marchewka07 Re: duze ciuchy ciażowe 10.05.07, 10:22
      Też ostatnio kupowałam spodnie na Turzynie (pierwsza alejka od centrum
      handlowego) jest nawet spory wybór i pan potrafi doradzic tak na oko;) które
      spodnie będą pasować. Jedno co mnie zdenerwowało to że pan palił papierosa na
      stoisku kiedy ja byłam w przymierzalni!
      • oulyn Przy mnie też palił łobuz!! 10.05.07, 21:01
        a niby taki znawca ciężarówek;) ale i tak ja polecam:)
        • elwi71 Re: Przy mnie też palił łobuz!! 24.05.07, 16:56
          Ponieważ też jestem z tych sporych jeżdżę do Oder Center d C&A i tam na piętrze
          jest stoisko dla mam. Czasami jest większy wybór, czasamimniejszy ale moja
          garderoba to tylko ze Schwedt. Niestety w Szczecinie nic na siebie nie
          znalazłam.
      • marchewka07 Re: duze ciuchy ciażowe 27.06.07, 10:29
        Nie polecam już zakupów u tego pana- spodnie rozleciały sie po miesiącu.
        Opisywałam to już na tej stronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka