zycie_bez_zycia 13.05.07, 18:24 Pytanie głupie, ale sprawa poważna. Może ktoś z odwiedzających forum wie, gdzie w Szczecinie można jeszcze wykonać usługę repasacji pończoch? Za wszelkie informacje na ten temat z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: głupie pytanie- repasacja pończoch ;P IP: *.chello.pl 13.05.07, 18:45 na Niebuszewie, w przemysłowej części Hali Piastowskiej jest stanowisko i pani naprawia rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: głupie pytanie- repasacja pończoch ;P IP: *.play-internet.pl 20.03.21, 19:09 Witam, chciałem się zapytać czy nadal Pani naprawia rajstopy, bo chciałem pomóc starszej Pani żeby to naprawić, bo poszło jedno oczko i są to jej ulubione i trochę więcej kosztują. Jeśli można to proszę podać swój numer telefonu, to ja potem oddzwonię. Można wysłać na mojego maila: a.zdziechowski@wp.pl , albo wysłać do mnie SMS na ten numer: 782058588. Proszę o szybką odpowiedź . Pozdrawiam, Antoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymbał Re: głupie pytanie- repasacja pończoch ;P IP: *.chello.pl 13.05.07, 19:50 Przynieś złociutka te rajstopki do mnie, a już ja Ci dziurkę wypełnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paleczka Re: głupie pytanie- repasacja pończoch ;P IP: *.chello.pl 13.05.07, 19:58 cymbał niech cymbałki se kupi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zycie Re: głupie pytanie- repasacja pończoch ;P IP: *.globalconnect.pl 14.05.07, 10:32 Dzięki za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
simplyclever1 Re: głupie pytanie- repasacja pończoch ;P 05.12.18, 15:22 Szkoda że nic już nie działa takiego w Szczecinie jak repasacja. :-( Odpowiedz Link Zgłoś