Dodaj do ulubionych

ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego?????

17.05.07, 09:40
cześć jestem z nad morza i na wtorem mam wizytę u prof. Sikorskiego - urolog
na ul. wojska Polskiego. Nie wiecie może ile bierze za wizytę
prywatną??????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: szczecin Re: ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego????? IP: *.globalconnect.pl 17.05.07, 10:02
      150 zł jakis rok temu
      • algola1 Re: ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego????? 17.05.07, 10:13
        dziękuje ci
        • algola1 ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego? do doświa 17.05.07, 10:48
          mama ma kamienie w nerce i do tego przez nieudolną lekarkę która przepisała jej
          lek niedopuszczony do sprzedaży bez atestu na te kamienie dostała wodonercza. 1
          kamień na 1 cc i kilka małych. jakiw badania będzie mogła mieć robione,
          bolesne? operacja kruszenie?
          Uchwała nr 01 /2007

• Gość: zona.pijaka Głupota totalna IP: *.icm.edu.pl 17.05.07, 11:09
            Sikorski nie ma u siebie żadnej maszyny do kruszenia. Się idzie na urologię na
            Powstańców, się zapisuję w piwnicy u takiej grubej pięlęgniarki, się czeka na
            doktora z dyżuru, się wpisuje do badania ktore oplaca panstwo, się idzie piętro
            wyżej na urologię, się mija po drodze prof Sikorskiego - ordynatora, się
            kładzie na łóżko, się jedzie na salę operacyjną - gdzie chmara zdolnych
            chirurgów usuwa kamień, się wraca do domu bez dawania 150 złotych. Ale o tym
            wiedzą mądzrzy niedawający idioci.
          • Gość: marta Re: ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego? do d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:15
            przede wszystkim usg jamy brusznej i wiele innych ale napewno nie są one
            bolesne /chociaż nietanie/. Aby zdecydować o sposobie pozbycia sie kamienia
            nalezy wiedzieć czy jest to kamica szczawianowa czy moczanowa. I jeszcze
            jedno, nie zawsze musi sie kończyć operacją, nie martw wszystko będzie
            dobrze :))
            - nie jestem lekarką, tylko wkolo miałam sporo znajomych z tą chorobą i
            wszystkie dobrze się kończyły. Wiem jeszcze, że ważna jest dieta by "jakieś
            tam "składniki w pokarmach nie tworzyły złogów.
    • Gość: justyna Re: ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:17
      Na Milczańskiej jest prywatna przychodnia i przyjmuje tam dr Machoj /Machoy? /,
      jest podobno bardzo dobry /operował sąsiada/, wizyta 80,/zl. jesienią ub .roku,
      może teraz drożej.
      • algola1 Re: ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego????? 17.05.07, 11:22
        dziękuję wam bardzo. a co do dikorskiego to żle zrozumiałaś . Tam tylko wizyta
        bo skierowanie już mama ma na pomorzany ale najpierw chciała się kokkretnie u
        niego dowiedzieć co i jak bo jest przertażona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka