algola1 17.05.07, 09:40 cześć jestem z nad morza i na wtorem mam wizytę u prof. Sikorskiego - urolog na ul. wojska Polskiego. Nie wiecie może ile bierze za wizytę prywatną?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczecin Re: ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego????? IP: *.globalconnect.pl 17.05.07, 10:02 150 zł jakis rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
algola1 Re: ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego????? 17.05.07, 10:13 dziękuje ci Odpowiedz Link Zgłoś
algola1 ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego? do doświa 17.05.07, 10:48 mama ma kamienie w nerce i do tego przez nieudolną lekarkę która przepisała jej lek niedopuszczony do sprzedaży bez atestu na te kamienie dostała wodonercza. 1 kamień na 1 cc i kilka małych. jakiw badania będzie mogła mieć robione, bolesne? operacja kruszenie? Uchwała nr 01 /2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Głupota totalna IP: *.icm.edu.pl 17.05.07, 11:09 Sikorski nie ma u siebie żadnej maszyny do kruszenia. Się idzie na urologię na Powstańców, się zapisuję w piwnicy u takiej grubej pięlęgniarki, się czeka na doktora z dyżuru, się wpisuje do badania ktore oplaca panstwo, się idzie piętro wyżej na urologię, się mija po drodze prof Sikorskiego - ordynatora, się kładzie na łóżko, się jedzie na salę operacyjną - gdzie chmara zdolnych chirurgów usuwa kamień, się wraca do domu bez dawania 150 złotych. Ale o tym wiedzą mądzrzy niedawający idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego? do d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:15 przede wszystkim usg jamy brusznej i wiele innych ale napewno nie są one bolesne /chociaż nietanie/. Aby zdecydować o sposobie pozbycia sie kamienia nalezy wiedzieć czy jest to kamica szczawianowa czy moczanowa. I jeszcze jedno, nie zawsze musi sie kończyć operacją, nie martw wszystko będzie dobrze :)) - nie jestem lekarką, tylko wkolo miałam sporo znajomych z tą chorobą i wszystkie dobrze się kończyły. Wiem jeszcze, że ważna jest dieta by "jakieś tam "składniki w pokarmach nie tworzyły złogów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:17 Na Milczańskiej jest prywatna przychodnia i przyjmuje tam dr Machoj /Machoy? /, jest podobno bardzo dobry /operował sąsiada/, wizyta 80,/zl. jesienią ub .roku, może teraz drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
algola1 Re: ile za pryw. wizyte u prof. Sikorskiego????? 17.05.07, 11:22 dziękuję wam bardzo. a co do dikorskiego to żle zrozumiałaś . Tam tylko wizyta bo skierowanie już mama ma na pomorzany ale najpierw chciała się kokkretnie u niego dowiedzieć co i jak bo jest przertażona Odpowiedz Link Zgłoś