buka007 24.05.07, 09:47 szokują mnie anorektyczki :( do grubasów się przyzwyczaiłam. Wkurza mnie lansowanie przez media chudosci.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewidzialna_l Re: otyłość vs anoreksja 24.05.07, 09:53 kazdego to wkurza,media dolewaja oliwy do ognia i pokazuja same wychudzone wieszaki.jesli chcesz zaistniec,to musisz byc smutna krowa z wystajacymi koscimi.Modelki,prezenterki,aktorki,cały swiat medialny,na skraju głodowego wyczerpania.Rozmiar 0.Ciesze sie,ze nie ogłupiałam,jestem normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: otyłość vs anoreksja 24.05.07, 09:58 tak.. a szczegolnie rozbrajające są ich wyznania w temacie figury: oh, ja jem wszystko, uwielbiam pączki i knedliczki, nie popełniam diety, ja po prostu mam taką przemiane materii... Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: otyłość vs anoreksja 24.05.07, 10:36 o tak,,,,,kon by sie usmiał,,,,,,jak robi kon,,ihaha,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: otyłość vs anoreksja 24.05.07, 20:43 otylosc tez mnie wkurza, szczegolnie beztroska mamus otylych dzieci ... a im dalej w las tym gorzej.. nawyki trzeba trenowac od malego ------ (klawiatura, klawiatura, tralala..) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: otyłość vs anoreksja 24.05.07, 20:54 Niestety ludzie często zapominają, że są przede wszystkim zaburzenia somatyczne, a dopiero później cielesne. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: otyłość vs anoreksja 24.05.07, 21:14 to jest chyba oczywiste! Dlatego powinno sie o tym mowic i leczyc.. nie lansowac (w przypadku anoreksji)!! i nie wpajac zlych nawykow zywieniowych dzieciom...!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: otyłość vs anoreksja 24.05.07, 21:19 Chyba szybko zapomniałaś jaki sposób myślenia ma nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: otyłość vs anoreksja 24.05.07, 21:38 toz ja o tym mowie.. najwazniejszy dla dziecka jest fundament!!! nic sie nie bierze z niczego... wiem cos o tym :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zara11 Re: otyłość vs anoreksja 24.05.07, 21:42 sibeliuss napisał: > Niestety ludzie często zapominają, że są przede wszystkim zaburzenia somatyczne > , > a dopiero później cielesne. ej, somatyczne=cielesne, em aj rong? Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: otyłość vs anoreksja 24.05.07, 22:28 oczyfiscie, ze tak :) soma vs psyche :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: otyłość vs anoreksja 25.05.07, 08:11 jeszcze tydzien ,i zaczne powaznie obrastac w tłuszczyk.Ciekawe w którym momencie tycia zadrze mi sie nosek. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: otyłość vs anoreksja 26.05.07, 20:11 jeszcze troche i opowiem ci ,jak to jest byc otyła. Odpowiedz Link Zgłoś