skuter70 Re: macie pomysł jak odswarożyć krakforum ?... n/ 05.06.03, 14:57 peten dopiero co przybiegles za swarem na forum szczecin a teraz udajesz, ze on ci przeszkadza nie czytaj jego postow i nie odpisuj i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: macie pomysł jak odswarożyć krakforum ?... n/ 05.06.03, 15:00 a umiesz choć nick napisać poprawnie ? przybiegłem, jak to piszesz do was, bo on sie za waszego podaje... ps. czy twoja propozycja równała sie aby spryskaniu go ciepłym moczem ? może to i wyjście... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: macie pomysł jak odswarożyć krakforum ?... n/ 05.06.03, 15:06 peteen napisał: > a umiesz choć nick napisać poprawnie ? jesli ci baaaaaaaaaaaaaaardzo na tym zalezy to sie postaram > przybiegłem, jak to piszesz do was, bo on sie za waszego podaje... a ja mysle ze przybiegles bo chciales z kims pogadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: macie pomysł jak odswarożyć krakforum ?... n/ 05.06.03, 15:10 My, tu zebrani, oglaszamy ustami zlotoustego Swarozyca, boga naszego, ze jestesmy calkowicie bezsilni wobec jego wladzy. A chlopcom z innej wsi czyli tobie chodopacholku mowimy gromkim; won! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: macie pomysł jak odswarożyć krakforum ?... n/ 05.06.03, 15:16 swaro, od tych szwedzkich oparów (sam wiesz skąd, ale nie chciałes żebym pisał gdzie pracujesz, wiec nie piszę) mózg ci sie zmniejszył do wielkości orzeszka laskowego i teraz bredzisz o jakichs wsiach, weź se trochę urlopu (chyba, że robisz na czarno, to nie bo cie w to niezwykłe miejsce więcej nie przyjmą), odpocznij, oddychając głęboko i wracaj zdrów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinack spox IP: 213.17.250.* 05.06.03, 17:21 wystarczy troche inteligencji, sfarosz sie wtedy gubi i pulta, i zaczyna rzucac obelgami ad personam, a potem jest juz spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinack Re: spox IP: 213.17.250.* 05.06.03, 18:59 a rozejrzyj sie troche, czyzby kumatosc spadla? a moze przeslonila ja nienawisc do katolicyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrocznt Krzyżowiec Re: macie pomysł jak odswarożyć krakforum ?... n/ IP: *.aeriscomputers.net 05.06.03, 19:19 peteen napisał: > chłopaków ze Świętej Inkwizycji na bezbożnika napuścić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: macie pomysł jak odswarożyć krakforum ?... n/ 05.06.03, 23:12 mi tam swarożyc nie przeszkadza ,co prawda to orginał i dziwak ale nie głupi i nie oszołom ,a to najwazniejsze aby podyskutować i wymienić poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Re: macie pomysł jak odswarożyć krakforum ?... n/ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 11:39 ale tumanicie kochani! wlozyc lodu pod cczapke niektórym by się zdało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: macie pomysł jak odswarożyć krakforum ?... n/ IP: 111.111.31.* 06.06.03, 11:46 A ci co mają do naszych?? Jednozwojowcy potrzebują porady?? Wystarczy nam czarnych oszołomów z własnej hodowli. Chwatit. Odpowiedz Link Zgłoś