Gość: zona.pijaka IP: *.icm.edu.pl 10.06.07, 19:28 Muszę koniecznie zrzucic przynajmniej z 10 kilo. Ma ktoś jakąś cudowną receptę? Tylko nie mówcie że intensywne treningi w siłowni lub seks. Jakieś inne sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujtarabuk Re: Trochę przytyłam 10.06.07, 19:30 zamiast alkoholu -woda i wibratory we wszystkie otwory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymbał Re: Trochę przytyłam IP: *.chello.pl 10.06.07, 19:36 wujtarabuk napisał: > zamiast alkoholu -woda i wibratory we wszystkie otwory. Heheheheehehehe. I lewatywa z wody kranowej prosto w jelito grube. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Trochę przytyłam 10.06.07, 19:39 wielkie sr...e, to najlepsze odchudzanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Trochę przytyłam IP: *.chello.pl 10.06.07, 20:19 A to aby nie ciąża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymbał Re: Trochę przytyłam IP: *.chello.pl 10.06.07, 20:24 Może i ciąża. Ale mnoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymbał Re: Trochę przytyłam IP: *.chello.pl 10.06.07, 20:30 Taaa. Jasne, że pozamaciczna. Szczególnie, że ulokowała się w udach, biodrach i podgardlu. Hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a ja prosze na odwyrtke... 10.06.07, 19:31 a ja nie moge przytyc! Prosze o recepty - tylko nie takie rady zeby jeśc, bo jadam po dwa obiady dzienno-nocnie! Jadam po nocach szaszłyki... i nic! Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: a ja prosze na odwyrtke... 10.06.07, 20:07 Pewnie spalasz za duzo... Musisz troche odlogiem polezec. Dobrze dziala tez Nutella wyzerana prosto ze sloika, najlepiej w porze wieczorowej:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: a ja prosze na odwyrtke... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 01:13 ja potrafie dziennie jedna czekolade spałaszowac, a pora nie gra dla mnie roli! teraz własnie ugotuje sobie kiełbase polska... i zobacze co tam sie w lodówce ostało! Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Jak si 11.06.07, 06:07 Z cyklu: Rzeczywistości wbrew Dieta Już jest po lunchu, herbatkę jeszcze lubimy dopić w spokoju ducha, nim do porządków wrócimy wreszcie, jak to w sobotę, jak w czas leniucha. Kocik przegląda jakiś magazyn, tytuł nieważny, jest wiele takich, nagle zawiesza wzrok na czymś ważnym i dłużej czyta, a temat jaki? A temat dieta, jak dieta serka, jak dieta tluszczu, jak dieta wody, jak kilogramy zrzucić z bioderka, jak się wyszczuplić i być wciąż młodym. Oraz porady socjologiczne, jak się pokusom reklam nie poddać, jak kontrolować chętkę i ślinkę, jak zaspakajać, a nie folgować. Oraz obrazki barwne i liczne, miski sałatek, warzyw, owoców, polane sosem, przybrane ślicznie, by przy czytaniu nie drażnić oczu. Kocik to przejrzał, zamknął gazetę, i rzekł z przekąsem: - Mamią człowieka, z wysiłku puchną, by dać cud-dietę, a co gazeta, to inna dieta. Przyszedł mi na myśl rap Młynarskiego, w którym gosposia księdza z Chicago zaleca dietę pomysłu swego, by nie żryć tyle w walce z nadwagą. I myśl mi jasna czoło olśniła, więc pomyślałem, ja pójdę dalej, jeśli w nie-żarciu jest taka siła, to ja zalecam, by nie żryć wcale. Napisane: 22 marca 1999 Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Trochę przytyłam 10.06.07, 19:35 Puscilas sie kur.wo i teraz peczniejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymbał Re: Trochę przytyłam IP: *.chello.pl 10.06.07, 19:44 A w ogóle po co wcinasz tyle żarcia. Umiaru nie masz? Zamiast brukselki, wolisz pewnie comber barani zapiekany w cieście mącznym. A później - gruuuba jestem. Kobieta otyła - kobietą nieatrakcyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika m, Re: Trochę przytyłam IP: *.eranet.pl 10.06.07, 19:53 nie trzeba sie obrzerac. ja na przyklad po ciaży nie moge dojsc do siebie, a juz mija rok... malo jem, ruchu mam ponad sily... ponoc jest cos takiego jak tabletki meridia. czy ktos cos w tym temacie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
luxusowa.call.girl schudlam 10.06.07, 19:59 To proste jak sie polozysz na plazy nad morzem i widzisz te oplatajace cie spojrzenia facetow to zrobisz wszystko by utrzymac figure zrzuc kilogramy bo greenpeace cie nad morzem zepchnie do wody zono.pijaka bo cie wezmie za wieloryba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymbał Re: schudlam IP: *.chello.pl 10.06.07, 20:02 Co ty mówisz ??? Jak ją zepchną do morza, to zaleje całe wybrzeże wraz z trójmiastem. Pasibrzuchy - precz od morza. Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Trochę przytyłam 10.06.07, 20:09 Alkohol jest mocno kaloryczny. Ale czy potrafilabys sie go wyrzec, Zono, zeby na plazy w bikini swoje wdzieki moc zaprezentowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina są sposoby - dieta białkowa - IP: *.chello.pl 11.06.07, 00:31 - wyeliminuj z diety białe pieczywo, makarony, słodycze; postaw na warzywa, białe mięso i ryż - owoce jedz do godzin obiadowych - nie na wieczór; regularnie pij czerwoną, liściastą herbatę, w czasie napadów głodu - pij szklankę wody z cytryną, jedz suszone owoce, kiszoną kapuchę :) co do sportu - nie musisz katowac się na siłowni - ale pamiętaj - że w czasie stosowania diety dochodzi się do punktu, w którym waga staje - winę za to ponosi metabolizm, który nie jest "podkręcony" ;) - wystarczy, ze zaczniesz biegać - 3, 4 razy w tygodniu. Zaczynaj od kilku minut biegu, kilku minut szybkiego marszu; Polecam trening interwałowy - www.g3.elk.edu.pl/uks/bieganie/bieganie09.htm poza tym polecam zajrzeć na strony podane w wątku - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=63844576&a=63850316 mozesz spróbować diety south beach - www.wizaz.pl/forum/showthread.php? t=41266 Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja czy jesteś na to gotowa? 11.06.07, 00:35 kobieta.onet.pl/ na te schudnięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Trochę przytyłam 11.06.07, 00:41 Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > Muszę koniecznie zrzucic przynajmniej z 10 kilo. Ma ktoś jakąś cudowną > receptę? Tylko nie mówcie że intensywne treningi w siłowni lub seks. > Jakieś inne sposoby? .......................................................................... To i uszy musisz mieć imponujące po takim przytyciu, a pierdniecie niezgorsze. Słowem d..a na cała otomanę i trzy pokoje z kuchnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Trochę przytyłam IP: *.icm.edu.pl 11.06.07, 07:31 Bardzo Ci dziekuję Karolino. Ale Tylko tobie, bo z resztą forumów niczym się nie różnimi. Są tak samo jak ja bezndziejnie głupi i wulgarni. Ot zwykły szczeciński motłoch popańszczyźniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Trochę przytyłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 09:36 :) nie ma za co - zyczę powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Trochę przytyłam 11.06.07, 09:55 Nie dziw sie, Zono. Kto z kim przestaje, takim sie staje:P. P.S. Ale z tym alkoholem to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Trochę przytyłam 11.06.07, 10:36 Rower, zero kolacji i zero węglowodanów w postaci chleba, mąki, kaszy itp. Schudłem 18 kilogramów w jakieś 6 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś