Gość: the.bill IP: *.bazapartner.pl 19.06.07, 00:05 Kilka kamieni w kształcie dysków odnaleziono w rejonie Shangrao w chińskiej prowincji Jiangxi. Naukowcy twierdzą, że dyski mogą mieć ponad 300 milionów lat.(...) hotnews.pl/artnauka-460.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Kamienne dyski w Chinach IP: *.chello.pl 19.06.07, 00:16 ciekawe, czyja to sprawka ;) natury, czy kończyn... :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Kamienne dyski w Chinach 19.06.07, 00:19 a taka tecza na ten przykład... albo takie jaskinie z tymi róznymi naciekami... a takie skalne miasto w Czechach... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Kamienne dyski w Chinach 19.06.07, 05:34 Gość portalu: the.bill napisał(a): > Kilka kamieni w kształcie dysków odnaleziono w rejonie Shangrao w chińskiej > prowincji Jiangxi. Naukowcy twierdzą, że dyski mogą mieć ponad 300 milionów > lat.(...) > > hotnews.pl/artnauka-460.html To juz wiemy jaka gre preferowaly dinozaury. www.aerobie.com.pl/sklep/product_info.php/products_id/50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: Kamienne dyski w Chinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:42 Coś odklikneło w mózgu jak je ujrzałem. To ja je stworzyłem kilka wcieleń temu. Teraz wiem dlaczego mam skośne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
anamar a u nas... 19.06.07, 11:48 a na szczecińskim forum znaleziono kamienne pyski.mordy nienawistne,ale mają tylko po około 30 lat... Odpowiedz Link Zgłoś