Gość: zmęczony IP: 195.28.182.* 20.06.07, 20:24 "plany wypalą" to "się pisze" w rynsztokówkach. Naucz się chłopie języka polskiego i zacznij go używać. Dlaczego taką miernotę dziennikarską jak Ciebie zatrudniają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siusiak Czekając na S3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 21:34 Proponuję podrążyć i zapytać co z ekspresową obwodnicą Miękowa? 1,5 roku temu gddkia zapowiadała rozpoczęcie w tym roku a tym czasem cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulrich Czekając na S3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:22 Jestem patriotą ale może kolejny rozbiór uzdrowi te chore "państwo"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Czekając na S3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:29 Faktycznie wypalił. Gazeta Szczecin gdyby nie ogólnopolska GW nadawałaby się na kiepską gazetkę studencką. Oczywisćie bezpłatną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Czekając na S3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:56 ja nie wiem czy nikt tam nie adjustuje tekstów, nie ma korekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majar Czekając na S3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 06:53 Co to za stwierdzenie " czy stać nas na budowę tej drogi ? " Czy stać nas na nie budowanie i nie posiadanie takiej i wielu podobnych dróg. Zakładam , że jakiś ministerialny guru przewiduje , że za rok czy dwa ceny będą niższe. Pytanie brzmi nie " czy ? " tylko " w jaki sposób " wybudować w jak najkrótszym czasie jak największą ilość przyzwoitych dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
moniqz Czekając na S3 21.06.07, 08:53 a czy GDDKiA posiada już pozwolenie na budowę? Lub chociaż złożył wniosek o pzowolenie na budowe? Odpowiedz Link Zgłoś