Gość: stone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 22:52 Pani Heleno, dopóki w UM będzie Cehak, to Osów i Warszewo będzie urbanizowane. A Cehak będzie, bo obecny prezydent ma za zadanie z nim współpracować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urbanizator Re: Radni popłynęli w rejs "Dziewanną" IP: 83.168.96.* 27.06.07, 23:44 święte słowa - człowiek będzie siedział na stanowisku bo nie przekroczył progu samokrytycyzmu i nie zastanawia się nad podsunietymi pomysłami z kapelusza bo o szerszej wizji nie mozna w tym wypadku mówić niestety - jeszcze nie dorobiliśmy się w urbanistyce ,,faceta z jajami'' który potrafiłby ogarnąć tą stajnię Augiasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: szkoda,że tam nie zostali IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 08:40 beatrix13 napisała: Chodź Bea, wybierzmy się na tamtejszą zapuszczona plażę naturystów. Porobię ci sesję zdjęciową - może zrobisz karierę w Bollywood? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet rejsy. 28.06.07, 01:21 pamietam, jak w poprzedniej kadencji tez - moze tym samym stateczkiem - popłyneli radni, jak potem w mediach mówili, ze rondo trzeba, ze Łasztownia, ze dojazd... że bedzie wszystko pieknie ładnie i sie zdązy... ja pamietam - radni zapomnieli szybko! ja pamietam, jak dzis te optymistyczne wypowiedzi pełne energii... a teraz po co popłyneli, zeby ustalic, gdzie kontenery postawic, zeby zasłonic bałagan? Czym pozbierac gówna i który kolektor zamnkac na trzy dni... a co sie stanie jak jakie jachty zostana na dłuzej i wtedy te kolektory rzygna tym gównem trzydniowym... ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 01:29 Ja pamiętam jak komisja jeszcze Runowicza z armią urzędników, radnych i Gazetą oglądali elewację dworca Głównego PKP. Stan elewacji komisja :-) uznała za kompromitujący dla miasta i chyżo mieli się zabrać do remontu lub super nacisku na PKP o wykonanie tego. Były kamery, fotograficy, pismaki, protokolanci. Ten stateczek i hallo GW na ten temat przypomina jako żywo wizytę komisji na Alternatywy 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: credo Re: przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 07:09 czy ty w końcu zrozumiesz że to nie radni a prezydent realizuje takie zadania? tyle let bełkotliwie komentować i nic nie dotarło? a teraz na POsadzie urzędniczej dlej nic nie kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaglóka Re: przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:21 Radni to radni. Zawsze będą działać podobnie - taka ich rola. Lepiej skupmy się na tych, "zawsze gotowych" do niesienia Miastu pomocy i nie muszę dodawać, że za grubą kasę lub układy. Zapraszam do analizy składu osobowego obu rad działających przy Regatach, analizy podmiotów korzystających z naszych pieniędzy dzielonych przez "zaprzyjaźnionych" urzędników w ramach, wymyślonego przez nich i dla nich programów żeglarskich. Zawsze ci sami. Zalewskie, Jagniątkowskie i Rybarskie. To czego się spodziewacie, chyba tylko tego, że zdziwienie budzi fakt, iż wynajęto Dziewannę a nie jak zwykle jakiegoś u-bota z HOM-u. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet r 28.06.07, 09:58 aaaa to teraz zrozumiałem... ;) Dzieki! Znaczy radni sa po to, zeby sie spotykali i pływali i kity wciskali mieszkancom o jakis rondach, dojezdzie, szybkim tramwaju i takich tam bajerach!! Teraz zrozumiałem - tylko po co gadaja, jak nic i tak nie robia czy nie moga!! Ja pamietam madralinski partyjniaku, jak radni dokładnie mowili, jak bedzie to rondo wygladac, ja pamietam nazwiska tych radnych (byli z PiS), ba obiecywali i przekonywali, ze wszystko bedzie.... Powiadasz, ze oni kłamali w zywe oczy.... nie wierze Tobie - naprawde kłamali, oni gadali, to co miałby zrobic kto inny, a oni tylko tak sobie jezdza, ogladaja, a potem gadaja bzdury, co im slina na jezyk przyniesie... To to tak jest , teraz wiem - dzieki! To jednak tylko szkoda pieniedzy na te rejsy stateczkiem... bo jak powiadasz, to oni tylko dla mediów robia zeby sobie poplesc jakies androny, a wiec to tak! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet r 28.06.07, 10:16 a z przebiegu rady poprzedniego składu, to widac nawet nie wiedza, ba nie słuchaja doradców-prawników - chocby sprawa Pionierka! Mówiono im, ze nie moga odrzucic, bo jak odrzuca to doprowadza do sytuacji jaka własnie jest - czyli inwestor moze tam robic co chce! A oni nic nie mogacy, mysleli - jak pan Duklanowski - ze bedzie inaczej, ale nie było i jest jak jest... beda tam bloki mieszkalne, bo nasi radni mysleli, ze bedzie inaczej! Ci radni, to bywa wiecej szkody miastu przynosza, przez to ze gadaja, a przeciez jak powiadasz nic nie moga i nie mysla... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:35 właśnie słucham jakiegoś radnego Hinza w radiu. nie wiem skąd on jest ale jest strasznie ograniczony i ciemny.opowiadanie radosne o rejsie śmierdzi mi Bareją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to Re: co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:37 Piwowski nakręciłby nowy rejs z radnymi któy zostałby właściwie przerobiony przez Bareję. scenariusz sami radni dostarczają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to Re: co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:46 na pytanie o słodycze kupione przez prezydenta, odpowiedź radnego: prezydent musi swoich gości przyjmować GODNIE. czy ten ciulek wie co znaczy słowo : GODNIE???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: co to jest? 28.06.07, 10:10 dla kazdego co innego... jeden nafaszeruje cukierkami, a inny zadbałby o moralnosc... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:11 nie bełkocz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Radni popłynęli w rejs "Dziewanną" IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 08:37 Gość portalu: stone napisał(a): > Pani Heleno, dopóki w UM będzie Cehak, to Osów i Warszewo będzie > urbanizowane. A Cehak będzie, bo obecny prezydent ma za zadanie z nim > współpracować. Czy Cehak to ten ćwierć inteligent, dla którego możliwość zabudowy wysokościowej na b. boisku Pioniera - to niewyorażalna krzywda dla obszczymurów z temtego rejonu? Już dawno proszę Pana Krzystka by wypier.dolił tego idiotę z roboty. Za szkodzenie naszej społeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Tak Cehak glownym hamulcowym rozwoju miasta, kto z IP: 213.155.191.* 28.06.07, 10:17 za nim stoi . ten facet szkodzi nam i kasuje pieniadze czy nie kogos lepszego. ja widze pania Frejno na to stanowisko , ma zdrowe poglady, jest bojowa bardzo sie udziela na wszelkich mozliwych forach. czy Cehak ma przyspawna dupe do magistratu ??? Przeciez te wszytskie wpadki typu pionier i likwidacja obwodnicy kolejowej Szcecina i dalej do Trzebiezy i wiele innych komprpmituja go Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Tak Cehak glownym hamulcowym rozwoju miasta, 28.06.07, 12:03 z dokumentow tu przedstawionych, wynika ze jakis Cehak byl kapitanem SB... :-) Odpowiedz Link Zgłoś