Dodaj do ulubionych

Radni popłynęli w rejs "Dziewanną"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 22:52
Pani Heleno, dopóki w UM będzie Cehak, to Osów i Warszewo będzie
urbanizowane. A Cehak będzie, bo obecny prezydent ma za zadanie z nim
współpracować.
Obserwuj wątek
    • Gość: urbanizator Re: Radni popłynęli w rejs "Dziewanną" IP: 83.168.96.* 27.06.07, 23:44
      święte słowa - człowiek będzie siedział na stanowisku bo nie przekroczył progu
      samokrytycyzmu i nie zastanawia się nad podsunietymi pomysłami z kapelusza bo o
      szerszej wizji nie mozna w tym wypadku mówić

niestety - jeszcze nie dorobiliśmy się w urbanistyce ,,faceta z jajami'' który
      potrafiłby ogarnąć tą stajnię Augiasza
      • beatrix13 szkoda,że tam nie zostali 27.06.07, 23:50

• Gość: zona.pijaka Re: szkoda,że tam nie zostali IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 08:40
          beatrix13 napisała:

Chodź Bea, wybierzmy się na tamtejszą zapuszczona plażę naturystów. Porobię ci
          sesję zdjęciową - może zrobisz karierę w Bollywood?
    • andreas.007 przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet rejsy. 28.06.07, 01:21
      pamietam, jak w poprzedniej kadencji tez - moze tym samym stateczkiem -
      popłyneli radni, jak potem w mediach mówili,
      ze rondo trzeba, ze Łasztownia, ze dojazd...
      że bedzie wszystko pieknie ładnie i sie zdązy...
      ja pamietam - radni zapomnieli szybko!

ja pamietam, jak dzis te optymistyczne wypowiedzi pełne energii...
      a teraz po co popłyneli, zeby ustalic, gdzie kontenery postawic,
      zeby zasłonic bałagan?

Czym pozbierac gówna i który kolektor zamnkac na trzy dni...
      a co sie stanie jak jakie jachty zostana na dłuzej
      i wtedy te kolektory rzygna tym gównem trzydniowym... ;(((
      • Gość: Zbędny Re: przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 01:29
        Ja pamiętam jak komisja jeszcze Runowicza z armią urzędników, radnych i Gazetą
        oglądali elewację dworca Głównego PKP. Stan elewacji komisja :-) uznała za
        kompromitujący dla miasta i chyżo mieli się zabrać do remontu lub super nacisku
        na PKP o wykonanie tego. Były kamery, fotograficy, pismaki, protokolanci.
        Ten stateczek i hallo GW na ten temat przypomina jako żywo wizytę komisji na
        Alternatywy 4
      • Gość: credo Re: przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 07:09
        czy ty w końcu zrozumiesz że to nie radni a prezydent realizuje takie zadania?
        tyle let bełkotliwie komentować i nic nie dotarło? a teraz na POsadzie
        urzędniczej dlej nic nie kapujesz?
        • Gość: żaglóka Re: przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:21
          Radni to radni. Zawsze będą działać podobnie - taka ich rola. Lepiej skupmy się
          na tych, "zawsze gotowych" do niesienia Miastu pomocy i nie muszę dodawać, że za
          grubą kasę lub układy. Zapraszam do analizy składu osobowego obu rad
          działających przy Regatach, analizy podmiotów korzystających z naszych pieniędzy
          dzielonych przez "zaprzyjaźnionych" urzędników w ramach, wymyślonego przez nich
          i dla nich programów żeglarskich. Zawsze ci sami. Zalewskie, Jagniątkowskie i
          Rybarskie. To czego się spodziewacie, chyba tylko tego, że zdziwienie budzi
          fakt, iż wynajęto Dziewannę a nie jak zwykle jakiegoś u-bota z HOM-u.
        • andreas.007 Re: przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet r 28.06.07, 09:58
          aaaa to teraz zrozumiałem... ;) Dzieki!
          Znaczy radni sa po to, zeby sie spotykali i pływali i kity wciskali mieszkancom
          o jakis rondach, dojezdzie, szybkim tramwaju i takich tam bajerach!!

Teraz zrozumiałem - tylko po co gadaja, jak nic i tak nie robia czy nie moga!!

Ja pamietam madralinski partyjniaku, jak radni dokładnie mowili,
          jak bedzie to rondo wygladac, ja pamietam nazwiska tych radnych (byli z PiS),
          ba obiecywali i przekonywali, ze wszystko bedzie....

Powiadasz, ze oni kłamali w zywe oczy.... nie wierze Tobie - naprawde kłamali,
          oni gadali, to co miałby zrobic kto inny,
          a oni tylko tak sobie jezdza, ogladaja, a potem gadaja bzdury,
          co im slina na jezyk przyniesie...

To to tak jest , teraz wiem - dzieki!

To jednak tylko szkoda pieniedzy na te rejsy stateczkiem...
          bo jak powiadasz, to oni tylko dla mediów robia zeby sobie poplesc
          jakies androny, a wiec to tak!
          • andreas.007 Re: przeciez to szkoda pieniedzy na takie nawet r 28.06.07, 10:16
            a z przebiegu rady poprzedniego składu, to widac nawet nie wiedza,
            ba nie słuchaja doradców-prawników - chocby sprawa Pionierka!
            Mówiono im, ze nie moga odrzucic, bo jak odrzuca to doprowadza
            do sytuacji jaka własnie jest - czyli inwestor moze tam robic co chce!
            A oni nic nie mogacy, mysleli - jak pan Duklanowski - ze bedzie inaczej,
            ale nie było i jest jak jest... beda tam bloki mieszkalne,
            bo nasi radni mysleli, ze bedzie inaczej!

Ci radni, to bywa wiecej szkody miastu przynosza,
            przez to ze gadaja, a przeciez jak powiadasz nic nie moga i nie mysla... ;))
    • Gość: co to co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:35
      właśnie słucham jakiegoś radnego Hinza w radiu. nie wiem skąd on jest ale jest
      strasznie ograniczony i ciemny.opowiadanie radosne o rejsie śmierdzi mi Bareją
      • Gość: co to Re: co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:37
        Piwowski nakręciłby nowy rejs z radnymi któy zostałby właściwie przerobiony
        przez Bareję. scenariusz sami radni dostarczają
        • Gość: co to Re: co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:46
          na pytanie o słodycze kupione przez prezydenta, odpowiedź radnego: prezydent
          musi swoich gości przyjmować GODNIE. czy ten ciulek wie co znaczy słowo :
          GODNIE???!!!
          • andreas.007 Re: co to jest? 28.06.07, 10:10
            dla kazdego co innego...
            jeden nafaszeruje cukierkami,
            a inny zadbałby o moralnosc... ;))
            • Gość: toto Re: co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:11
              nie bełkocz!!!!!!!
    • Gość: zona.pijaka Re: Radni popłynęli w rejs "Dziewanną" IP: *.icm.edu.pl 28.06.07, 08:37
      Gość portalu: stone napisał(a):
      > Pani Heleno, dopóki w UM będzie Cehak, to Osów i Warszewo będzie
      > urbanizowane. A Cehak będzie, bo obecny prezydent ma za zadanie z nim
      > współpracować.

Czy Cehak to ten ćwierć inteligent, dla którego możliwość zabudowy
      wysokościowej na b. boisku Pioniera - to niewyorażalna krzywda dla obszczymurów
      z temtego rejonu?
      Już dawno proszę Pana Krzystka by wypier.dolił tego idiotę z roboty. Za
      szkodzenie naszej społeczności.
    • Gość: yoyo Tak Cehak glownym hamulcowym rozwoju miasta, kto z IP: 213.155.191.* 28.06.07, 10:17
      za nim stoi . ten facet szkodzi nam i kasuje pieniadze czy nie kogos lepszego.
      ja widze pania Frejno na to stanowisko , ma zdrowe poglady, jest bojowa bardzo
      sie udziela na wszelkich mozliwych forach. czy Cehak ma przyspawna dupe do
      magistratu ??? Przeciez te wszytskie wpadki typu pionier i likwidacja obwodnicy
      kolejowej Szcecina i dalej do Trzebiezy i wiele innych komprpmituja go
      • swantevit Re: Tak Cehak glownym hamulcowym rozwoju miasta, 28.06.07, 12:03
        z dokumentow tu przedstawionych, wynika ze jakis Cehak byl kapitanem SB...
        :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka