Dodaj do ulubionych

Ziobro już czuje oddech ogarów na plecach

IP: *.centertel.pl 09.07.07, 10:16
Są tuż tuż...

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4299785.html
Kupiłem już długopis...
Obserwuj wątek
    • Gość: brzytwa ot po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:44
      Bolszewickie czytanie rzeczywistości.
      • Gość: XYZ W rzeczy samej! IP: *.centertel.pl 09.07.07, 10:58
        Ziobro to typowy bolszewik. Tak rozumie rzeczywistość, jak widać. Ale już
        niedługo. Niebawem jego pokażą w TV z kajdankami. On już o tym wie i ty o tym
        wiesz. A ja siedzę nad brzegiem rzeki...
        • Gość: brzytwa skoro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:09
          Ziobro to bolszewik, to XYZ jest... hmmm... wychodzi na mohera :)))
          • Gość: XYZ Drobny błąd IP: *.centertel.pl 09.07.07, 11:27
            Ziobro to 100 % bolszewik. A XYZ to 100 % nie-moher.
            • Gość: brzytwa Dość spory błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:46
              XYZ to 100% PZPR. Ale w sumie... moher czy PZPR - wszystko jedno... mentalność i
              poziom umysłowy taki sam :))))
              • Gość: XYZ Re: Dość spory błąde istocie! IP: *.centertel.pl 09.07.07, 12:03
                Sztandar wyprowadzono nim XYZ osiągnął wiek umożliwiający uzyskanie legitymacji.
                Dupa zbita. Co zaś się tyczy poziomu umysłowego, to obrażasz elektorat Prezesa i
                jego Brata. Nie dostaniesz dniówki za dzisiaj.
                • Gość: tapi. Re: Dość spory błąde istocie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:30
                  Też mi się wydaje że moment rozliczenia Ziobrów, Kaczmarków, Kaczyńskich,
                  Lepperów się zbliża. Chyba i oni to czują.
                • Gość: brzytwa badziewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:40
                  nadawałbyś się do PZPR-u. Też do SLD się nadajesz :))) Pierniczę elektoraty, ale
                  myślenie lubię. Zupełnie odwrotnie jak u ciebie.
                  • Gość: XYZ Re: badziewie w istocie IP: *.centertel.pl 09.07.07, 12:52
                    Wątpię. A wbrew temu co mówisz, ja lubię myśleć. A ty ze swoją mentalnością
                    powiatowego PZPRowca, jak ulał pasujesz do PZPR BiS, czyli PiS.
                    • Gość: brzytwa owszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:11
                      Wolę PIS zdecydowanie od czerwonych i tęczowych razem.
                      • Gość: XYZ Re: owszem tak IP: *.centertel.pl 09.07.07, 13:18
                        Z twoją mentalnością powiatowego PZPRowca, inaczej być nie może. PZPR BiS, to
                        PiS. CNU.
                        • Gość: brzytwa no tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:48
                          Powtarzacie się, towarzyszu.
                          • Gość: XYZ No niestety tak IP: *.centertel.pl 09.07.07, 17:15
                            Takie są fakty, dlatego je powtarzam.
                            • Gość: brzytwa ot po prostu 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:17
                              Bolszewickie czytanie rzeczywistości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka