Dodaj do ulubionych

Ekipa Ptaka bez licencji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 20:55
Ile pieniędzy na Pogoń Nova mają dać dwaj knajpiarze którzy organizowali
kampanię wyborczą PO i Krzystka w swoich knajpach? Czy też ile dostaną w
ramach dobrej współpracy? dlaczego nikt nie zapyta o kasę tych dwóch
knajpiarzy?
Obserwuj wątek
    • zigolo22 Re: Ekipa Ptaka bez licencji 24.07.07, 00:00
      hurra odlatuj ptak!!
    • Gość: Degustator Re: Ekipa Ptaka bez licencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 01:19
      Troszkę nie na temat, ale muszę zadać to pytanie:
      Czy tylko ja mam uczulenie na p. Zbigniewa "ZawszeSpadamNaCzteryŁapy"
      Koźmińskiego? Czy tylko ja uważam , że przedstawia on swoją osobą wszystko co
      najgorsze w polskiej kopanej i jest typowym przedstawicielem gatunku "polski
      działacz piłkarski"?
      • crazy Koźmiński 24.07.07, 08:01
        Najbardziej mnie rozbawiła wypowiedź o "wielkiej piłce" w Szczecinie. Nawet w
        ekstraklasie nazwałbym ją "niewielka" a co dopiero w II lidze (Kmity Zambrów
        itp. twory). Panowie na Miodowej NICZEGO się nie nauczyli i NICZEGO się nie
        nauczą. Od dawna należało rozgonić tą mafię.

• Gość: as ptaku miałeś okazję zarobić 1-2 mln zł ale IP: 85.219.206.* 24.07.07, 09:11
          twoja nienawiść do Szczecina nie pozwoliła ci na to. Mam nadzieję że nigdy nie
          pojawisz się w piłce nożnej bo znaja cie w całym kraju że gdzie przychodzisz to
          rujnujesz klub.Teraz chcesz sprzedać za 200 tys euro prawo w 2 lidze którego
          już nie masz . Zaraz bedą rozwiązane kontrakty z rezerwowymi i z nich też nic
          nie uzyskasz zostaniesz Z AMaralem i jego kontraktem nie cie jeszcze on wycycka
          bo to ci sie należy.
          • andreas.007 ptak ogrodnika... 24.07.07, 21:39
            ani sam nie zarobił, ani nie dał innemu...
            • Gość: Łodziak Re: ptak ogrodnika... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 16:28
              Własnie przejął znowu ŁKS Łódż. ALE heca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka