Gość: Marta IP: *.univ.szczecin.pl 24.07.07, 11:13 Gdzie w Szczecinie kupię rusztowanie (takie "warszawskie") wiem, że sa w Castoramie po ok. 70 zł, ale gdzie jeszcze moge znaleźć i czy znajdę taniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: rusztowanie 24.07.07, 11:49 www.rusztowania.irleh.com.pl/r_wawa.html - wejdź se kakq w google i nie kpij z ludzi. Autorce wątku : sprawdż w Ramirencie na Świerczeskiej, może warto wypożyczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: rusztowanie 24.07.07, 11:56 exman napisał: > www.rusztowania.irleh.com.pl/r_wawa.html - wejdź se kakq w google i nie > kpij z ludzi. > > jestem zbyt mało inteligentna by sprawdzic to w google wujku dobra rada jestem zbyt dobrze wychowana by nie kpic z innych osob Ex kpije raczej z własnej nie wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Re: rusztowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.15, 19:17 jeśli chodzi o rusztowanie w Poznaniu to ja polecam firmę Monter Rusztowania i Szalunki. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Re: rusztowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.15, 19:19 www.monterbudowy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
benekbudownictwo Re: rusztowanie 03.02.16, 14:58 Witam ja pracuję na rusztowaniu Plettac polski producent rusztowań firma Sigma Rusztowania telefon 508759759, bardzo dobra jakość elementów i szybka dostawa na budowę polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
tadekjast Re: rusztowanie 11.03.17, 22:14 Zapytaj o atesty. Bezpieczeństwo to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
adamradek11 Re: rusztowanie 09.02.16, 13:46 Polecam firmę Monter Rusztowania i Szalunki, koło Krakowa. Sprzęt mają bardzo dobry i chyba najtaniej w Polsce, z tego co porównywalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Re: rusztowanie IP: *.sprintdatacenter.net 01.03.16, 15:14 Bardzo dobre rusztowania mają slv group. Genialnie się z nimi współpracuje. Wynajem u nich to czysta przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka_01 Re: rusztowanie 03.03.16, 14:21 Jeśli potrzebujesz rusztowanie tylko na jakiś czas, to powinnaś je wynająć od profesjonalnej firmy. Będziesz miała pewność, że dostałaś coś sprawdzonego. A kupowanie byle taniej może się zemścić, jeśli trafisz na coś fatalnej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosiek Re: rusztowanie IP: *.dynamic.mm.pl 10.08.16, 23:56 Ja proponuje SLV Group. Jak dla mnie prowadzą nad konkurencją. Super ceny, a jakość rewelacyjna. www.slv-group.eu/wynajem-rusztowan.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: rusztowanie IP: *.dynamic.mm.pl 14.09.16, 19:11 Również miałem styczność z tą firmą i również gorąco polecam. Mają długi staż na rynku i naprawdę wyrobili formę. Mają świetne materiały, dobrą konkurencyjną cenę, a rusztowania doskonale zrobione. www.slv-group.eu/oferta.php Odpowiedz Link Zgłoś
elgatos.s Re: rusztowanie 07.10.16, 17:25 Miałam problem było potrzebne rusztowanie był dylemat czy kupić czy wypożyczyć jaką firmę wybrać. Udało się nam znaleźć firmę w której wypożyczyliśmy rusztowanie oraz firma nam go rozłożyła potem złożyła w cena przystępna o to namiary na firmę www.stillas.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panajski Re: rusztowanie IP: *.dynamic.mm.pl 13.10.16, 16:56 Dwa lata temu zamówiłem rusztowania elewacyjne u SLV. Następnego dnia miałem je u siebie już, a do tej pory sprawują się należycie. Nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów. www.slv-group.eu/sprzedaz-rusztowan.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kannas Re: rusztowanie IP: *.dynamic.mm.pl 21.10.16, 10:17 To prawda, SLV - lubię te firmę. Fajnie i przede wszystkim dobrze, bez problemów, się z nimi współpracuje. Kontakt świetny, ceny normalne i warte tej jakości. www.slv-group.eu/o-firmie.php Odpowiedz Link Zgłoś
basiakowal87 Re: rusztowanie 01.02.17, 22:58 Jeśli się zdecydujesz na zakup, to firma Krause Systems słynie ze świetnej jakości rusztowań. Są funkcjonalne i bezpieczne, a to dwie najważniejsze cechy rusztowań. Z tego co wiem, to fachowcy właśnie na sprzęcie takiej klasy pracują, to o czymś świadczy :) Odpowiedz Link Zgłoś