whiteentrance 29.07.07, 13:12 Gdzie efekty Cannes? Jak wyglądają postępy rozmów z "tajemniczymi" inwestorami? Gdzie jest oferta inwestycyjna Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Cannes! 29.07.07, 13:14 Spadaj esbecki Absztyfikancie. Defetysto oplacany przez SLD, Mossad, Biedronia, GRU i rewanzystow z RFN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman sam ze soba.... IP: *.dedicated.hosteurope.de 29.07.07, 13:17 teksty.org/p/pudelsi/kochamsie.php Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: sam ze soba.... 29.07.07, 13:19 www.artykuly.wszczecinie.pl/inwestycje/teksty/9880/Piotr_Krzystek_o_inwestycjach Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Bo obiecałem 29.07.07, 13:16 Zaraz po przyjeździe ekipy z Cannes obiecałem się, że będę pytać regularnie co miesiąc. Więc się pytam? Byliśmy karmieni tekstami, że są inwestorzy! Że są prowadzone rozmowy, i żeby ciut ciut poczekać. Czy te "ciut ciut" nie minęło przypadkiem? Szanowna Pani Redaktor Kowalewska tych pytań nie zada! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Krzystek rzucil Cannes na kolana Absztyfikancie 29.07.07, 13:18 www.festival-cannes.fr/index.php/en/archives/artist/2474 Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Krzystek rzucil Cannes na kolana Absztyfikanc 29.07.07, 13:24 A tego ne wiedziałem! Taki szutak! Niby po inwestorów a tu proszę! I pewnie zamiana imienia (Piotr na Waldemar) to tak dla picu- znaczy niepoznaki. A ja absztyfikant jak tomasz niewierny myślałem że ten pobyt w Cannes to wywalone bez sensu pieniądze! A tu proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajawka Re: Bo obiecałem IP: *.centertel.pl 29.07.07, 16:35 Kowalewska nie zapyta takze samo jak nie pyta kazdy dziennikarz zatrudniony nie dla dziennikarstwa ale dla polityki. Kopac SLD , PiS itd a nie zadawac trudnych pytan jedynym slusznym prezydentom . Za komuny pelno bylo takich jak Kowalewska. Nie zadawali trudnych pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Człowieku opanuj sie... 29.07.07, 13:28 Człowieku, co Ty tam trzeba pojechac wielokrotnie, a najlepiej na dłuzszy pobyt... to był wstep do Wielkiego Sukcesu! Wtedy beda efekty sukces i opalenizna... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance a tego Prezydent niemówił 29.07.07, 13:36 A może nie pamiętam? Mówił, żeby to poczekać tylko ciut ciut i będzie pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a tego Prezydent niemówił 29.07.07, 13:41 Tobie wszystko trzeba mówic, a nie domysliłes sie... Pan prezydent czekał na inicjatywe, zeby były wieksze sukcesy trzeba zainwestować, moze miasto by pomogło panu prezydentowi, jak raz juz mu pomogło - zainwestowało w małe mieszkano dla niego w Cannes... ? Wtedy przebywajac tam łatwiej o sukces.... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: a tego Prezydent niemówił 29.07.07, 13:43 andreas.007 napisał: >> moze miasto by pomogło panu prezydentowi, jak raz juz mu pomogło - > zainwestowało w małe mieszkano dla niego w Cannes... ? Takie małe 148-metrowe Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 dokonano tego! Stało sie! 29.07.07, 16:11 Taki tytuł Cannes i wiadomo o co chodzi... a przeciez powinno sie raczej nam kojarzyc z Festiwalem Filmowym... a mi sie kojarzy z sukcesami... ;) Odpowiedz Link Zgłoś