Gość: fuck mać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 03:01 K-wa mać, co jeszcze ?? Czy oni są bardziej potrzebujący od innych potrzebujących ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henio Drabik łapie punkty IP: *.chello.pl 31.07.07, 07:28 Przecież ze Szczecina to tylko 5 osób. Dyrektor Drabik za wszelka cenę chce "komuś" pokazać ze to tylko on nadaje się na Dyrektora ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Drabik łapie punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 07:51 Towarzysz Drabik jest dobrze przeszkolony w szkołach matki PZPR i na propagandzie zna się nawet lepiej niż na ubezpieczeniach społecznych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Drabik łapie punkty IP: *.chello.pl 31.07.07, 08:06 o ubezpieczeniach wie tyle że pracuje w ubezpieczeniach. A przeszkolenie jak widać nie poszło w las. Tylko czy ktoś to odkryje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny maro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:13 Jak widzisz nie jestem zwolennikiem tego nomenklaturowca ale mogę Cię zapewnić, że zna się lepiej niż były dyrektor zus - Zbig Zalewski Gość portalu: maro napisał(a): > o ubezpieczeniach wie tyle że pracuje w ubezpieczeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Sprawa dyskusyjna IP: *.chello.pl 31.07.07, 08:29 Tego założenia bym tak nie bronił, a wiem co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Sprawa dyskusyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:35 To nie założenie ale wiedza faktyczna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Sprawa dyskusyjna 31.07.07, 08:38 owszem,to bezdyskusyjne,ze Drabik wiedzą przewyższa pana Z.Z. siedzącego za regaty; a propos wątku ,to temat coraz bardziej śmierdzi koniunkturalizmem Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: Sprawa dyskusyjna 15.08.07, 23:55 Drabik pracowal w ZUSie od dawna i przeszedl przez DOKLADNIE wszystkie szczeble ZUSowskiej hierarchii. Zna te instytucje na wskros. Mozna mowic, ze to komuch itp. Ale komuch, ktory pracowal na wlasciwym miejscu. Zalewski to byla kpina i to wlasnie on, nie Drabik, trafil na to stanowisko z klucza partyjnego dokladnie dezorganizujac szczecinski Oddzial. Odpowiedz Link Zgłoś