Dodaj do ulubionych

chirurg czy ortopeda

31.07.07, 16:34
witam...mój 3 letni synek złamał rączke w łokciu.podobno jest wszystko
ok,jednak bylam już u 3 lekarzy na uni w szczecinie i praktycznie wiem tylko
to,że ma mieć gips przez 4 tyg.chciałabym isć gdzieś prywatnie na konsultacje
ale nie wiem czy to trzeba do chirurga czy raczej do ortopedy .prosze o
adresy ewentualnie numery tel do lekarzy w szczecinie
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina neurochirurg, którego z całego serca polecam IP: *.chello.pl 31.07.07, 16:52
      to Dr Leszek Sagan (pracuje w Kliniece Neurochirurgii na Unii Lubelskiej) -
      prywatnie przyjmuje - w przychodni na ul. Piłudskiego - zadzwoń do przychodni i
      zapytaj - jak mozna sie rejestrowac i w jakich dniach przyjmuje.

tel do przychodni - 091-4842400
      • monika12321 Re: neurochirurg, którego z całego serca polecam 31.07.07, 16:56
        dziekuje
        • Gość: karolina Re: neurochirurg, którego z całego serca polecam IP: *.chello.pl 31.07.07, 16:58
          w razie czego - jeszcze jeden link
          widzę, że są dwa adresy, pod którymi przyjmuje Sagan:

www.oil.szczecin.pl/praktyki/praktyki2.php?specjalnosc=Neurochirurgia%20i%20neurotraumatologia

sci.pam.szczecin.pl/~neuroch/pl/prak.html
      • Gość: Agoolec Re: neurochirurg, którego z całego serca polecam IP: *.chello.pl 05.08.07, 17:46
        Masz nieaktualne wiadomości.Dr.Sagan przyjmuje na Pocztowej
    • Gość: karolina Moniko - jak juz znajdziesz namiary IP: *.chello.pl 31.07.07, 17:12
      bardzo proszę- przeslij mi je na karolina.szczecin@gazeta.pl :) wlasnie sobie
      przypomnialam, ze musze isc na konsultacje ;)

Pozdrawiam.
      • monika12321 Re: Moniko - jak juz znajdziesz namiary 31.07.07, 17:18
        ale chodzi ci o namiary na ortopede czy na chirurga??? :))
    • Gość: dareckiiii Re: chirurg czy ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:04
      ja mysle ze ze musalabys udac sie z dzieckiem do chirurga ...neurochirurg to
      raczej złamaniami sie nie zajmuje...pozdrawiam
    • Gość: Chirurg dziecięcy Re: chirurg czy ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 20:36
      Kochana dziecko jedynie do chirurga a ty jedynie do psychiatry.
      • zainteresowana21 Re: chirurg czy ortopeda 01.08.07, 00:07
        idz do dra wojciecha guli - b.dobry chirurg,przyjmuje w św marku na luczniczej
        64 we wtorki. muisz miec skierowanie od rodzinnej do chirurga,bo to jest
        przychodnia.
        nie wiem,czy onprzyjmuje prywatnie,bo z tego,co sie orientuje,to pracuje w
        gryfinie i goleniowie. b. dobry specjalista
        • Gość: anna co Wy mowicie? neurochirurg mialby byc IP: *.chello.pl 01.08.07, 01:34
          "gorszy" od neurologa? moim zdaniem neurochirurg - i to w dodatku Sagan - to
          bardzo dobry wybór
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka