sibeliuss 02.08.07, 12:21 Czy możecie mi polecić dobrze zaopatrzoną księgarnię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violka30 Re: Księgarnie 02.08.07, 13:24 empiki w centrach handlowych w sznie, jest tez ksiegarnia w rondzie w st Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Księgarnie 02.08.07, 13:51 violka30 napisała: > empiki w centrach handlowych w sznie, jest tez ksiegarnia w rondzie w st Do Sz-na to pojadę towarzysko i nacieszyć oczy Bramą Portową. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Księgarnie 02.08.07, 20:01 chcesz sobie jakas konkretna ksiazke kupic ,której nie ma w sieci,czy ot tak sobie zobaczyc jak wyglada stargardzka ksiegarnia.Podejrzewam ,ze w SS nie ma ksiegarni. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Księgarnie 03.08.07, 11:12 niewidzialna_l napisała: > Podejrzewam ,ze w SS nie ma księgarni. Niewidzialna, a skąd Ty jesteś, że "podejrzewasz"? Może czas się trochę rozejrzeć w mieście ( no chyba, że tu nie mieszkasz) i nie podejrzewać, lecz mieć pewność. W Stargardzie wiele rzeczy brakuje, ale nie przesadzajcie już, że trzeba do Szczecina jechać, by kupić książkę. Sami robicie z tego miasta jakieś totalne dno. "Świetna" promocja! A teraz na temat... Księgarni jest tu kilka. Według mnie najlepiej zaopatrzona jest księgarnia edukatio na ul. Piłsudskiego, chyba troszkę mniej ta wspomniana tu wcześniej w rondzie (choć to ten sam właściciel. Jest jeszcze księgarnia na Starówce (nieco zapomniana, ale tam też jest wiele książek).Poza tym jest też na Mickiewicza koło cukierni Terenia (malutka) i nowa księgarnia przy skrzyżowaniu ulic Słowackiego i Mickiewicza. A swoją drogą, zdziwienie niewidzialnej, że ktoś szuka księgarni , dziwi mnie. Niewidzialna, czy Ty wszystkie książki kupujesz w sieci? Rozumiem - nie ma czegoś w księgarni, szukam w Internecie, bo wiadomo większy wybór, więcej możliwości, ale żeby nawet nie zajrzeć do sklepu i od razu w necie, to dla mnie gruba przesada, bo takie osoby niedługo z domu się nie ruszą, tylko będą siedzieć w sieci. No ale oczywiście - każdy ma swoje zdanie, każdy może je wyrazić, co niniejszym zrobiłam, mam nadzieję nie urażając nikogo. Ale z drugiej strony, czy odmienne zdanie od mojego może mnie urazić....? Ja sądzę, że nie - fajnie jest znać opinie i przyzwyczajenia innych. Chyba się nie mylę, prawda? Pozdrawiam P.S. Czy taki okropny skrót SS jako Stargard Szczeciński funkcjonuje? Bo nigdy nie słyszałam. Czy został stworzony dla potrzeb tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Księgarnie 03.08.07, 11:29 zgadzam sie ze wszystkim co napisałas,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Księgarnie 09.08.07, 20:42 Polecam Atenę na os. Tysiąclecia 6, kobieta sprowadziła dla mnie książkę z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś