Dodaj do ulubionych

Księgarnie

02.08.07, 12:21
Czy możecie mi polecić dobrze zaopatrzoną księgarnię?
Obserwuj wątek
    • violka30 Re: Księgarnie 02.08.07, 13:24
      empiki w centrach handlowych w sznie, jest tez ksiegarnia w rondzie w st
      • sibeliuss Re: Księgarnie 02.08.07, 13:51
        violka30 napisała:

> empiki w centrach handlowych w sznie, jest tez ksiegarnia w rondzie w st

Do Sz-na to pojadę towarzysko i nacieszyć oczy Bramą Portową.
        • niewidzialna_l Re: Księgarnie 02.08.07, 20:01
          chcesz sobie jakas konkretna ksiazke kupic ,której nie ma w sieci,czy ot tak
          sobie zobaczyc jak wyglada stargardzka ksiegarnia.Podejrzewam ,ze w SS nie ma
          ksiegarni.
          • stokrootka1 Re: Księgarnie 03.08.07, 11:12
            niewidzialna_l napisała:

> Podejrzewam ,ze w SS nie ma księgarni.

Niewidzialna, a skąd Ty jesteś, że "podejrzewasz"? Może czas się trochę
            rozejrzeć w mieście ( no chyba, że tu nie mieszkasz) i nie podejrzewać, lecz
            mieć pewność.
            W Stargardzie wiele rzeczy brakuje, ale nie przesadzajcie już, że trzeba do
            Szczecina jechać, by kupić książkę. Sami robicie z tego miasta jakieś totalne
            dno. "Świetna" promocja!

A teraz na temat... Księgarni jest tu kilka. Według mnie najlepiej zaopatrzona
            jest księgarnia edukatio na ul. Piłsudskiego, chyba troszkę mniej ta wspomniana
            tu wcześniej w rondzie (choć to ten sam właściciel. Jest jeszcze księgarnia na
            Starówce (nieco zapomniana, ale tam też jest wiele książek).Poza tym jest też
            na Mickiewicza koło cukierni Terenia (malutka) i nowa księgarnia przy
            skrzyżowaniu ulic Słowackiego i Mickiewicza.

A swoją drogą, zdziwienie niewidzialnej, że ktoś szuka księgarni , dziwi mnie.
            Niewidzialna, czy Ty wszystkie książki kupujesz w sieci?
            Rozumiem - nie ma czegoś w księgarni, szukam w Internecie, bo wiadomo większy
            wybór, więcej możliwości, ale żeby nawet nie zajrzeć do sklepu i od razu w
            necie, to dla mnie gruba przesada, bo takie osoby niedługo z domu się nie
            ruszą, tylko będą siedzieć w sieci.

No ale oczywiście - każdy ma swoje zdanie, każdy może je wyrazić, co niniejszym
            zrobiłam, mam nadzieję nie urażając nikogo. Ale z drugiej strony, czy odmienne
            zdanie od mojego może mnie urazić....? Ja sądzę, że nie - fajnie jest znać
            opinie i przyzwyczajenia innych. Chyba się nie mylę, prawda?

Pozdrawiam

P.S. Czy taki okropny skrót SS jako Stargard Szczeciński funkcjonuje? Bo nigdy
            nie słyszałam. Czy został stworzony dla potrzeb tego forum?

• niewidzialna_l Re: Księgarnie 03.08.07, 11:29
              zgadzam sie ze wszystkim co napisałas,,,,,
    • sibeliuss Re: Księgarnie 09.08.07, 20:42
      Polecam Atenę na os. Tysiąclecia 6, kobieta sprowadziła dla mnie
      książkę z dnia na dzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka