Gość: Madzia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 08:45 Mam wielka prosbe. Czy ktos moglby podac mi namiar na jakies fajne, w miare tanie miejsce do spedzenia weekendu we dwoje :). Pozdrowienia jeszcze z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madzia Re: Weekend IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 10:37 Narazie tak :), ale jednak mam plany zabrac kogos plci przeciwnej na ten weekend we dwoje hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Weekend IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 14:30 Ja wlasnie tez i dlatego chce gdzies wyjechac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stemann Re: Weekend IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 14:29 kto jest tym szczęśliwcem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Weekend IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 14:31 No wlasnie robie konkurs hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Weekend 27.06.03, 14:35 mily, uprzejmy, czuly, wcale nie zlosliwy, prawie zmotoryzowany, prawie wysoki, prawie brunet... idzie sie przytulic do swego pluszowego misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Weekend IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 15:25 Mila, z poczuciem humoru, wyrozumiala, szatynka, nie zmotoryzowana, sredniego wzrostu wyrusza na poszukiwania pluszowego misia do przytulania :) A moze podzielisz sie swoim? Odpowiedz Link Zgłoś