sibeliuss 15.08.07, 00:24 www.agrofirmawitkowo.pl/ Lokalny cud gospodarczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buka007 Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 15.08.07, 08:11 Witkowo to stara marka :) nie wiem jak jest teraz, ale kiedys nazwa Witkowo gwarantowala jakosc. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 15.08.07, 11:20 To samo chcialam napisac, znam Witkowo od chyba wiecej niz 30 lat i zawsze go chwalono. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 15.08.07, 19:47 kiełbasy maja do bani,jak szybko nie zjem,,,to ida do smietnika,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
maggy76 Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 16.08.07, 09:57 Co oznacza, że zawierają mało konserwantów. To chyba dobrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 16.08.07, 10:15 kury sa trzymane w rygorystycznej niewoli,ich jajka maja nr 3 na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 16.08.07, 12:26 Witkowo niedawno obchodziło 57-lecie działalności zatrudnia kilka tysięcy osób (Stargard + okolice) Po przemianach w latach '90 -świetnie się odnalazło w kapitalistycznej rzeczywistości A w sklepach -nie tylko jajka,mięso i wędliny-latem są też owoce myślę że każdy coś dla siebie znajduje w asortymencie -jako klient- jestem zadowolona Uprzedzając pytania- nie jestem pracownikiem Witkowa :) -aczkolwiek mam z tą firmą kontakt zawodowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 16.08.07, 13:33 Chyba nie ida do smietnika SUCHE KIELBASY? Jesli kupujesz parowki czy najtansza zwyczajna, w ktorych nie wiadomo co jest, to maja prawo sie latwo zepsuc, szczegolnie jesli w lodowce temperatura jest wyzsza niz 6 C. niewidzialna_l 15.08.07 "kiełbasy maja do bani,jak szybko nie zjem to ida do smietnika" Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 16.08.07, 21:10 nie kupuje taniej kiełbasy,mf by tego nie zjadł ,a mnie zabił.Witkowo meczy kury, inaczej ich jaja nie miałby numerka 3 na skorupce,kupowałam tez jabłka,i sa do bani.Najlepsze wedliny i mieso mozna kupic w PIP, lub na stoisku miesnym w Netto na Piłsudzkiego, Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 16.08.07, 21:32 też już nie kupuję wędlin w witkowskim tylko w PiP, ale to w sklepach Witkowa ustawiają się najdłuższe kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 16.08.07, 22:01 Niewidzialna, ciekawe jak wyglądałaby Twoja ferma :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 16.08.07, 22:04 ekologiczna,,,,nie meczyłabym biednych zwierzat dla zysku,,jestem na siebie zła,ze w ogole jem zwierzatka,ale staram sie ograniczac i jesc jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 16.08.07, 23:00 A ja lubię mięso, jaja i przetwory mięsne i jeść zamierzam nie mniej niż dotychczas. ps. może Ty zwyczajnie nie nadajesz się do prowadzenia hodowli zwierząt ubojnych? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 16.08.07, 23:15 zwyczajnie sie nie nadaje,a ty sie nadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Spółdzielcza Agrofirma Witkowo 16.08.07, 23:18 Nie, bo brzydzę się odchodów i nie umiem zabijać. Odpowiedz Link Zgłoś