Gość: Książe POmorski IP: *.deltanet.pl 11.07.03, 18:47 kiedy wyburza te bloki z lat 60-70-tych?????? jak na nie patrze(choć sam w takim mieszkam)to czuje smutek, ból i złość. Czyba zostane prezydentem i nakarze powypier*** te gów**a ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK NIE!! IP: 64.9.159.* 11.07.03, 19:14 Gość portalu: Książe POmorski napisał(a): > kiedy wyburza te bloki z lat 60-70-tych?????? > > jak na nie patrze(choć sam w takim mieszkam)to czuje smutek, ból i złość. > > Czyba zostane prezydentem i nakarze powypier*** te gów**a ;) A gdzie bedziesz mieszkal??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Książe POmorski Re: NIE!! IP: *.deltanet.pl 11.07.03, 20:16 BUHHAHAHAAH tez prawda, ale co to za problem. Jak zostane se prezydentem to ukradne w uczciwy sposób pieniazki i wybuduje se wille z basenem i 3 garazami. A tak serio to mi sie wydaje ze te bloczki to niedługo, ale tylko z centrum zostaną usuniete (chyba jestem chory umysłowo) ale blokowiska poza centrum nie. Az wreszczecie jakaś konserwator(moze nawet ta debil**a która teraz jest) uzna ze sa to zabytki i koniec marzeń o pieknym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Czy kiedyś doczekam sie.............!!!!!!!! IP: *.espol.com.pl 13.07.03, 00:06 Ciekawe drogi Księciuniu gdzie bedziesz mieszkał, chyba w kartonie... Ciesz się co masz i nie marudź, niektórzy czekają po 10 lat na mieszkania i się nie mogą doczekać!!! (Na szczęście do tych osób nie należę...) Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdamer Re: Czy kiedyś doczekam sie.............!!!!!!!! 13.07.03, 11:27 Gość portalu: Grzesiek napisał(a): > Ciekawe drogi Księciuniu gdzie bedziesz mieszkał, chyba w kartonie... Ciesz się > > co masz i nie marudź, niektórzy czekają po 10 lat na mieszkania i się nie mogą > doczekać!!! (Na szczęście do tych osób nie należę...) To zaden argument. Ksiaze ma racje, blokowiska trzeba wyburzyc, w pierwszej kolejnosci te w centrum. Jest tylko jedna przeszkoda, bardzo dobrze znana, az nie mozna jej juz sluchac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Książe POmorski Re: Czy kiedyś doczekam sie.............!!!!!!!! IP: *.deltanet.pl 13.07.03, 12:04 Ciesze sie ze mnie ktos rozumie! :) blokwiska które psują harmonie z otoczenie trzeba jak najszybciej wyburzyć,trzeba!!ale kto to zrobi?! Moim zdaniem centrum to biurowce, sklepy, zakłady ,a nie mieszkania czy domy. Tak powinno wygladać porzadne miasto. Jeszcze długa droga przed nami, obym ją doczekał. Ale ciekawy jestem czy istnieje w Polsce miasto, miasteczko, wieś, która jest nietknieta przez wojne. Gdzie wszystkie budynki, miejsca mają po 100 lat i wiecej, które mają swoją historię. W Czechach jest to Cesky Krumlov W Chorwacji - Dubrovnik a u nas?? Odpowiedz Link Zgłoś