Gość: Ktosia IP: *.chello.pl 27.09.07, 16:34 Czy ktoś wie, gdzie można szybko wydrukować plakat i w mierę niedrogo? Myślę oczywiście o Szczecienie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stahujski Re: druk plakatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 16:56 Teraz, przed wyborami? Bardzo trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drukarz Re: druk plakatu IP: *.chello.pl 27.09.07, 17:22 pierwsze pytanie... jaka ilość? bo to istotne czy offset czy druk cyfrowy... a co za tym idzie cena.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: druk plakatu IP: *.chello.pl 27.09.07, 18:35 tylko 50 sztuk, a plakat taki zwykły traktujący o konkursie piosenki turystycznej; druk cyfrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: druk plakatu IP: *.chello.pl 27.09.07, 18:51 50 szt. zapewne coś kosztuje, a może ktos zna kogos szlachetnego ,kto by wydrukował za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drukarz Re: druk plakatu IP: *.chello.pl 28.09.07, 10:46 Copyland np. na niepodległości lub jagiellonskiej w zapolcu trudno o kogoś życzliwego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Req w Zapolu ma się rozumieć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 18:38 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: w Zapolu ma się rozumieć! IP: *.chello.pl 27.09.07, 21:08 ZAPOL : to zajrzę tam. Może będzie tam ktoś życzliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: w Zapolu ma się rozumieć! IP: *.chello.pl 27.09.07, 21:27 Drukarze sie cieszą! Co rok wybory jak kiedyś we Włoszech . Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: w Zapolu ma się rozumieć! 27.09.07, 23:00 ceny dowalili w tym roku konkretne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
januszgrzeszcz Re: druk plakatu 24.11.16, 20:33 W dzisiejszych czasach najszybciej można coś wydrukować w internecie ;) ja osobiście korzystam z kilku drukarni internetowych. Jedną z ulubionych jest www.greendruk.pl podoba mi sie indywidualne podejście czasami jak próbuję wydrukować coś w innej drukarni to jak głową w mur z nikim nie idzie się dogadać. W drukarni greendruk drukowałem ulotki i katalogi firmowe. Czasami moi znajomi zlecają również koperty z nadrukiem do wysyłki faktur sprawnie działają z zamówieniami. Odpowiedz Link Zgłoś