Gość: Adam IP: *.szczecin.mm.pl 01.10.07, 10:26 która handluje za pośrednictwem urzędu miejskiego kruszywami? Dużo się o tym ostatnio mówi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Observ Re: O co chodzi z tą firmą żony Nitrasa IP: *.chello.pl 02.10.07, 21:34 Uważam, że powinieneś o to zapytać panią Grażynę Sztark. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo O co chodzi - piąty wpis w tym wątku: IP: *.chello.pl 02.10.07, 22:32 Piąty wpis w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=63118345&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: O co chodzi - piąty wpis w tym wątku: IP: *.chello.pl 02.10.07, 22:33 cytuje: wiem że miał firmę Ecowind plus zarejestrowaną na IP: *.chello.pl Gość: Tomek 26.05.07, 16:05 Odpowiedz wiem że miał firmę ECOWIND PLUS zarejestrowaną na siebie i coś tam chyba dla miasta "robił", potem żona chyba przejeła tą firmę i zlecenia, bo on jako poseł nie mógł, tu są informacje, które znalazłem na stronie urzędu miasta (publicznie dostępne): Ewidencja Działalności Gospodarczej Nazwa firmy : E-PLUS IRMINA KRYŚKOWIAK-NITRAS Miejsce działalności : WŁADYSŁAWA STANISŁAWA REYMONTA 39/3 SZCZECIN ZAKŁAD GŁÓWNY U ZLECENIODAWCY Własciciel : KRYŚKOWIAK-NITRAS IRMINA CZESŁAWA Adres : STEFANA OKRZEI 1/4 SZCZECIN Opis działalności : {60.24.A} - Transport drogowy towarów pojazdami specjalizowanymi {60.24.B} -Transport drogowy towarów pojazdami uniwersalnymi {61.10.B} - Transport wodny przybrzeżny {61.20.Z} - Transport wodny śródlądowy {51.1 } - Sprzedaż hurtowa realizowana na zlecenie {51.13.Z} - Działalność agentów zajmujących siesprzedażą drewna i materiałów budowlanych {51.17.Z} - Działalność agentów zajmujących się sprzedażą żywności, napojów i wyrobówtytoniowych Data rozpoczęcia działalności : 2005-10-15 bip.um.szczecin.pl/podmioty?chapter=11224&soid=%20UN/025762 firma zmieniła lekko nazwę ale klienci pewnie zostali... ciekawe czy kasę z miasta ciągną? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: O co chodzi - piąty wpis w tym wątku: 02.10.07, 22:39 Data rozpoczęcia działalności : 2005-10-15 No tak, to wtedy Nitrsa ciemny lud zrobil poslem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: O co chodzi - piąty wpis w tym wątku: IP: *.chello.pl 02.10.07, 23:05 czyli on został posłem i musiał zrezygnować z prowadzenia firmy, więc żona w tym samym momencie zgłosiła działalność do urzędu miejskiego... o kurcze. zaczyna mi się to składać w logiczną całość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: O co chodzi z tą firmą żony Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 22:42 A Nitras senior?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed zamykac wszystkie firmy prywatne! tylko panstwowe! IP: 89.19.74.* 03.10.07, 06:42 jakby firmy rodzin politykow byly zamykane to w parlamencie nie zasiadalby zaden przedsiebiorca. mielibyscie ludzi, ktorzy skonczyli zawodowki albo tych z mala wiedza praktyczna, zadnych ulatwien dla firm i gospodarki. tacy ludzie jak nitras nie szliby w polityke bo to wiazaloby sie ze zwolnieniem wszystkic zatrudnianych ludzi, pozbawieniem majatku rodziny na rzecz pensji posla. troche to wieje komuna. tak wiec nie robcie glupiej nagonki na firmy i ludzi jesli nie macie dowodow. jesli ma kontrakty z miastem to wszystko powinno byc w urzedzie miejskim, zapraszam na wycieczke, jak juz dostaniecie te dokumenty to posprawdzajcie czy to faktycznie efekt korupcji czy zwyklych interesow. wtedy dopiero piszcie a nie montujecie teorie spisku na zasadzie "ma, to pewnie ukradl". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: O co chodzi z tą firmą żony Nitrasa IP: *.centertel.pl 03.10.07, 11:08 Eeeeeeeeh! I pewnie mają do tego rozdzielność majątkową, a jak bedzie trzeba to wezmą nawet fikcyjny rozwód! Krzystek Prezydent jest członkiem partii, a jego szefem partyjnym jest bezpośrednio Nitras! Może to jeszcze nie korupcja, ale jawny nepotyzm! Może to zgodne z prawem, ale cuchnie! Może w Polsce jest wolność i bezpieczeństwo, ale konkurencja chyba się boi i siedzi cicho! To była miarodajna opinia o interesach w branży kruszyw. Można więc chodzić po urzędzie i się niczego nie dowiedzieć! Jednym słowem Bantustan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekwaski Re: O co chodzi z tą firmą żony Nitrasa IP: *.chello.pl 03.10.07, 17:19 A o co chodzi z przeszłością przydupasa pana Nitrasa? www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/2637.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: O co chodzi z tą firmą żony Nitrasa 08.10.07, 00:39 O tym najwięcej wie profesor, którego PO zrobiła parlamentarzystą europejskim :( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69919032&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś