absztyfikant 01.10.07, 21:25 W ladnym stylu, jestes super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiełbaska Re: Kwachu jestes the best! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 21:36 A Ty co, oglądałeś wyłączony telewizor? Kiełbaska była obecna. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kwachu jestes the best! 01.10.07, 21:38 Opinia PiS-dzielcow mnie nie interesuje. Zacznij sie logowac, to sobie wygasze Twoje posty w ustawieniach forum. Nawiedzeni PiS- jonarze moga ode mnie najwyzej dostac kopa w tylek;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Kwachu jestes the best! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 21:57 Rozumiem, Ty lubisz sam ze sobą. OK! Nie przeszkadzam. Ale co mnie to, którędy dajesz sobie kopa? Ja nie biorę, ale dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc pijak i zlodziej nie jest super... IP: *.ccc.de 01.10.07, 21:42 www.youtube.com/watch?v=d0S41AGoeYw&mode=related&search= a Kaczynski potraktowal go jak juniora, totalna zlewka - taki Olus morda ty moja " drobny oszust " :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Jarkacz de Blekitna Ostryga 01.10.07, 21:44 Telegraf i finasowanie PC - do tej pory niewyjasnione sprawy!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Pijana swinia zydokomunistyczna rodem z UB 01.10.07, 21:52 nad grobami pomordowanych oficerow polskich nie moze byc "The best" Nie pasuje do zadnych okreslen z wokabularza gentlemana. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ale ty prostak jesteś. Aż mnie zatkało. 01.10.07, 22:50 oko_1 napisała: I tyle. '''''''''''''''''''''''''''' Nie, ja jestem pryncypialny i pamietliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ale w której osobie mówisz bo mi się liturgie 01.10.07, 22:57 za nas obu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ases Re: Jarkacz de Blekitna Ostryga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 22:33 Opinie komunistów mnie nie interesują. Spadaj ! Komunista komunist a złodziej złodzieja broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do absztyfikanta Re: Jarosław jestes the best! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 21:54 juz ponad 200 twoich wpisów absztyfikant prokurator zakwalifikował jako karalne, dawaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jarosław jestes the best! 01.10.07, 22:01 Musisz miec wspanialego dealera, tylko pozazdroscic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: Kwas byłby lepszy, ale cóż... IP: *.chello.pl 01.10.07, 22:13 delirka go trzęsała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ases Re: Jarosław jestes the best! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 23:01 Ty chłopie bez dealera sam się napędzasz. Może załóż podforum dla komunistów. Fakt nie da rady. Wsytydzicie się i ukrywacie pod maseczką demokratów. Śmierdzi od Ciebie kompleksem czerwonego komucha, który tak bardzo się frustruje upadkiem komuny, że jak pojawi się szansa to takich orgazmów i wizji dostaje, że żaden dealer takich atrakcji nie jest w stanie dostarczyć. Pędż komuchu do lamusa histori to ostatnie Wasze podrygi. Genialny strateg kaczor rozrobi Was wszytskich lewacy jak dzieciaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jarosław jestes the best! 01.10.07, 23:03 To oczywista oczywistosc, he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Jarosław jestes the best! 01.10.07, 22:18 a ja uparcie pytam dalej, bom nie otrzymałą odpowiedzi z jakiego paragrafu mają stawiac absztfa w stan oskrazenia. Ciekawam bardzo.No słucham, bo grozisz i grozisz i wyjdzie w końcu na to,ze to ciebie postawią za groźby karalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc [...] IP: *.ccc.de 01.10.07, 22:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jarosław jestes the best! 01.10.07, 22:45 Grozby karalne, coraz lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jarosław jestes the best! 01.10.07, 22:22 Oni to robia od wieluy lat, nigdy nie traktowalem tego ujadania powaznie. To sfora pewnej blondzi. Nazwiska, a w zasadzie nazwisk, nie wymienie, bo nie chce im ulatwiac zadania. Taki juz jest los psow lancuchowych. Obszczekiwac wrogow swojej pani i cierpliwie czekac na kostki rzucane z panskiego stolu... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Jarosław jestes the best! 01.10.07, 22:29 Akeż nikt nie tarktuje tego poważnie. Ale głupota bywa zabawnna. Szoda ,ze głupota u władzy nie dość,ze żałosna to szkodliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jarosław jestes the best! 01.10.07, 22:24 Gość portalu: do absztyfikanta napisał(a): > juz ponad 200 twoich wpisów absztyfikant > prokurator zakwalifikował jako karalne, dawaj dalej ............... ile cie to kosztowało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alb Najlepsze jak Olek wyliczył w narożniku..Monikę IP: *.chello.pl 01.10.07, 22:58 Ale się ośmieszyła baba...puszczały jej nerwy,,gubiła się i nie dorastała do pięt swojej poprzedniczce ani Skowrońskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: Co tam Olejnik IP: *.chello.pl 01.10.07, 23:44 mnie to się najlepiej podobało, jak Kwachu mówił; trzecia RP była cudownym wydarzeniem, które to wywalczyliśmy po latach... itd. 'wywalczyliśmy', to było fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 No właśnie! 02.10.07, 00:23 Jeden nam tę Trzecią RP zohydza, a drugi zawłaszcza. Wniosek stąd prosty, że trzeba głosować na trzeciego. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Kwachu jestes the best! 02.10.07, 00:44 Stań do pośmiertnego apelu, Kwachu i ty jego Pierwszy Przyboczny na tym forum, boście polegli na polu kłamstwa! Pamiętam złość i nerwy gdy w 1995 stanęli Kwach i ten co uważał się miarę wszechrzeczy Wałęsa - nędzny prostak co go historia nieopatrzenie wyniosła na ołtarze. I ten cymbał zaprzepaścił wszystkie idee o które każdy normalny człowiek, wierzący bardziej lub mniej w idee Solidarności, w tym kraju walczył. Na tle tępego Wałęsy Kwach wygrał. Dzisiaj po 12 latach od tamtych chwil prawda zwyciężyła. Dopiero mały silny człowiek obnażył krętactwa tego aparatczyka Kwacha i tych wszystkich zakłamanych pseudoelit, cwaniaków co na grzbietach robotników dorwali się do władzy, zasranych oportunistów okołobudżetowych, lewicy kawiorowej i księży co z każdą władzą dobrze żyli. Warto było czekać 12 lat - szkoda tylko że tak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: Kwachu jestes the best! 02.10.07, 00:54 a nad wszystkim unosi się radosne kwakanie.Zakwaczmy więc też tu, na forum.Tak po prostu z radości:kwa kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś