Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski walcuje Tuska :)

IP: *.chello.pl 15.10.07, 20:15
Obserwuj wątek
    • koroner-pierzasty Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) 15.10.07, 20:39
      Z której strony?
      • Gość: z Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) IP: *.chello.pl 15.10.07, 20:49
        z każdej
        Tusk nawet nie wiedział jakie są podatki w "cudownej" Irlandii
        • mamoniowa303 Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) 15.10.07, 20:53
          tej samej, ktora nam obiecal w ciagu 4 lat swoich rzadow czy jakiejs
          innej ?:-)
        • beatrix13 Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) 15.10.07, 22:47
          Gość portalu: z napisał(a):

> z każdej
          > Tusk nawet nie wiedział jakie są podatki w "cudownej" Irlandii

...............
          wiedzieć nie musi,bo będzie premierem w Polsce,nie w Irlandii;
          natomiast Kwasniewski oderwany jest od polskiej rzeczywistości,bo
          nie wiedziałby jak zarejestrować działalnośc,tak jak Kaczyński nie
          potrafiłby otworzyć konta, za tych dwóch zawsze ktoś coś
          robi,niesamodzielni w myśleniu i działniu,
          Kwasniewski=trzeci bliźniak:)
          • Gość: Zbędny Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:52
            >wiedzieć nie musi,bo będzie premierem w Polsce,nie w Irlandii;
            Przesadzasz :-(
          • mamoniowa303 Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) 15.10.07, 22:56
            wytlumacz zatem dlaczego Tusk obiecuje nam Irlandie, o ktorej nie ma
            zielonego pojecia ?
          • Gość: kiełbaska Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 00:16
            Oj,oj, ale Tusk też wiedzy w tym względzie nie ma. Powiedził, że
            trzeba w ewidencji, regon, i nip, i pieczątkę, później zus, konto, i
            do pip. Zapomniał o sanepidzie, kominiarzu, inspekcji budowlanej,
            ih, i wielu jeszcze zbędnych rzeczach jak pip, pieczątka... i o
            kiełbasce też. Tusk to ignorant i może swoje baje opowiadać sobie
            podobnym i Krzystkowi - ten założył firmę w dzień po wyborach, firma
            nazywa się Urząd Miasta Szczecina.
      • Gość: butler Tusk rozjechany :))) IP: *.europe.hp.net 15.10.07, 20:51
        koroner-pierzasty napisał:

> Z której strony?

Uwierz mi, ze z kazdej!!!
        Tusk: ble, ble, ble..yyyy...ble, ble... nie wiem...yyyy...:)))))
        • Gość: kotbehemot6 Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 21:02
          jakiś dziwny program oglądasz...
          • Gość: butler Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.europe.hp.net 15.10.07, 21:07
            Gość portalu: kotbehemot6 napisał(a):

> jakiś dziwny program oglądasz...

nie, nie ogladam ten co ty, ten w ktorym Tusk powtarza te same
            frazesy a nawet i ciagi zdan co w debacie z Kaczynskim, nic nowego,
            nic oryginalnego, czesto nie odpowiada na zadane pytanie a obiecujac
            Irlandie nad Wisla nie zna systemu podatkowego ROI... moze to ty
            inny program ogladasz ?
            • Gość: kotbehemot6 Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 21:12
              serio ????
              Prawdę powiedziawszy to jem kolację i fakt nie oglądam tylko słucham. Poza tym
              ja już ogłosiłam swoją prywatną cisze przedwyborczą, bo sama wiem na kogo
              zagłosuję, niezdecydowanych raczej nie przekonam, zdecydowani wiedzą na kogo, a
              jak to mawia moja "ulubienica" kto będzie miał pozamiatane okaże sie niedługo. a
              teraz idę jeśc i bynajmniej nie kiełbaskę, chociaz w końcu ktoś mógłby to zeżreć.
              • Gość: Gościu Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 21:57
                Ale ten Kwachu był cudowny. Myślę, że gdyby chorobowa niemoc go
                dopadła w czasie rozmowy z Donciem, to byłby jeszcze bardziej
                cudowny. A cudo Dońcio, rzeczywiście musi liczyć na cud niebieski,
                bo nie wiedział nawet, z czego cud gospodarczy Irlandii pochodził.
                • Gość: wuns Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:01
                  i nie wiedział że chce prywatyzować szpitale
                  i użalał się nad facetem że Kwaśniewski go nie amnestiował
                  i mymlał puste ideologiczne frazesy
                  Na pytanie jak wyrówna ludziom straty z tytułu wprowadzenia EU
                  powiedział że trzeba myśleć. Ty już lepiej Donek nie myśl, bo do
                  tego to się nie nadajesz :))))))))))))))))
                  • Gość: Zbędny Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:38
                    .. no i nie wiedział jaki jest system podatkowy w Irlandii. To taki
                    dziwny typ, który gra tę kartę UK i Irlandia a nie wysilił się nawet
                    aby w dziesięciu zdaniach nauczyć się czegoś na temat systemu
                    obowiązującego w tych krajach.
                    Swoją drogą to Wałęsa obiecywał kiedyś, że zrobi z Polski Drugą
                    Japonię a teraz Tusk zrobi nam Drugą Irlandię i UK
                    • mamoniowa303 Re: Tusk rozjechany :))) 15.10.07, 22:47
                      Moze to i dobrze,ze zrezygnowal z testu szostoklasisty....?
                    • Gość: zenia Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 23:29
                      moja koleżanka zna dobrze Tuska i powiedziała że na niego nie
                      zagłosuje bo on jest leń śmied=rdzący. i to jest prawda
                      • Gość: DamaKier Re: Tusk rozjechany :))) IP: 83.18.220.* 16.10.07, 00:05
                      • Gość: DamaKier No, jeśli koleżanka tak powiedziała.... IP: 83.18.220.* 16.10.07, 00:10
                        Tusk wprawdzie jest świetnym politykiem, wie, co i w jaki sposób
                        zamierza osiągnąć, jest otwarty na świat i ludzi, rozłożył
                        Kaczyńskiego i wygrał z Kwaśniewskim (popatrzcie na sondaże i
                        posłuchajcie komentarzy), ale skoro TWOJA KOLEŻANKA TAK POWIEDZIAŁA,
                        to oczywiście to wszystko jest nieważne....
                        • mamoniowa303 Re: No, jeśli koleżanka tak powiedziała.... 16.10.07, 00:23
                          mam taka encyklopediez 1959 roku, w ktorej jest napisane, ze Katyn
                          to miejsce zbrodni hitlerowskich. A propos wiary w slowo pisane,
                          sondazy itp...
                          • Gość: DamaKier Re: No, jeśli koleżanka tak powiedziała.... IP: 83.18.220.* 16.10.07, 11:57
                            mamoniowa303 napisała:

> mam taka encyklopediez 1959 roku, w ktorej jest napisane, ze Katyn
                            > to miejsce zbrodni hitlerowskich. A propos wiary w slowo pisane,
                            > sondazy itp...
                            Chcesz przez to powiedzieć, że sondaże są sfałszowane, a
                            komentatorzy mówią co innego niż myślą?
                            (Na Twoim miejscu użyłabym innego porównania a Katyń i jego ofiary
                            zostawiłabym w świętym spokoju)
                            • mamoniowa303 Re: No, jeśli koleżanka tak powiedziała.... 16.10.07, 23:50
                              Nie moja droga, chce przez to powiedziec,ze od tego mam szare
                              komorki, aby samej zweryfikowac to co sie wydarzylo, a nie paplac za
                              innymi.
                        • Gość: kiełbaska Re: No, jeśli koleżanka tak powiedziała.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 00:26
                          Większość, ma rację tylko w wyborach. Tusk to koleś słabiutki w
                          każdym calu. Zaprzecza sam sobie, zmyśla, ma braki w każdej
                          dziedzinie. Wie, że chce wygrać i tylko tyle. To balon. A to jego
                          wystąpienie z pistolecikiem to poniżej wszelkiego poziomu, to brak
                          argumentów. Żenadostwo. Kiełbaska go omija jak Nitrasa i Krzystka -
                          to ten sam format.
              • Gość: kiełbaska Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 00:20
                No, widzisz jesz kielbaskę jesteś piękniejszy, Tusk je i jaki ładny.
                Co innego, że mało je, bo gada raczej bezwiednie, znaczy bez wiedzy.
                Wie ile kosztuje ziemniak, burak i jabłko, ale o Polsce wie tyle co
                o Irlandii. Jedz kielbaskę!
                • enancjo Re: Tusk rozjechany :))) 16.10.07, 07:43
                  .. smieszna ta jazda byla od cen burakow po podatki w Irlandii i
                  niestety tez mam wrazenie ze AK rozjechal DT .. no ale media od rana
                  robia sieczke z mozgow, ze nie .. ciekawe co im po wyborach
                  obiecali ...
                  Enancjo
                • Gość: as Re: Tusk dobry w formie ale w treści 0 IP: 85.219.206.* 16.10.07, 07:45
                  • enancjo Re: ale w treści .. otwiera nowa agencje T .. 16.10.07, 07:57
                    .. bo raczej apelowal na zasadzie jestem dobry i moi podopieczni tez
                    i TO dla wszystkich ... i to niezbyt wazne czy lubicie DT i PO, czy
                    tez nie .. moge dac Wam szczescie i Irlandie i Tobie komuszku i
                    Tobie moherku i wszystkim pomiedzy .. wpadnijcie w dniu 21
                    padziernika na maly numerek .. DT jest King .. i dzieki Waszym
                    numerkom .. bedzie premierem .. zna ceny cebuli i chleba i WIE jak
                    Wam sprywatyzowac (np szpitale) to co jeszcze zostalo do
                    sprywatyzowania ..
                    Enancjo
                    • mamoniowa303 Re: ale w treści .. otwiera nowa agencje T .. 16.10.07, 23:58
                      Slucham Trojki, codziennie. Sluchacze dzwonili, pisali maile, smsy i
                      jednoglosnie orzekli, ze Aleksander Kwasniewski byl gora w tej
                      debacie. Otwieram po kolei portale i czytam, ze zdaniem ekspertow,
                      sondazy, Donald Tusk zmiazdzyl bylego prezydenta. Pozostaje zadac
                      sobie pytanie, kto ma racje ? Ja czy publicysta komentujacy te
                      debate ?
                      Ale najbardziej rozbawil mnie jeden blazen z Radia Zet, ktory
                      cieszyl sie, poniewaz sondaz przeprowadzony w LO, do ktorego
                      uczeszczal wykazal 70% poparcie dla Tuska. Przykre to, ze ludzie
                      zatracili zdolnosc samodzielnego myslenia i pozwalaja narzucac sobie
                      opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka