koroner-pierzasty Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) 15.10.07, 20:39 Z której strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) IP: *.chello.pl 15.10.07, 20:49 z każdej Tusk nawet nie wiedział jakie są podatki w "cudownej" Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) 15.10.07, 20:53 tej samej, ktora nam obiecal w ciagu 4 lat swoich rzadow czy jakiejs innej ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) 15.10.07, 22:47 Gość portalu: z napisał(a): > z każdej > Tusk nawet nie wiedział jakie są podatki w "cudownej" Irlandii ............... wiedzieć nie musi,bo będzie premierem w Polsce,nie w Irlandii; natomiast Kwasniewski oderwany jest od polskiej rzeczywistości,bo nie wiedziałby jak zarejestrować działalnośc,tak jak Kaczyński nie potrafiłby otworzyć konta, za tych dwóch zawsze ktoś coś robi,niesamodzielni w myśleniu i działniu, Kwasniewski=trzeci bliźniak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:52 >wiedzieć nie musi,bo będzie premierem w Polsce,nie w Irlandii; Przesadzasz :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) 15.10.07, 22:56 wytlumacz zatem dlaczego Tusk obiecuje nam Irlandie, o ktorej nie ma zielonego pojecia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Kwaśniewski walcuje Tuska :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 00:16 Oj,oj, ale Tusk też wiedzy w tym względzie nie ma. Powiedził, że trzeba w ewidencji, regon, i nip, i pieczątkę, później zus, konto, i do pip. Zapomniał o sanepidzie, kominiarzu, inspekcji budowlanej, ih, i wielu jeszcze zbędnych rzeczach jak pip, pieczątka... i o kiełbasce też. Tusk to ignorant i może swoje baje opowiadać sobie podobnym i Krzystkowi - ten założył firmę w dzień po wyborach, firma nazywa się Urząd Miasta Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butler Tusk rozjechany :))) IP: *.europe.hp.net 15.10.07, 20:51 koroner-pierzasty napisał: > Z której strony? Uwierz mi, ze z kazdej!!! Tusk: ble, ble, ble..yyyy...ble, ble... nie wiem...yyyy...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot6 Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 21:02 jakiś dziwny program oglądasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butler Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.europe.hp.net 15.10.07, 21:07 Gość portalu: kotbehemot6 napisał(a): > jakiś dziwny program oglądasz... nie, nie ogladam ten co ty, ten w ktorym Tusk powtarza te same frazesy a nawet i ciagi zdan co w debacie z Kaczynskim, nic nowego, nic oryginalnego, czesto nie odpowiada na zadane pytanie a obiecujac Irlandie nad Wisla nie zna systemu podatkowego ROI... moze to ty inny program ogladasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot6 Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 21:12 serio ???? Prawdę powiedziawszy to jem kolację i fakt nie oglądam tylko słucham. Poza tym ja już ogłosiłam swoją prywatną cisze przedwyborczą, bo sama wiem na kogo zagłosuję, niezdecydowanych raczej nie przekonam, zdecydowani wiedzą na kogo, a jak to mawia moja "ulubienica" kto będzie miał pozamiatane okaże sie niedługo. a teraz idę jeśc i bynajmniej nie kiełbaskę, chociaz w końcu ktoś mógłby to zeżreć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 21:57 Ale ten Kwachu był cudowny. Myślę, że gdyby chorobowa niemoc go dopadła w czasie rozmowy z Donciem, to byłby jeszcze bardziej cudowny. A cudo Dońcio, rzeczywiście musi liczyć na cud niebieski, bo nie wiedział nawet, z czego cud gospodarczy Irlandii pochodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuns Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:01 i nie wiedział że chce prywatyzować szpitale i użalał się nad facetem że Kwaśniewski go nie amnestiował i mymlał puste ideologiczne frazesy Na pytanie jak wyrówna ludziom straty z tytułu wprowadzenia EU powiedział że trzeba myśleć. Ty już lepiej Donek nie myśl, bo do tego to się nie nadajesz :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:38 .. no i nie wiedział jaki jest system podatkowy w Irlandii. To taki dziwny typ, który gra tę kartę UK i Irlandia a nie wysilił się nawet aby w dziesięciu zdaniach nauczyć się czegoś na temat systemu obowiązującego w tych krajach. Swoją drogą to Wałęsa obiecywał kiedyś, że zrobi z Polski Drugą Japonię a teraz Tusk zrobi nam Drugą Irlandię i UK Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Tusk rozjechany :))) 15.10.07, 22:47 Moze to i dobrze,ze zrezygnowal z testu szostoklasisty....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 23:29 moja koleżanka zna dobrze Tuska i powiedziała że na niego nie zagłosuje bo on jest leń śmied=rdzący. i to jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier No, jeśli koleżanka tak powiedziała.... IP: 83.18.220.* 16.10.07, 00:10 Tusk wprawdzie jest świetnym politykiem, wie, co i w jaki sposób zamierza osiągnąć, jest otwarty na świat i ludzi, rozłożył Kaczyńskiego i wygrał z Kwaśniewskim (popatrzcie na sondaże i posłuchajcie komentarzy), ale skoro TWOJA KOLEŻANKA TAK POWIEDZIAŁA, to oczywiście to wszystko jest nieważne.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: No, jeśli koleżanka tak powiedziała.... 16.10.07, 00:23 mam taka encyklopediez 1959 roku, w ktorej jest napisane, ze Katyn to miejsce zbrodni hitlerowskich. A propos wiary w slowo pisane, sondazy itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: No, jeśli koleżanka tak powiedziała.... IP: 83.18.220.* 16.10.07, 11:57 mamoniowa303 napisała: > mam taka encyklopediez 1959 roku, w ktorej jest napisane, ze Katyn > to miejsce zbrodni hitlerowskich. A propos wiary w slowo pisane, > sondazy itp... Chcesz przez to powiedzieć, że sondaże są sfałszowane, a komentatorzy mówią co innego niż myślą? (Na Twoim miejscu użyłabym innego porównania a Katyń i jego ofiary zostawiłabym w świętym spokoju) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: No, jeśli koleżanka tak powiedziała.... 16.10.07, 23:50 Nie moja droga, chce przez to powiedziec,ze od tego mam szare komorki, aby samej zweryfikowac to co sie wydarzylo, a nie paplac za innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: No, jeśli koleżanka tak powiedziała.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 00:26 Większość, ma rację tylko w wyborach. Tusk to koleś słabiutki w każdym calu. Zaprzecza sam sobie, zmyśla, ma braki w każdej dziedzinie. Wie, że chce wygrać i tylko tyle. To balon. A to jego wystąpienie z pistolecikiem to poniżej wszelkiego poziomu, to brak argumentów. Żenadostwo. Kiełbaska go omija jak Nitrasa i Krzystka - to ten sam format. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Tusk rozjechany :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 00:20 No, widzisz jesz kielbaskę jesteś piękniejszy, Tusk je i jaki ładny. Co innego, że mało je, bo gada raczej bezwiednie, znaczy bez wiedzy. Wie ile kosztuje ziemniak, burak i jabłko, ale o Polsce wie tyle co o Irlandii. Jedz kielbaskę! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Tusk rozjechany :))) 16.10.07, 07:43 .. smieszna ta jazda byla od cen burakow po podatki w Irlandii i niestety tez mam wrazenie ze AK rozjechal DT .. no ale media od rana robia sieczke z mozgow, ze nie .. ciekawe co im po wyborach obiecali ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Tusk dobry w formie ale w treści 0 IP: 85.219.206.* 16.10.07, 07:45 Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ale w treści .. otwiera nowa agencje T .. 16.10.07, 07:57 .. bo raczej apelowal na zasadzie jestem dobry i moi podopieczni tez i TO dla wszystkich ... i to niezbyt wazne czy lubicie DT i PO, czy tez nie .. moge dac Wam szczescie i Irlandie i Tobie komuszku i Tobie moherku i wszystkim pomiedzy .. wpadnijcie w dniu 21 padziernika na maly numerek .. DT jest King .. i dzieki Waszym numerkom .. bedzie premierem .. zna ceny cebuli i chleba i WIE jak Wam sprywatyzowac (np szpitale) to co jeszcze zostalo do sprywatyzowania .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: ale w treści .. otwiera nowa agencje T .. 16.10.07, 23:58 Slucham Trojki, codziennie. Sluchacze dzwonili, pisali maile, smsy i jednoglosnie orzekli, ze Aleksander Kwasniewski byl gora w tej debacie. Otwieram po kolei portale i czytam, ze zdaniem ekspertow, sondazy, Donald Tusk zmiazdzyl bylego prezydenta. Pozostaje zadac sobie pytanie, kto ma racje ? Ja czy publicysta komentujacy te debate ? Ale najbardziej rozbawil mnie jeden blazen z Radia Zet, ktory cieszyl sie, poniewaz sondaz przeprowadzony w LO, do ktorego uczeszczal wykazal 70% poparcie dla Tuska. Przykre to, ze ludzie zatracili zdolnosc samodzielnego myslenia i pozwalaja narzucac sobie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś