Gość: Michał IP: 217.153.136.* 18.10.07, 10:17 Tylko 14 km? Trzeba władzę zagodnić do tego remontu za wszelką cenę zatem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: Reporter "Gazety" wyrusza z misją specjalną 18.10.07, 12:43 Szwedzi sa narodem innowatorow i wynalazcow. (Najwieksza ilosc patentow/glowe na swiecie) Za to tu nie ma ksiezy, tabu i wartosci. (do niedawna byl socjalizm, ale sie zmyl) No i tu sie bardzo malo mowi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krencik No Szczecinianie! Do roboty na forum!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 12:53 No Szczecinianie! Do roboty na forum!! Krytykować, marudzić, złorzeczyć, opluwać. To wszystko wina Krzystka i jego władz, tego mieszkania co sobie złodziejsko kupił parę lat temu, i to przez audi Nitrasa jest tak jak jest. Nigdy nie będzie lepiej, wszystko złodzieje, a Europa nie będzie nam mówić co mamy robić, bo chce tylko na nas zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: No Szczecinianie! Do roboty na forum!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 15:08 Ciebie krencik coś boli :-) Chyba boli Cię demokracja. Opisz napotkanemu , rodowitemu Szwedowi sytuację z mieszkaniem Krzystka lub z tajnością umowy z ECE; to nie to , że żachnie się i blużnie ale wręcz nie zareaguje bo nie zrozumie. Nie ma wystarczającej wyobrażni aby takie sytuacje jak tajne klauzule w umowie dotyczącej mienia gminy o wartości ok. 20 mln zł , zrozumieć. Głupie te Szwedy :-) ale za to Ty jesteś mądry. Taki hey, hey nowoczesny tylko Ci krytycy przeszkadzają. Gdyby nie krytycy to już Szczecin miodem i mlekiem by opływał. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: No Szczecinianie! Do roboty na forum!! 18.10.07, 15:12 a tak apropos tow. Zbedny.. UE nie podoba sie w Szwecji zasada "offentlighetsprincipen" czyli wszystko co komunalne/panstwowe jest jawne.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: No Szczecinianie! Do roboty na forum!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 15:24 Swan. Wiem to. Nie znałem tylko nazwy tego pojęcia. Mam sporą rodzinę w Szwecji, która żyje tam od 1981 roku t.j. od czasu gdy Obrońcy Demokracji z SLD krzewili inny typ demokracji :-) Pomijając krencika czyli słabe intelektualnie biuro prasowe prezydenta to bardzo mi odpowiada tego typu system. Trochę podobnie jak w Szwajcarii. Szwecję dobrze zna szef sztabu Platformy Obywatelskiej tu w Szczecinie. Niech Połowniak zapyta Przemka. (pardon Przemek) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: No Szczecinianie! Do roboty na forum!! 18.10.07, 15:46 en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_information_legislation Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Jurek wpadnij do mnie 18.10.07, 14:46 obalim jakom flache i opowiem ci co to jest szwecja. z pierwszej reki... A gdzie mieszkam ? W Pierdziszewie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam m. Wygodne życie i podbijanie ego IP: *.bazapartner.pl 18.10.07, 15:54 Nie dość, że jedziesz, to jeszcze musisz sobie EGO podbijać informując o tym wszystkich??? Zachowaj to dla siebie i kolegów z LiD.... Odpowiedz Link Zgłoś