Gość: kasjer IP: 81.190.125.* 23.10.07, 20:20 ile nas będą kosztowały odprawy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: 81.190.125.* 23.10.07, 20:29 oczywiście wszystkie stanowiska obejmą fachowcy z PO Odpowiedz Link Zgłoś
malafior POwyborcze zmiany kadrowe 23.10.07, 20:30 No i dobrze sie stanie, że z politycznego nadania laicy odejdą - przypomnima jeszcze o Pani Hinc, która prezesuje w porcie Police (tak swoja droga niezłą synekurke sobie zapewnili maż w toto żona w porcie!) Oby tylko nie zastapili ich nowi laicy - bo Psl juz pewnie zeby sobie ostrzy! Zobaczymy - oby sie mile zaskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZSMP w Szczecinie A co z mężem Kochańskiej, Jerzym Kochańskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 20:34 Ten gościu okupuje stanowisko szefa zachodniopomorskiej Agencji Mienia Wojskowego. Kochańska do Sejmu się nie dostała, pora posunąć także jej męża, bo to zakamuflowane komuszysko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Nitrasa brat wojewodą IP: *.chello.pl 23.10.07, 20:45 Nitrasa brat wojewodą, Nitrasa kolesie dyrektorami, prezesami, kuratorami, wojewodami, członkami i innymi szefami. Chcieliście zawłaszczania to będzie zawłaszczanie do potęgi... hehehe ci to dopiero wam pokażą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: A co z Szałabawką ? IP: *.smsnet.pl 23.10.07, 23:19 jest radnym więc może sobie dłuzej porzadzić w OHP Odpowiedz Link Zgłoś
koroner-pierzasty Re: A co z Szałabawką ? 24.10.07, 21:06 I kupic nowy sprzęt do nurkowania za kilkanaście tysiaczków. Stać go bo nie dość że jest radnym to zasiada jeszcze w kilku komisjach. Ten gość lubi pomagać...rodzinie i znajomym, my jesteśmy tylko zbędnym balastem w jego życiorysie. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: A co z Szałabawką ? 24.10.07, 21:09 ma też bardzo dobrych kolegów w PO ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drylu Wymieść resztki postkomusze ze wszystkich spółek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 20:44 agencji i urzędów. Jak zdeterminowana była Kochańska widzieliśmy w Szkle kontaktowym w TVN24 - bełkotała tak, że żal się jej robiło, a przecież to niegłupia baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: A co z mężem Kochańskiej, Jerzym Kochańskim? IP: 81.190.125.* 23.10.07, 21:06 Kochańska do Sejmu się nie dostała, pora posunąć także jej męża, bo to zaka > muflowane komuszysko. ale ciepłą posadkę w MOPR zachowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George POwyborcze zmiany kadrowe IP: 83.168.106.* 23.10.07, 21:40 Wojewodą zostanie jakiś "fachowiec" po socjologii, politologii lub zoologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.chello.pl 23.10.07, 21:44 a moze by tak w koncu zaczac zatrudniac fachowcow, zamiast wiecznie holdowac zasadzie "chocby mierny, ale wierny"? rzygac sie chce od tego ciaglego kolowrotka na stolkach, czy zadna ekipa nie jest w stanie tego przerwac??? no ale, jak juz studenci sa poslami, to czemu nie moga byc dyrektorami, tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 21:58 Własnie! Platforma zaczyna od fachowca na ministerialnym stołku ministra finansów (fachowiec z rządu Belki, SDL) bo we własnych szeregach brak. Podobnie było po ostatnich wyborach samorządowych. Krzystek miał problem z wickami (choć na bilbordach same tuzy we własnych oczach, a potem pod miotłę), miał problem więc brał każdego kto chciał zostać wice. Jarmoliński poznany w sierpniu 2006 roku, Nowak akwizytor z łapanki, ale też marynarz i handlowiec, no i Chochulski kolega z podstawówki, raczej mizeria i do tego z PiS. I tu się chętni skończyli, po prostu nie było nikogo więcej! Masojciowa nie mogła osmówić bo jak może dyrektor odmówić prezydentowi? I takich to fachowców mamy w Szczecinie i zapowiada się, że w Polsce też. Ale kiełbaska poczeka i oceni później. Teraz smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed kielbasko hipokryto IP: *.ipspace.xilinx.com 24.10.07, 03:03 a czemu nie skomentujesz tej listy wymienionej w artykule? przeciez pis tak wyl, ze nie bedzie kolegow na stolkach, ze tylko w strategicznych miejscach zaufani ludzie, i co? WSZEDZIE SA PISOWCY! co o tym powiesz? jak krzystek wybieral wiceprezydentow to byl krzyk, ze wezmie samych ludzi z PO. i nie wzial. i co? i tez wam sie nie podoba. ja juz nie wiem jakiej miary uzywacie skoro stolki obsadzone pis sa super, stolki nie obsadzone zadna partia sa fe, wszystko co zrobi PO jest zle, nawet jak jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: kielbasko hipokryto 24.10.07, 10:26 > jak krzystek wybieral wiceprezydentow to byl krzyk, ze wezmie samych ludzi z PO > . > i nie wzial. a kto nie jest z PO ?, tylko nie pisz o Chochulskim,osobistym koledze z POPiSu a swoją drogą wypisał się już z PiS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: kielbasko hipokryto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 10:26 Zedziu słoneczko ty moje, ty naprawdę jesteś taki na smyczy partyjnej, a ja myślałem, że tylko ci chwilowo jad oczy zalał. Prezydent Krzystek był bez wyjścia, o tym pisałem. A co mnie obchodzą PiSowskie, czy PeOwskie stołki, każda partia to robiła i robi (chyba, że ma braki kadrowe jw). Kiełbaska nie jest małostkowa jak partyjny kacyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwyk Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 15:48 Tacy zwykli ludzie to zmieniają miejsca pracy, ale w swoim zawodzie, ale tuzy komuszki, po-wcy, pis-owcy co raz schwycili władzę i tak tylko zmieniają posadki. Ostatnio widzę, że najlepiej mają i najmodniej być: wice... Bo w oczy się nie rzuca, a znać się też nie trzeba, co z tego, że studia w Moskwie robił. Emeryturę wojskową ma i plecy też szerokie... Niczego nie umie ale JEST. Jaka partia rządzi, konia z rzędem temu kto wie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 14:13 Artur odczep się. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: POwyborcze zmiany kadrowe 28.10.07, 17:51 Brawo -kielbaska.Dodam jeszcze ze dotychczs nie dowiedzialem sie kiedy bedzie CUD podobno gospodarczy i kto go bedzie robil bo TUSK z Chlebowskim sie boji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bipik Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 17:54 Pawlak zrobi. jak w tym kawale - dróg nie będzie ale domy wkoło nich tak. i to będzie cud! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: POwyborcze zmiany kadrowe 28.10.07, 17:58 Pisowcy teraz miny robią, a więc cud wyleci w powietrze, bo cud juz przeżyliśmy wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wam POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.kalisz.mm.pl 23.10.07, 22:08 a co z Pocztą no tam to dopiero są ciołki a Poczta po równi pochyłej do ruiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 22:14 A kto będzie nowym kuratorem?Czaruś Urban poszedł w posły i kogo teraz posadzą na tym stołku?Koszewska( nie daj Boże)się ostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.chello.pl 24.10.07, 16:34 znajdzie się i to szybko... najwyższy czas odesłac Puzia... i jego bliskich... Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: POwyborcze zmiany kadrowe 24.10.07, 17:47 szybko zaczęliście robić listy stołeczków, pocieszę was , większość pisowców pozostanie na swoich stołeczkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:18 Coś w Ko mówią,że były wicekurator Gałęski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Kowalewski wojewoda IP: *.szc.vectranet.pl 23.10.07, 22:44 najpierw CMRGiIE w Gryficach, pozniej Gabinet Marszałka, a teraz wojewoda. W koncu szefem kampanii był... Odpowiedz Link Zgłoś
mis54 Jak Siwiec w Zch.Police jest fachowcem to ja 24.10.07, 08:50 jestem marsjaninem !!!!!! Zasługą obecnego zarządu jest to ,że na Świecie panuje koniunktura ???? Przecież produkcja Polic to ledwo 2 % udziału w produkcji Europy , to nie jest gracz , ktory decyduje o rynku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: W ENEA tez sa kolesie PiSiorkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 10:30 Znaczy jak są z po, sld to ok. jak z pis to gorsi ludzie, tak? Czyli kraj dla jednej nacji - chłopcy to już było, Hitler z kolegami wam się kłania. Kiełbaska liczy na opamiętanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOPIARKA POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 11:01 Z sukcesem Zakładów chemicznych POLICE nie przesadzajcie, proponuję zerknąć na przyczyny wzrostu wartości akcji: czy dobra restrukturyzacja i decyzje biznesowe czy światowa koniunktura niezależna od zarządu zakładów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 11:12 Zgadzam się z tobą, ale chciałem pokazać, że rzeczywistość jest bardziej złożona, ale i medialna (coś przeciwnego faktycznej, interpretacyjna). Uwarunkowania w jakich przyszło nam prowadzić interesy mają na nie wpływ, może nawet warunkujący jego powodzenie, ale rzecz w tym, że jak zmieni się obsada to usłyszymy od Nitrasa, że to zasługa Platformy. I tylko o tym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxymus1 POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.chello.pl 24.10.07, 11:44 Przecież nie ukrywali, na każdym plakacie wyborczym PO pisało jak byk, żeby im się żyło lepiej, wszystkim! To o co chodzi! Ale powiem wam tak, naprawdę jako stary sympatyk, jeszcze PC, Ja dalej szanuję bardzo Kaczyńskich, ale to towarzystwo ze Szczecińskiego PiS, to batami bym rozgonił! Zwykłych ludzi to Państwo z PiS macie najnormalniej w dupie, i potrafię to udowodnić! Potrzebowałem tylko pomocy prawnej, w walce która trwa do dnia dzisiejszego, o rodzinne mieszkanie z urzędnikami Magistatu, w walce ze złym prawem! Ze złymi ludźmi z tego urzędu! To wtedy Radny Pan Piotr Jania, nie miał czasu bo walczył o stołek w porcie, przekazał sprawę Pani Marzenie Kopackiej, która nota bene też mnie totalnie olała, a szczytem chamstwa wykazał się przypadkowo spotkany w biurze Senator, na szczęście były, Jacek Sauk, który potraktował swojego wyborcę czyli mnie jak ostatnią szmatę! Kiedyś jak PC miało 4%, to byłem dobry, a wręcz chwalony przez Pana Sauka za agitację, niczego w zamian nie oczekiwałem, od kilkunastu lat wam pomagałem jak mogłem, a jak się polepszyło to okręt pod nazwą PiS, obkleił się gównami które krzyczały! Płyniemy! Nawet do komisji wyborczej nie można się teraz dostać, tylko kumple, pociotki jakieś, a wtedy to nawet kierowałem jedną z komisji jak ciężko było,bo po prostu w tamtych latach nikt nie chciał, ja byłem ideowcem, słowem, chamstwo, buta, arogancja! No bo do kogo ma iść skrzywdzony zwykły człowiek? Myślałem że do ludzi wybranych przez siebie! I wy wybory chcieliście wygrać, nawet najwierniejszych żołnierzy tak traktując? Pajace! A co do PO to się okaże w praniu dopiero. Jak by jakiś redaktor chciał to ja chętnie opowiem jak było.e-mail zorro234@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbaska Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 12:07 Te maxymus1, a kto cię krzywdzi? Nie czasem peowskojurczykowski Krzystek. Idz do Pitery ona jest od sprawedliwości. Kiełbaska cię wspiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxymus1 Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.chello.pl 24.10.07, 13:14 W zasadzie to jestem bezsilny bo samorząd ma taką władzę że nawet Sądy nic nie mogą zrobić, zacytuję fragment uzasadnienia wyroku napisany przez Sąd Rejonowy,z dnia 30.07.2007r. cytat: Paragraf 6 Uchwały Rady Miasta VI/114/03 przewiduje możliwość zawarcia umowy najmu lokalu z osobami, które zamieszkiwały z najemcą i nie wstąpiły w stosunek najmu lokalu z osobami, które zamieszkiwały co najmniej 6 lat z najemcą i nie wstąpiły w stosunek najmu tego lokalu po jego zgonie. Przepis ten stanowi jednak o takiej możliwości, a nie obowiązku. Władną do podjęcia decyzji o zawarciu umowy jest gmina, a Sąd powszechny nie ma żadnych uprawnień do ingerowania w działaniu Gminy w tym przedmiocie., i drugi cytat: Marek B zamieszkał w tym lokalu wraz z jego najemcą w 1997r. Zamieszkał za zgodą najemcy, i kolejny cytat: Marek B zamieszkiwał w przedmiotowym lokalu do chwili zgony najemcy i mieszka tam do chwili obecnej. No ale eksmisję się orzeka bo nie ma tytułu najmu, bo z koleii urzędnicy twierdzą że brat matki z którym mieszkałem, mieszkał sam. Moim zdaniem winni w 100% są urzędnicy zakorzenieni tam od czasów PZPR-owskich, bo już prezydent Jurczyk po rozmowie ze mną nakazał ponowne postępowanie, które urzędnicy po jego odejściu (wypadło w 100% na moją korzyść) wywalili do kosza, ignorując jego polecenia, no a do Pana Prezydenta Piotra Krzystka też nie mogę mieć żalu bezpośrednio,bo na spotkaniu ze mną 2 bm. w Urzędzie Miasta, miał przygotowane przez tych samych urzędników, którzy już od 06.2005r. chcą mnie wygonić z rodzinnego mieszkania, tylko takie wybrane materiały z akt tej sprawy które świadczyły że tam nie przebywałem, np. zeznania Pani która mieszka u córki w Dani, albo urzędniczek MOPS-u, które 3 razy kiedyś tam były u wujka, i mnie nie widziały, pomimo że ja tam de facto się w tym mieszkaniu wychowałem! Pomimo że pięć innych rodzin wskazało mnie jako mieszkającego tam od lat! Jednym słowem odwrotnie niż w Sądzie wszystkie najmniejsze wątpliwości są interpretowane na korzyść urzędników! Nie mam pieniędzy na prawników, nie mam już siły z nimi walczyć, nie mam siły kopać się z koniem, jedynie liczę na to że przyjdą kiedyś takie czasy że będę mógł wyrównać rachunki krzywd, tak jak np. teraz kiedy podziękowałem w wyborach, za pomoc w zmienianiu tego złego prawa temu chamowi Jackowi Saukowi! e-mail zorro234@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 16:20 Ale dlaczego urząd tak z Panem walczy, co jest powodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxymus1 PO wyborcze zmiany IP: *.chello.pl 24.10.07, 20:53 Powodem jest 40 metrowe mieszkanie po rodzicach mojej matki i jej bracie, gdzie od 9 lat mieszkałem z nim do jego śmierci w 2005r., i nadal mieszkam, ale urzdnicy jak zwykle wiedzą lepiej, nawet nie chcą żeby Sąd to rozpatrzył,tylko od razu wystąpili do Sądu o wypędzenie, ktoś zagiął w urzędzie parol na to mieszkanie, zfałuszowali pierwsze postępowanie teraz idą w zaparte, wybiórczo traktują zgromadzony materiał, przekonali nawet Prezydenta, są ważniejsi od Sądów bo jak już wcześniej cytowałem Panią Sędzinę,Sądy się tym nie zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: PO wyborcze zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 21:02 Ale dlaczego chce Pan to mieszkanie (pomijam względy osobiste i finansowe w przyszłości),ale nie ma Pan gdzie mieszkac bo to jest jedyne Pana lokum, czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.chemn.tuniv.szczecin.pl 24.10.07, 12:21 Wojewoda Krupowicz był sprawnym i inteligentnym "zarządcą regionu", takie mam zdanie. Nie rozumiem tylko jednego; dlaczego tak inteligentny i kulturalny człowiek związał się z awanturniczym, destrukcyjnym i chamskim PiS-em? Może Pan Krupowicz zechce na to sam odpowiedzieć? Byłoby miło........ Odpowiedz Link Zgłoś
zscn juz sie zaczyna PO szaleje! 24.10.07, 13:08 "Zmian można spodziewać się za to w regionalnych, publicznych mediach. Tu jednak najpierw konieczna jest zmiana ustawy umożliwiająca skrócenie kadencji obecnych rad nadzorczych."- POd dyktando wladzy PO trzeba zmieniac nawet ustawy!!!! POto aby PO miało stołki dobrze płatne!!! Ludzie na kogo głosowaliscie na tych co im stołki i kasa w głowach tylko a nie narod??? Juz sie obudziliscie ze snu PO-wskiego czy jeszcze nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczciorz Partyjne media publiczne IP: *.centertel.pl 24.10.07, 13:31 Po co zmiany na poczcie? Ja bym nie wyrzucał nikogo tylko zmienił angaże. znany i doswiadczony poczciorz Duklanowski może teraz sprawdzić jak się pracuje listonoszom. to samo w mediach. Soska i Lichota niech spróbują wreszcie prawdziwej reporterki, niech realizują te swoje polityczne, ideologiczne i partyjne priorytety, niech się przepychają z tematami do wydawców i dziuniów, niech patrzą jak im obcinają honoraria, jak każą dopłacać do interesu, niech biora na krechę w kiosku i w bufecie. Taka dobroduszna resocjalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Partyjne media publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 16:02 >Soska i Lichota niech spróbują wreszcie >prawdziwej reporterki, Zarówno Soska jak i Lichota tę reporterkę robili. O mój ...czego oni zresztą w dziennikarce nie robili i to sami bez sztabu sekretarek, departamentów etc etc Porównanie urzędactwa poczciorza do pracowitego życia panów dziennikarzy jest nieładne. Nie pasują do siebie. Moim zdaniem ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.tkk.pl 24.10.07, 17:45 jest jeszcze spółka uzdrowiskowa w Kołobrzegu-tez koleś!i tez załoga protestuje.Juz wcześniej w kamieniu i Swieradowie się zasłuzył-a moze tak na zasłuzony odpoczynek???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babinicz Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.kalisz.mm.pl 25.10.07, 00:43 Wszystko obsadzi Nitras z Gawłowskim i Łuczkamiem, wszędzie włożą swoich studenciaków z PO "by żyło się lepiej". Miernoty wyjdą z kanałow i rozpoczną "budowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: POwyborcze zmiany kadrowe 25.10.07, 10:03 Gość portalu: babinicz napisał(a): > Wszystko obsadzi Nitras z Gawłowskim i Łuczkamiem, wszędzie włożą > swoich studenciaków z PO "by żyło się lepiej". no co ty , przecież konkursy będą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfan Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: 195.28.182.* 28.10.07, 10:23 Gość portalu: babinicz napisał(a): > Wszystko obsadzi Nitras z Gawłowskim i Łuczkamiem, wszędzie włożą > swoich studenciaków z PO "by żyło się lepiej". Krzystek z Obryckim już się trochę zakorkowali, czas na nowe pola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Czy w TVP3 będą zmiany IP: 85.219.206.* 25.10.07, 08:04 myslałem że lichota bedzie pokazywał lokalny sport jak w TV gryf ale tak sie nie stało dla mnie do wymiany może następca Z PO bedzie życzliwy dla sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: POwyborcze zmiany kadrowe 28.10.07, 17:54 Gość portalu: kasjer napisał(a): > ile nas będą kosztowały odprawy ? Pilnujcie KASY PLATFORMISCI ida po stanowiska bo wygrali wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.szczecin.mm.pl 30.10.07, 21:12 > Pilnujcie KASY PLATFORMISCI ida po stanowiska bo wygrali wybory. takie ich zbójnickie prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.szczecin.mm.pl 30.10.07, 22:16 O wszystkim decyduje Nitras z Łuczakiem, Krzystek i Obrycki to figuranci. Chcecie pracę, wchodzcie dwu pierwszym w d... bez mydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buraczek Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: *.szczecin.mm.pl 31.10.07, 12:40 Gość portalu: gienek napisał(a): > O wszystkim decyduje Nitras z Łuczakiem, Krzystek i Obrycki to > figuranci. Chcecie pracę, wchodzcie dwu pierwszym w d... bez mydła. czyli wszyscy co ostatnio błyskawicznie awansowali, to lizi...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proPO Re: POwyborcze zmiany kadrowe IP: 195.28.182.* 04.11.07, 10:15 > czyli wszyscy co ostatnio błyskawicznie awansowali, to lizi...? to fachowcy z legitymacją PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze pracownik Gryfia IP: *.szczecin.mm.pl 29.10.07, 18:17 Nie wiem skąd panowie czerpiecie wiadomości, ale pogadajcie ze stoczniowcami pod bramą, bo coś się chyba mijacie z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszka owocówka Łuczak na wojewodę... IP: *.centertel.pl 29.10.07, 19:37 Łuczak na wojewodę.... Obrycki marszałkiem... Marcinkiewicz posłem... Krzystek prezydentem... Nitras Ojcem przełożonym... a nas zwyklych szarych ludzi za...bią chłopaki teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfon Re: Łuczak na wojewodę... IP: *.szczecin.mm.pl 29.10.07, 20:16 Mgr Łuczak ze Wschowy na wojewodę popieram! Interior i barbarzyńcy górą! Odpowiedz Link Zgłoś