Gość: monte IP: *.chello.pl 02.11.07, 21:39 kolejna niespełniona obiecanka POpaprańców spod znaku PO, partyjniaków kolegów Nitrasa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rewers10 Re: Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę 02.11.07, 22:42 "- Wodolot nie wyruszył na trasę, więc umowa nie została sfinalizowana - mówi Robert Grabowski z biura prasowego Urzędu Miasta. - Nie wypłaciliśmy armatorowi pieniędzy. Fundusze wciąż są jednak do dyspozycji." dobra, biorę Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę 02.11.07, 22:46 To moze choc model w skali 1:20 do jazdy po gontynce, jak kasy i pomyslunku za malo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 22:47 Teraz będą sprawdzać do wiosny złomowiska dwa razy dziennie. Kielbaska też im bedzie pomagać, społecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teskniliscie ? buahahahahahaha!!!! IP: *.europe.hp.net 02.11.07, 22:46 chyba Wiosne Ludow, jak wk...eni mieszkancy rusza w strone wyludzonego za 35 patykow mieszkania..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edda7 Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 00:16 Piotr de domo Krzystek nie dotrzymał słowa. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę 03.11.07, 00:32 słowo nie kiełbasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 08:15 ... niby karmi, a w brzuchu burkot jak na wodolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny\ wodolot to taki nasz szczeciński MiŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 07:28 Panie kierowniku Krzystek.Oczko mu się odlepiło! Temu wodolotu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musik Re: wodolot to taki nasz szczeciński MiŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 09:39 w następnej kampanii wyborczej głównym punktem programu będzie .... wodolot. a naiwna gawiedź znowu da się nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: wodolot to taki nasz szczeciński MiŚ IP: *.chello.pl 03.11.07, 11:13 A ten kosmiczny pojazd ma juz nazwę, Duma Pomorza? nawet dobrze ,że nie wystartował , bo jeszcze nie załatwiłem darmowej wejściówki u Krzystka. Odpowiedz Link Zgłoś
ulan_forumowy Re: wodolot to taki nasz szczeciński MiŚ 03.11.07, 13:44 Gość portalu: mazzy napisał(a): > A ten kosmiczny pojazd ma juz nazwę, Duma Pomorza? > nawet dobrze ,że nie wystartował , bo jeszcze nie załatwiłem > darmowej wejściówki u Krzystka. Spokojnie prezio zajal sie juz i duma pomorza - wlasnie kombinuje jak jej sprzedac stadion na dzialeczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę IP: *.chello.pl 03.11.07, 12:49 Czepiacie sie nie tego co trzeba .Kłopotem jest Bednarek szef tego interesu , stary partjny paprak bez kasy , który kombinuje jak może. Wodolot to koszty jak się nima kasy to na remont i adaptacje za darmo nie ma co liczyć , sponsorów nie znalazł więc nie wierze żeby wogóle ten kajak kiedykolwiek pływał.Gazeta struga tylko mu reklamę jakby była jego cichym udziałowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: zimą lodołamaczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 15:59 To już było, może coś oryginalnego? Kiełbaska z Andreasem już mały podręczny zestaw zastosowań wodolotu dawno oprocowalim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: zimą lodołamaczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 16:14 Nie twierdzę, że nie, tylko, że był. Więc zaznaczam, że jego twórcą jest ktoś inny, w tym wypadku Ty. Poprawiam: swantevit, Andreas i ja, kiełbaska już dawno opracowaliśmy podręczny zestaw zastosowań wodolotu (a co może będzie z tego kilka złociszów, albo darmowy bilet do końca istnienia tego wodolotu, czyli na krótko, ale zawsze). Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 wodolot naszym symbolem 03.11.07, 18:51 ja jestem zdania, ze wodolot mógłby byc stałym elementem promocji miasta, a w razie czego zelazny punkt programu wyborczego - sprawdzony! Po co ma jeszcze pływac i przynosic koszty, a jeszcze moze sie POpsuc abo co... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zimą lodołamaczem 04.11.07, 14:58 ja ich opracowań nie czytuję:) słaby farsz mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: zimą lodołamaczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 15:21 Wiem, tylko w Gazecie jest fajny farsz. Zastanawia mnie fakt, że Ty której kiedyś wytknąłem gorliwość w popieraniu Krzystka, zaprotestowałaś tak gwałtownie, a teraz jesteś taką fanatyczną głosicielką peowskiego państwa. Dlaczego tak się stało (ocenialem wtedy, że należysz, tu na forum, do osób myślących)? Myślę, że unikniesz odpowiedzi, ale gdyby nie, to proszę bez ściemniania, ze jesteś tylko przeciw PiS, bo ja też nie jestem jego fanem jednak nie tracę krytycyzmu przy ocenie platforemki Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: zimą lodołamaczem 04.11.07, 16:03 toś sie Panie teraz naraził! Jak ja takie cos wspomniałem, ze najpierw była za panem Krzystkiem i PO, a potem ostro porównywała pana Krzystka do pana Jurczyka, tom otrzymał taka porcje, ze kłamie i manipuluje, ze nawet przytoczenie jej postów nie pomogło! Teraz juz jest pewna, ze TY, znaczy Kiełbaska, to ja... a swoja droga, az mnie ta zbieznosc mysli jakos zastanawia. Moze jemy ta sama kiełbaske? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5obserwator Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 13:50 A dlaczego nie dopuścicie prywatnych przewożników. Nie ma chętnych, czy władze boją się konkurencji? Prywatny właściciel wód wiedział by jak i co z tym fantem zrobić i jak na tym zarobić. Natomiast siedzący na stołkach państwowych tylko patrzą jak to przekręcić. Dlaczego nikt nie rozlicza za błędy decyzyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 14:17 Ale mylisz dwie kwestie, przewoźnika z właścicielem wód. A jest jeszcze kilka innych, jak choćby własność nabrzeży. Kiełbaska jest smakowita. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę 04.11.07, 15:06 jak by mnie miasto na kilka miesiecy dawało 100 tysiecy, bez zastrzezen ile ma pływac, to ja chetnie zainwestuje w taki wodolot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 16:32 To są właśnie te zamotana i zamglona pomoc miasta. Przecież to jest odkryte już w świecie jak to należy zrobić. Przetarg a oferenci podają za co i ile dopłat żądają, a nie wpierw przetarg a póżniej jak już wiadomo kto wygra ewentualna decyzja o dotacji. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Rejsy wodolotem dopiero na wiosnę 04.11.07, 16:49 ale tu chyba zadnego przetargu nie było, była tylko decyzja radnych na dofinansowanie! I zdaje sie, to dofinansowanie tyczyło ledwie dwu miesiecy jakie miał latac... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 pan Krzystek jak górale! 04.11.07, 15:46 Pan Krzystek powiedział, ze bedzie wodolot, stadion i hala... Dzis słyszałem słowa górala, który powiedział, że po niedzieli przyjdzie zima... ale zaznaczył ze nie wie po której niedzieli! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś