Gość: czytelnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:08 No to mamy NOWĄ JAKOŚĆ... Jeśli to prawda to "barany" dorwały się do żłoba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamoniowa303 Sezon POlowan na POsadki uwazam za otwarty... 06.11.07, 21:24 nic dodac, nic ujac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Sezon POlowan na POsadki uwazam za otwarty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:35 Piotr Kęsik z LiD: - Platforma zarzucała nam, że zatrudniamy rodziny, a jak sami się zachowują. Ciekawa forma przyznania się. A o panu Baran to co można powiedzieć: ja kiełbaska, on ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Wybiórcza Gazeta SLD -oskarża niewinnego, IP: 80.50.44.* 07.11.07, 11:34 Gazeta Wybiórcza znalazła nastepną bezbronną ofiarę, ciekawe na czyje zlecenie?? Łatwo oczernić człowieka (gdzie są dowody????, może nagrania ;-))), gdzie nazwiska tych rozmówców? Co to za styl uprawiania dziennikarstwa? Stalinowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donek Jakby miał honor to podałby się do dymisji z IP: *.chello.pl 06.11.07, 21:37 roli przewodniczącego i zrezygnował z funkcji ZAUFANIA PUBLICZNEGO czyli radnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teatry Re: Jakby miał honor to podałby się do dymisji z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:42 o co wam chodzi? kocha swoją małżonkę i robi to z czystej miłości Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jakby miał honor to podałby się do dymisji z 06.11.07, 21:44 Nie prosciej wymienic malzonki, tez jest w wieku przedemerytalnym? no i wymiana ta nie mialaby takiej reperkusji spolecznej.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 zmienił Jedności Narodowej na Jana PawłaII 06.11.07, 21:47 to wydawało mu się,że ze zmianą stołka dla żony też tak łatwo pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: zmienił Jedności Narodowej na Jana PawłaII 06.11.07, 21:49 Ech ci katolicy przez duze qrwa K.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Jakby miał honor to podałby się do dymisji z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:43 No to chyba przesadzasz? A jakby tak chodził, żeby żonę zwolnili to co? Też do biczowania powinien stanąć? Bycie kimś, zobowiązuje czlowieka do zabiegania o innych, a że zabiegał o żonę, to co? A żona to nie człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memory Nie ma w tym nic złego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:41 Nie narusza to zasad demokracji a dodatkowo nalezy stwierdzić, że dzięki temu tym ludziom będzie się żyło lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memory Re: Baran to wyjątkowo cyniczny POlityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 22:11 Wśród tylu uczciwych i otwartych na dyskusję w PO jak np exman zawsze może trafić się jedna czarna owca w męskim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Baran to wyjątkowo cyniczny POlityk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 09:24 > zawsze może trafić się jedna czarna owca w męskim wydaniu. gdybyśnie wiedział to męskie wydanie owcy to Baran. Odpowiedz Link Zgłoś
teatry Re: Nie ma w tym nic złego 06.11.07, 21:57 tak moi drodzy i to wcale nie jest nepotyzm to jest to do czego winien dążyć człowiek czyli miłość bliźniego. Szacunek ! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Nie ma w tym nic złego 06.11.07, 21:59 A co oznacza w tym wypadku "załatwić" i co konkretnie powiedziały "osoby"że próbowal załatwić awans?? uwelbiam takie teksty,ze ktoś komuś coś gzdieś powiedział, ale nie wiadomo co, a w sumie i tak nic z tego nie wynikło, ale smrodek zostałi i powód do deliberowania też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Nie ma w tym nic złego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 22:03 Ale czytam, że ty nie łapiesz grypsu. Kiełbaskę musisz jeść co godzinę, to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: Nie ma w tym nic złego IP: *.chello.pl 06.11.07, 22:03 Na szczęście jest zawsze na miejscu wszędobylska śledcza Kowalewska i wykryła mega aferę w magistracie. To chyba zaprzyjaźniona platforma zleciła jej artykuł ,żeby pokazać , że tez ściga afery w swoich szeregach i nie popuści kombinatorom. jezzzzuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
kon_donek Baran to najgorszy przewodniczący Rady w historii 06.11.07, 21:56 miasta Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Obrzydliwy nepotyzm 06.11.07, 21:57 Jak znam zycie, to sprawa rozejdzie sie po kosciach. W normalnych krajach takie rzeczy koncza sie hucznymi dymisjami... Odpowiedz Link Zgłoś
kon_donek ale teraz mamy cywilizację miłości - Miłujcie się 06.11.07, 22:00 z konDonami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neeeellii Re: Obrzydliwy nepotyzm IP: 217.97.214.* 06.11.07, 22:06 a ja, w głupocie swojej myślałem, że ten facet, to jeden z tych uczciwych i praworządnych. taką miał facjatkę na posiedzeniach rady miasta. nastepnym, kolejnym bazyliszkiem,się okazał- niewdzięcznik jeden. widać ma gębę nie od parady, tylko od brania. PO-PAPRAŃCY tylko jednemu Donaldu Tusku wierzę.... - od dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Obrzydliwy nepotyzm 06.11.07, 22:08 Tez tak myslalem. O naiwnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Obrzydliwy nepotyzm 06.11.07, 22:10 przeciez pisze tu od lat ze w polsce nie ma juz normalnych ludzi.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Obrzydliwy nepotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 22:29 A mówiłem, żem nie jest naiwny, a ty dziewczyno też tak twierdziłaś. Widzisz naiwnych nie sieją, naiwnych robią cwaniaczki, w tym przypadku cienki cwaniaczek, skoro taki kwiat dziennikarstwa o nim napisał. Kielbaska idzie w sen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memory Re: Obrzydliwy nepotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 22:15 Jaka dymisja? W normalnych krajach o ugruntowanej demokracji wiedżą, że rozmowa Beger z Lipińskim to jest korupcja polityczna ale rozmowa Barana w sumie z podwładnymi aby zrobili dobrze jego żonie jest troską o wyższą jakość kadr a to jest dla dobra mieszkańców ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Najwazniejsze sa kadry! 06.11.07, 22:23 swantevit napisał: > jak mawial tow. Lenin.. .. i tak jest właśnie w UM. Większość obsadzone przez układy sld. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Obrzydliwy nepotyzm 06.11.07, 22:39 absztyfikant napisał: > Jak znam zycie, to sprawa rozejdzie sie po kosciach. W normalnych > krajach takie rzeczy koncza sie hucznymi dymisjami... > Słuchaj Łajcie! przeciez sam kiedys pisales! O kilkunasty przypadkach u Obryckiego! Namacalnych! I nie przeniesienie a załatwianie z partyjnego klucza! Wątek "N(itras)epotyzm" Przecież to piękny temat dla bezstronnej Kowalewskiej. Z nazwiskami, funkcjami! I co? I jajco! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=69394154&a=69394154 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Obrzydliwy nepotyzm 06.11.07, 22:45 Wiem absztyfie, ale co ma sam jeden moge zrobic? Pokrzyczec na forum i walnac sobie odrobine ginu, na ktory sam zapracowalem... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Obrzydliwy nepotyzm 06.11.07, 22:56 ja pije za niemieckie. tez zapracowalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Obrzydliwy nepotyzm 06.11.07, 23:04 absztyfikant napisał: > A ja nie powiem za jakie:P > wiem wiem:) za toruńskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setka Re: Obrzydliwy nepotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 07:51 w normalnych krajach jak napisałeś dzieje się dokładnie tak samo i nikt nie próbuje robic afery na skalę krajowa, że ktoś miał przejść z wydziału do wydziału. przypomnij sobie nie tak dawno afera szanowanego bankiera i jego kochanki. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Obrzydliwy nepotyzm 07.11.07, 13:59 Mowisz o Wolfowitzu? Wylecial na zbity pysk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: *.chello.pl 06.11.07, 22:05 Kościelecka to "świeta krowa" rodem z sld, zawsze ja trudno było zwolnić, jest dobrze ustawiona. Uważam, że powinna odejść, dużo pewnym ludziom narobiła przykrości. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Proponuje konkurs na to stanowisko 06.11.07, 22:07 Kościelecka to "świeta krowa" rodem z sld, zawsze ja trudno było zwolnić, jest dobrze ustawiona. Uważam, że powinna odejść, dużo pewnym ludziom narobiła przykrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balu Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: *.centertel.pl 06.11.07, 22:09 Zmień kraj idź na wybory!!! I tak barany na Baranów zamieniły...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jej mąż Re: Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: 217.97.214.* 06.11.07, 22:35 Szanowny panie Prezydencie!, i ty, mały, od Sekretarzowania! (Słoneczko ty moje, mordo przenajśliczniejsza, jak ja Cie lubię !) Zgodnie z moimi, potwierdzonymi wielokrotnie kwalifikacjami proszę o przeniesienie mnie na wyższe,kierownicze, bardziej dla mnie odpowiednie stanowisko pracy. Może być bliżej męża, choć nie koniecznie. ale, co tam, do emerytury mi blisko. Przepracowałam przecie w tym peerelu tyle lat, tak samo jak Ty ,mój Sekretarzyku. W trepach też chodziłam wiele latek. (buty się już starły i nieco rozluźniły) i do awansa na jenerała mi daleko. Dajcie, oj dajcie cokolwiek moi drodzy, byle emeryturka była o.k. Najlepiej w radzie miasta - ale to tak po cichu - sza. Odwdzięczę się wam stukrotnie. Bazyliszkowa Gienia Wasza, jak zwykle na zebraniach i konferencjach szkoleniowych, ,miła dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill To proste.................. IP: *.bazapartner.pl 06.11.07, 22:15 Jeśli jest z PO to dobrze postapił, a jak z PiS to źle postąpił. Taka logika w WYborczej jest od dawna, więc skąd problem??? Aha, trzeba cos napisać, bo huczy... Rozumiem... Niech sie PO pozbędzie Barana, jak Tusk pozbył się Gilowskiej.... ach, znów zapomniałem ona flirtowała z PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar dawanie d. to nie flirt... 08.11.07, 11:34 Gość portalu: the.bill napisał(a): > Jeśli jest z PO to dobrze postapił, a jak z PiS to źle postąpił. > Taka logika w WYborczej jest od dawna, więc skąd problem??? ...................................................................... akurat wymowa artykułu jest jednoznaczna,o ocena barana negatywna...niezależnie od jego przynależności.nawet taki... the-bill jak ty,powinien to zrozumieć. > > Niech sie PO pozbędzie Barana, jak Tusk pozbył się Gilowskiej.... > ach, znów zapomniałem ona flirtowała z PiS... ..................................................................... i tu kolejne twoje kłamstwo,de-bilu.flirtowała to fakt.ale dopiero jak dostała natychmiastowego kopa od tuska,to zaczęła flirtować...zresztą,co to za flirt?od razu poszła na całość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax problemy i zony maluczkich ludzi IP: 80.55.145.* 06.11.07, 22:30 skandaliczne zachowanie. az szkoda gadac. wielki autorytet moralny i pedagogiczny sie znalazl. Panie psychologu, co z dysonansem? czuje pan juz napiecie? mam gleboka nadzieje, ze tak. a potem taki gosc idzie i rznie profesora przed studentami. znalazl sie fachowiec od optymalnego wykorzystania zasobow ludzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anima Re: problemy i zony maluczkich ludzi IP: *.devs.futuro.pl 07.11.07, 21:55 A teraz pomyśl, że ta żona to świetny fachowiec, który może zastąpić dyletanta i działać dla dobra całego miasta. Pomyśl, zanim rzucisz kamień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopa w dupe zgodnie z kwalfikacjami IP: *.hsd1.or.comcast.net 06.11.07, 22:43 przeciez uzednicze scierwo nie nadaje sie do zmywania sraczy, jakie umiejetnosci? picia kawy i plotek? kierownicy referatow? to struktura komuny, wypie..c tych bezuzytecznych bucow prlu na zbite mordy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Baran, ten od zmiany nazwy alei? IP: *.chello.pl 06.11.07, 23:03 Jedności Narodowej na pejotpedwa ? Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: *.chello.pl 06.11.07, 23:38 Dlaczego ludzie sa tak zazdrosni? Szczególnie ci mniej uzdolnieni? Przeciez pani Baran jest chyba wybitnie uzdolniona kobietą. Kto po dwudziestu latach zycia gospodyni domowej , rodzącej i wychowujacej czworo dzieci mógł wrócic do pracy, w UM,tak szybko awansować? Dlaczego ludzie czepiają się ,że chce jeszcze wyżej? Dla niektórych przykre jest również to, ze dzieci dziedziczą geniusz. Dzieci pana Barana sa również genialne. Przecież skończyły ,uczą się w NAJLEPSZEJ polskiej szkole, stworzonej przez pana Barana dla geniuszy! Trochę pokory, maluczcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilanna Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: *.eranet.pl 07.11.07, 00:00 Jak wam zazroszczę. Tyle lazy widziałam jak baranek podjeżdżał pod uczelnie urzędowym samochodem, ze aż mi było przykro. Ja codziennie zmagam sie z tramwajami i dlaczego? A jak jego kochanieńka podjeżdża rano do pracy to aż unosi sie na skrzydłach. Zajmując nalezne miejsce męża triumfalnie wchodzi na schody - no, teraz to ja wam pokażę. Podobno przesiaduje u swojego baranka bo on ładnie wygląda. Inteligencik w trampkach. A tak serio! Czy ta PO nie ma odpowiedniego kandydata na przewodniczacego? Co za głupek zaproponował takiego Barana? Oj schodzimy na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilianna Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: *.eranet.pl 07.11.07, 00:12 A czy to prawda, ze doktorek barani jeździ sobie za granice (chyba do Austrii) z jakąś dupencja z MOIK za nasze pieniądze? Czy ktoś cos wie o tym? Może tak bardzo swojej niuńki nie kocha jak mówi. Może ta praca to kamuflarz w stylu Bonda? Raz na prawo! Raz na lewo! Raz na prawo! Raz na lewo! Raz na prawo! Raz na lewo! Może to supermen? Tylko nie wyrośnięty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anima Re: Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: *.devs.futuro.pl 07.11.07, 21:44 Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz obrażając niewinnych ludzi. Wydaje Ci się, że jak mężczyzna staje koło kobiety to już mają stosunek. Otóż jesteś w błędzie. Nie wszyscy stosują panseksualną filozofię życia tak jak ty. Troche mi Ciebie żal bo, to co piszesz i wulgarne i głupie i nieprawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
irza50 Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie 07.11.07, 00:13 Przepraszam, czy wywierał na kimś presję? Czy dał komuś łapówkę? Czy osoby, z którymi rozmawiał, są jego podwładnymi? To już o pracy własnej żony nie można porozmawiać? A pracownicy magistratu zamiast zajmować się plotkami, niech wezmą się do roboty. Ci wszyscy tak oburzeni forumowicze, czy nigdy nie korzystali z pomocy rodziny i znajomych w znalezieniu (lepszej) pracy? Bo statystyki podają, że jest to najczęstszy sposób poszukiwania pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 05:32 Ja panie kolego nie szukałem pracy NIGDY przez rodzinę i nie będę szukał :-) Chodzenie za sprawami żony osoby pana przewodniczącego w urzędzie uważam za niehonorowe i jest to przyziemna gnojkowatość . Niech Morda Ty Moja poda sobie rękę z Napieralskim Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie 07.11.07, 00:18 Jakie zasady? Proszę Państwa! Rodzina lekarzy Grodzkich, od wczesnej komuny funkcjonuje na rynku medyczno-poltycznym Miasta! No niech ktoś mi powie że nie! Zawsze dieta radnego górowała nad pensją Dyrektorów jednego z braci, czy też ojca nadzorcy! Oni tak nota bene mi krzywdy nie zrobili, ale te kurcze pieczone klany! Pieleszki, to mendy, a w szczególności córka! A Pietrzaków bardzo szanuję, starszy zawsze spał, i nic nie kumał! Ale, ale za to! Neutralnie wam powiem że Pan Mariusz Pietrzak to bardzo porządny i uczciwy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
mily_olo Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie 07.11.07, 02:49 Cudów od PO nie musimy w Szczecinie już wymagać,my od wielu lat mamy takowy w postaci Pani WK w Urzędzie Miejskim. Osoba która potrafiła wykazać swoją nadwiedzę,niezbywalność wszystkim od prawa do lewa wickom odpowiedzialnym w międzyczasie za sprawy społeczne.De facto to ona dzieliła kasę na wszystkie jednostki miejskie i organizacje.Oj podpaść Pani W. w czymkolwiek w jakimś drobiazgu,odmowie drobnej nawet przyjemności było katastrofą dla petenta Wydziału.Ile fajnych i merytorycznych osób wypadło z Wydziału w ostanich latach albo sie osobiście ewakuowało bo nie miało szans w "starciu" z chodzącym kompedium wiedzy ksiegowej. Urząd huczy- no to niech jasne bedzie co było podłożem konfliktu obu Pań( tak po prawdzie z dnia na dzień). Może to Pan Przewodniczący odmówił jakiejś sprawy do załatwienia na mieście( może studia jakoweś ???) Pani W.i stąd kłopoty małżonki- ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: *.chello.pl 07.11.07, 05:59 To właśnie zapowiadana restrukturyzacja w UM w stylu platformy Udrzędniki za nasze podatki kroją sie po korytarzach. Panie powinne sie wziąść za łby i wygrywa lepsza, żeby im komórki nie powypadały bo to największa zdobycz socjalna u urzędników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: uwierzył w By żyło się lepiej IP: *.devs.futuro.pl 07.11.07, 07:42 i próbuje to wprowadzić w życie . Żona marnuje się tam gdzie pracuje tak jak wielu wykształconych na zmywaku zagranicą.Sam Bazyli jest w wieku emerytalnym a jak tam żona czy to jest promowanie młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: uwierzył w By żyło się lepiej 07.11.07, 07:53 Ciekawe jak zareaguje Baran Bazyli na ten artykuł. Bo nie sądzę aby zareagował na nasze tu posty. Obrzydliwy nepotyzm. Gość sam sobie przypiął pawie pióro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POkłosie Re: uwierzył w By żyło się lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 08:43 a dyrektor Grodzki przez przypadek został dyrektorem, PO tym jak jego brat został radnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 09:22 No i Jarmoliński i Baran jedno aby wszystkim zyło się lepiej! Nadal gratuluję Roguszce - to już jest tragedia miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie 07.11.07, 09:59 Jak wszyscy... PO to ciamciaramcia! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 przecież ŻONA to nie defekt...;) 07.11.07, 10:11 Pan Jarmolińsli, to juz raz wyjasnił... przeciez żona, bycie członkiem PO i stanowisko, to nie defekt! Bardzo mozliwe, ze lepiej by sie władzy współpracowało z zona kolegi z PO i na stnanowisku... Dajcie spokój, to nie defekt! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 pan Tusk powiedział 07.11.07, 10:40 pan Tusk powiedział, ze osoba która nie ma zony, auta i konta nigdy nie zrozumie potrzeb tej, która ma! Pan Tusk to rozumie... musimy i my! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar promyczek 08.11.07, 11:28 a ja w tej sprawie widzę dużo pozytywów!"rozmowy"barana nie przyniosły efektu,zostały natychmiast ujawnione(mimo,że rozmawiał z kolegami z tej samej partii).sprawy nie zamieciono pod dywan,tylko nagłośniono.może więc jednak nie jest z urzędasami aż tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
miquel6 Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie 07.11.07, 10:55 Takich ludzi trzeba sie pozbywac z administracji panstwowej od razu bo do niczego ta nowa demokracja nie doprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POmysłowy Re: Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 11:26 "Rozmawiał na ten temat z odpowiedzialnym za sprawy kadrowe sekretarzem miasta Ryszardem Słoką, a także ze swoimi kolegami z PO: dyrektorem wydziału zdrowia Piotrem Grodzkim i wiceprezydentem ds. zdrowia i opieki społecznej Tomaszem Jarmolińskim." najwyraźniej Jarmoliński ma kogoś swojego na to miejsce, jak w całej jego działce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: *.szczecin.mm.pl 07.11.07, 17:56 > najwyraźniej Jarmoliński ma kogoś swojego na to miejsce, jak w całej > jego działce najwyraźniej chłopaki sie nie dogadali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziennikarz Jak szef rady miasta zmieniał pracę żonie IP: 80.50.44.* 07.11.07, 11:21 A Kowalewska bierzę kasę od każdego kto chcę żeby coś napisała, czy to te złe? Jak Kowalewska może być tak cyniczna, na kogo zlecenie pracuje? Dlaczego nie spojrzy w twarz dr Baranowi? Co on takiego zrobił? Czy komuś coś "załatwił"? Co złego w rozmowie o możliwości zmiany pracy dla dobrego pracownika? KTO ROZMAWIAJĄC ZE ZNAJOMYMI (bo to byli jego znajomi) NIE ZROBIŁ BY PODOBNIE? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant do "dziennikarza" 07.11.07, 14:11 www.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=80.50.44 Mam nadzieje, ze Kowalewska wytoczy ci proces o znieslawienie PO- lglowku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do absztyfikanta Re: do "dziennikarza" IP: 80.50.44.* 07.11.07, 14:35 chyba, że pisze pod pseudo "absztyfikant" ;-) ujawnij się to ja Tobie wytoczę proces PO-Iglowku. Czy kowalewska może opluwac , a Kowalewską już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziennikarz Jak Kowalewska odwdzięcza się SLD IP: 80.50.44.* 07.11.07, 11:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śledczy Chamstwo dziennikarskie IP: 80.50.44.* 07.11.07, 11:31 Gazeta Wybiórcza znalazła nastepną bezbronną ofiarę, ciekawe na czyje zlecenie?? Łatwo oczernić człowieka (gdzie są dowody????, może nagrania ;-))), gdzie nazwiska tych rozmówców? Co to za styl uprawiania dziennikarstwa? Stalinowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POmysłowy Re: Chamstwo dziennikarskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 11:34 jak dziennikarze "walili" w członków SLD, to było rzeczowe dziennikarstwo, jak ujawniają afery w PO to "chamstwo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledczy Re: Chamstwo dziennikarskie IP: 80.50.44.* 07.11.07, 11:39 gdzie tu afera????? Cała sprawa jest oparta na jakichś rozmowach z niezidentyfikowanymi osobami w UM? Każdy może napisać np. Adam Michnik chciał zjeść kota (wiem, że tak pomyślał od moich informatorów). Przecież nikt nie udowodni mi, że było inaczej. Jestem za tropieniem afer, ale za tropienie faktycznie nagannych rzeczy, a nie jakichś wyimaginowych przez nudzącą się dziennikarkę spraw zastępczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to nie jest sprawa kryminalna, ale moralna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 11:43 przeciez wzmiankowany pan powiedział, ze rozmawiał z osobami na temat przeniesienia zony do wydziału wiekszego, gdzie mogłaby sie bardziej spełnic tym bardziej, ze szefowa ma iśc na emeryture, no tak powiedział pan mąż... jakie wicej dowody sa potrzebne... to nie jest wydrzenie dla prokuratora, ale raczej etyczno-plotkarskie, bo za to kary nie ma zadnej! Tu nie było korupcji w sensie materialnym, tylko rozmowa! To jest kwestia bardziej moralna, ale wraz z kaczyzmem skonczyły sie dylematy moralne! Z drugiej strony, pytanie, jak to sie stało, ze ta sprawa wyszła az tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat Re: to nie jest sprawa kryminalna, ale moralna IP: 80.50.44.* 07.11.07, 11:51 Przecież to jest ewidentnie zastępcza sprawa wyciągnięta dla zdyskredytowania tego Pana. I nie żądał zmiany tylko rozmawiał o możliwości powrotu tam gdzie pracowała. Dlaczego nie zajmiecie się sprawą pozostawania na stołkach starych Dyrektorek, które powinny być na emeryturze, które jak p. Szpakowska za czasów Jurczyka odeszła na emeryturę, tylko po to, żeby wziąć odprawę i ponownie objąć ciepłą posadkę. Dlaczego oto nie spytała Kowalewska Sekretarza Słoki? Odpowiedz Link Zgłoś