Gość: www.fotopielgrzymka.prv.pl IP: *.zchpolice.com 29.07.03, 16:14 Ruszyli - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el matador Re: Casting do odcinka STETTIN IP: *.visp.energis.pl 30.07.03, 10:09 Bliskość najbardziej dynamicznego w Europie, molocha gospodarczo-kulturalnego zjednoczonych NIEMIEC,4,5 milionowego Berlina winna obligować władze miasta do zlokalizowania w SZCZECINIE FILII KONCERNU FILMOWEGO "ufa "z(wytwórnia-konkurent Hollywoodu założony w 1908 roku działający do 1945,reaktywowany po zjednoczeniu Niemiec) BABELSBERGU KOŁO POTSDAMU.Niedługo większość realizowanych kryminałów niemieckich i filmów scence-fiction o lotach Niemców Rosjan, Polaków i Tatarów w kosmos mogłąby się odbywać w Szczecinie(częśc niewykorzystanuch hal produkcyjnych w porcie i w mieście do wynajmu koncernowi filmowemu UFA z Babelsbergu- Potsdamu).Czyżby SZCZECIN STAŁ SIĘ NOWYM FILMOWYM HOLLYWOOD W FUZJI(FLINCIE) Z FILMOWYM KONCERNEM UFA potsdam-Babelsberg? Cos mi się wydaje,że przy nowatorstwie, nowoczesności i dynamiżmie niespożytych Niemców TAK................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwabski filmowiec Re: Casting do odcinka STETTIN IP: *.atm2-0-1111206.0x503f7426.odnxx2.customer.tele.dk 30.07.03, 12:34 Tak, zaczniemy od filmu "Deszcz", do którego potrzebujemy niemieckich obywateli typu "O, pada" oraz "Mi nie napada". Kolejna produkcja to "Hans w raju", z udziałem polskich chłopców w wieku 10-13 lat, pochodzących z przygranicznych wiosek. Dalej strzelimy "Ostatnie takie komando", gdzie zatrudnimy rosłych enerdowców o zakazanych faszystowskich mordach, a także cherlawych długoletnich pracowników zakładów chemicznych w Policach. Odpowiedz Link Zgłoś