Gość: set IP: *.chello.pl 11.12.07, 21:33 POnownie odwdzięczają się sPOnsorom PO kampani wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Szczecin zatrze granice billboardami IP: *.chello.pl 11.12.07, 21:34 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Szczecin zatrze granice billboardami IP: 15.203.169.* 11.12.07, 21:41 ja bym zmienil tytul artykulu: "Czy chlopaczki z PO znowu wyprowadzaja publiczne pieniadze do zaprzyjaznionych firm" albo: "Splata wyborczych zobowiazan" Odpowiedz Link Zgłoś
toxic.666 fakt, po co promować miasto? 11.12.07, 22:24 najlepiej nic nie robić. wtedy na 100% nic się nie zmieni i będzie można narzekać na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: fakt, po co promować miasto? IP: *.lanet.net.pl 11.12.07, 22:58 Co z Was za buraki! Get a life!! Jest kampania i niech bedzie, w pompie mam kto za to placi itp, a Wy sie przejmujecie jakbyscie w PISie pracowali, czy co? Ja jestem zadowolony, ze takie cos, a z polityka nie mam nic wspolnego. pozdro dla wszystkich nie-politycznych ludzi z tego forum, bo juz mi sie rzygac chce jak widze tylko wyzwiska na rozne partie polityczne PO, PIsy i inne, na co to komu potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Brazowy nosku, nie swiruj...:))) IP: *.net.external.hp.com 11.12.07, 23:11 tez cie Zed pozdrawiamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed 24,600 to bardzo dobra oferta IP: 78.152.235.* 12.12.07, 00:43 za 60 billboardow to swietna cena, wiec nie wydaje mi sie by bylo to marnowanie pieniedzy, wyprowadzanie ich czy jakakolwiek z wspomnianych bzdur. dobrz podkreslimy, ze jestesmy wyjsciem na europe, ludzie w polsce tego nie pamietaja. ps: sc brazowy jezyku, przestan smierdziec, nie wnikam dlaczego twoj jezyk jest tego koloru. podlizywanie sie PiS traktujesz zbyt doslownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... prawie tak dobra jak ćpunoekonoma Marcinkiewicza.. IP: *.net.external.hp.com 12.12.07, 00:49 :))) z PO, oczywiscie... Zed przypomnij nam - ile to bylo na cala kampanie tego typa ? 19 tys. ??? no to teraz trzeba oddac, co nie ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 24,600 to bardzo dobra oferta IP: *.centertel.pl 12.12.07, 03:28 Nie wierzę. Wychodzi 410 pln brutto za 1 billboard. Tyle, to może za sam druk. A opłacenie nośników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: 24,600 to bardzo dobra oferta IP: *.devs.futuro.pl 12.12.07, 07:21 faktycznie nie jest to drogo, kto po takiej cenie robi może warto tą firmę wypromować kolejkę bedą mieli zapewnioną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: 24,600 to bardzo dobra oferta IP: *.srv.volvo.com 12.12.07, 11:41 Szczecin wyjściem na Europę? Dla kogo niby, mitomanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Szczecin zatrze granice billboardami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 07:20 Korekta do wypowiedzi wojewody: stare dowody sa wazne do konca roku 2007, wiec tekst o "nowym dowodzie lub paszporcie" jest nieprecyzyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bony f Re: Szczecin zatrze granice billboardami IP: *.chello.pl 12.12.07, 08:18 A dlaczego panie Mierowski wszystko jest na czarnym tle. Dlaczego nie pokusić sie o bardziej przyjazny ciemno niebieski, granatowy. Taki plakat na czarnym tle równie dobrze pasuje do promocji Katowic. Dlaczego jest takie brzydkie liternictwo , napis szczecin jest jak pieczątka z czasów komunistycznych, To takie naiwniackie robienie oka do młodych ludzi jakby nie można było. zrobić normalnych liter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Szczecin zatrze granice billboardami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 10:40 to pewnie za kasę ze strefy parkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita Szczecin zatrze granice billboardami IP: 81.190.124.* 12.12.07, 10:49 "60. billboardów z hasłem "Szczecin tu zacierają się granice"........". Świetny pomysł, pomysłowdawcy gratuluję. Nie pozostaje nic innego jak krzyknąć: Szczecin pełną parą do przodu :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Jak czytam to hasło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 16:58 to miałem nadzieję, że tu w Szczecinie zacierają się granice w Europie, ale skoro będziemy się promować w POlsce to o jakie granice chodzi? Rozumiem, że Europy nikt nie wybrał Platforemki Krzystka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgg Re: Jak czytam to hasło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 17:11 Gość portalu: kiełbaska napisał(a): > to miałem nadzieję, że tu w Szczecinie zacierają się granice w > Europie, ale skoro będziemy się promować w POlsce to o jakie granice > chodzi? Rozumiem, że Europy nikt nie wybrał Platforemki Krzystka. mądrze prawisz, w europie nie ma firm które za 2 tys PLN na miesiąc wynajmą całą ścianę na banner z buzią młodego kandydata na posła i jeszcze ten banner zrobią PO prostu trzeba być wdzięcznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechan Szczecin zatrze granice billboardami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 22:31 Jakaś ta twarz zakneblowana - czerwonym. A na innym obrazku przekreślona. Jakiś podtekst? Odpowiedz Link Zgłoś
pismak_logowany Szczecin zatrze granice billboardami 14.12.07, 01:09 To bardzo fajne jest. Podoba mi się. Nawet bardzo mi się akcja podoba. Co prawda, billboard wygląda średnio, a nawet nieco poniżej średniej - ale mam nadzieję, że to nie zaszkodzi przekazowi. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik pomysł bdb/wykonanie dost IP: *.smsnet.pl 14.12.07, 01:57 Pomysł na plakat bdb, wykokanie - dostatetczne. Nieco amatorszczyna...nawet się komuś nie chciało dopracować gradientów no i czcionka taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Szczecin zatrze granice billboardami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 10:52 Jaka obłuda.Zacierają granice bilbordami za kasę podatników. Zobaczcie jak zacieraja granicę w Dobieszczynie.Tam widać co sie mowi i co sie robi.Kupa piachu i obłakany strażnik przyrody. Wstyd i głupota to na co stać decydentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tilt Szczecin zatrze granice billboardami IP: *.chello.pl 23.12.07, 21:03 Dziwi mnie brak billboardów w Berlinie a zwłaszcza w Gorzowie gdzie powinniśmy tworzyć "stefę wpływów". Budowanie wizerunku w Krakowie jest ważne ale sąsiedzi to priorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczecin zatrze granice billboardami IP: *.cable.smsnet.pl 23.12.07, 21:11 Poznań ostatnio zrobił akcję ze świątecznymi plakatami i nas olał ;) www.poznan.pl/mim/public/wiadmag/news.html?co=print&id=23315&instance=1016&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noemi Re: Szczecin zatrze granice billboardami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 22:07 a my się promujemy w Szczecinie.To znaczy Pogoń dostaje kasę na promocję Szczecina i robi ochydne bilboardy na nośmikach pewnej szczecińskiej firmy POwiązanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczecin zatrze granice billboardami IP: *.cable.smsnet.pl 23.12.07, 22:12 To nic nowego...Parę lat temu byly billboardy "Zachodnopomorskie. Jestem za"Czy coś w tym stylu ;). Tylko się zastanawiam...Skoro takie akcje są co jakiś czas, a może będzie ich jeszcz więcej...czy miasto nie może sobie zrobić własnej "ramki" pod reklamy? Gmachów należących do miasta jest od cholery. Odpowiedz Link Zgłoś