Gość: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 22:06 Czy ja nie widzę, czy nie podali numeru na jaki się te esemesy wysyła? A bym sobie zagłosował... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pik Tarczyński - mój typ IP: *.smsnet.pl 16.12.07, 22:17 Arogancki gość, które pieniądze z podwyżek biletów przeznaczył na podwyżki dla ZDiTM, to ten gość, który Jurczykowi drogę wybudował, jest chamski i nie rozwija naszej komunikacji. Wbrew tmu co się tutaj pisze to nie Krzystkowi należy się śledź, ale Tarczyńskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Krzystek - śledź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 22:23 Bez Krzystka nie byłoby Tarczyńskiego. To prezydent odpowiada za wszystko w mieście, w tym przypadku za dobód współpracowników. Krzystek też odpowiada za Masojć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Krzystek - śledź IP: *.prokom.pl 17.12.07, 13:45 Życzę Krzystkowi śledzia z całego serca. I mam nadzieję, że wyborcy to zapamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadzmercedes Re: Krzystek - śledź IP: 195.205.242.* 17.12.07, 16:45 Tarczyński i Krzystek to typowe pijawki ja bym im śledzia nie przyznał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Tarczyński - mój typ IP: 83.168.106.* 17.12.07, 21:56 Mój też. Za całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar Niezależnie od wyników Śledź jest tylko jeden IP: *.chello.pl 16.12.07, 22:24 Prezydent POdwyżka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Piotr Podwyzszony Korzystek - Sledzisko!!!! IP: *.ccc.de 16.12.07, 22:27 Za caloksztalt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol A czemu Nitrasa nie ma? IP: *.chello.pl 16.12.07, 22:31 A czemu Nitrasa nie ma? za rozbijanie samochodów, za szerzenie czarnego PR naszemu miastu w całym kraju - o jego kilku procesach mówiło się w ogólnopolskich TV. albo lepiej - dla żony Nitrasa - za "interesujące" kontrakty z miastem Szczecin... Pitera powinna się tym zając, ale pewnie nie zajmie bo on "swój" chłop, bo z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc jesli chcesz dac Nitrasowi, glosuj na Krzystka IP: *.ccc.de 16.12.07, 22:45 jesli chcesz dac sledzia tej kanali Nitrasowi, glosuj na jego pomagiera Korzystka - proste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Od a może śledzia GW za kładkę Rabendy? IP: *.smsnet.pl 16.12.07, 22:32 Dlaczego nie na Rabendę albo panią Konieczną za rzekomy plagiat filharmonii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska można dostać i śledzia i szczupaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 22:38 Taki Krzystek i Masojć dostaną SZCZUPAKA za regaty, a Krzystek jeszcze ŚLEDZIA za całokształt i tym samym będzie jedynym laureatem, który jednego roku dostanie pełny wybór ryb. Może jako dodatkową nagrodę dostanie wejściówkę do restauracji rybnej, albo choć do jakiegoś sklepu rybnego. Może i kiełbaskę rybną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Krzystek? Za co? Przeczytaj uważnie IP: *.smsnet.pl 16.12.07, 22:47 ja uważam, że zrzucanie podwyżek na prezydenta to już totalna bzdura, te ostatnie podwyżki gruntowe już obaliłem, bo to nie Krzystka wina, a NIKu, że woda droga i kanaliza - no też pisałem, to przecież spłata poprawy jakości wody, co tam jeszcze? parkowanie? No może trochęzbyt drogie, ale w dużych miastach parkowanie jest drogie, a u nas to co? Kozia Wołka? Wedłuyg mnie idiotyczna nominacja, ponieważ o podwyżkach była mowa od dawna, a że padło na krzystka - no coś, a na kogo miało? Gdyby Była Pacynka to też byłyby podwyżki i nich nikt mi nie mówi, że nie! Ludzie opamiętajcie się! Chciało się unii, tak? Uwierzyliście, że nie dorzucimy do tego? Nie uszukujscie się! Nie ma znaczenia kto będzie, ale podwyżki to nieunikniona sprawa, a ta rzekoma bida obywateli - tak tak proszę państwa...widać to po tym, że miasto jest totalnie zapchane samochodami i to nie byle jakimi! Tacy jesteśmy biedni! jesteśmy tak cholernie biedi, że w tym roku wydamy o jeden mld więcej na świąteczne wydatki! No po prostu bidota ten Szczecin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Krzystek? Za co? Przeczytaj uważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 22:54 Pik ty jednak masz sktomnie pod sufitem, aż żal bierze. Jedz więcej kielbaski, kiełbaska pomaga na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiK Re: Krzystek? Za co? Przeczytaj uważnie IP: *.smsnet.pl 16.12.07, 22:57 a nie jest tak jak napisałem? No co z innym prezydentem nie byłoby podwyżki, tak? A może jak zacznę więcej płacić za telefon to też Śledzia dla Krzystka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Krzystek? Za co? Przeczytaj uważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 03:05 PiK masz racje ale nie wdawaj sie z nimi w dyskusje bo oni stosuja argumentacje uporu: "nie podoba sie i juz". Zreszta jak napisal wyzej jeden pan "prezydent odpowiada za wszystko w miescie", tak wiec idac ich torem zawsze prezydent bedzie winny. Najchetniej by zjedli ciastko i mieli ciastko. Gdybyscie chociaz kielbaski, sc i inni zdobyli sie do przyznania, ze jednak sa sprawy, ktore ida lepiej krzystkowi niz jurczykowi, tak dla uczciowosci wypowiedzi, byloby to pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Krzystek? Za co? Przeczytaj uważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 09:31 Tak, przyznaję Krzystkowi lepiej idzie wydawanie naszych pieniędzy i krojenie szczecinian. Ooo i to o ile lepiej, to prawie mistrz! Kiełbaska widzi w nim obrazek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc i wlasnie dla tego Korzystek zasluzyl na Sledzia IP: *.ccc.de 16.12.07, 22:56 za cale zlo wyrzadzone przez niego NASZEMU miastu, a z toba kopac sie nie bedziemy, bo po co to robic z koniem...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: i wlasnie dla tego Korzystek zasluzyl na Sled IP: *.smsnet.pl 16.12.07, 23:00 Takie zło, że w końcu jest większy budżet? Że w 2008 roku wydatki inwestycyjne Szczecina będą wyższe niż Gdańska? :) To jest to zło, które wyrządził? Sorry kolego, ale jeszcze rok temu Szczecin było nieco na dnie. Nie macie rozeznania i tyle. Do Was dociera tylko haso - podwyżka - zło, prezydent mnie skrzywdziło. Powinno być za darmo! Od razu widać kto głosował na PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc dlatego (poprawione) Korzystek zasluzyl na Sledzia IP: *.ccc.de 16.12.07, 23:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik debilem jest ten co nie ma argumentów IP: *.smsnet.pl 16.12.07, 23:17 Debilem jest ten co nie ma żadnych argumentów, a Twój wpis właśnie o tym świadczy :). Będziesz polemizował z faktami które przedstawiłem? to Ci jeszcze podlinkuję, bo na słowo nie musisz wierzyć. www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=17110431&postcount=707 nie mamy jeszcze wielkiego budżetu, ale jest wzrost o ponad 100mln (albo nawet więcej - już nie pamiętam ile było w zeszłym roku) wydatki inwestycyjne większe niż Gdańsk i stosunkowo niskie zadłużenie. TAKIE SĄ FAKTY i to one świadczą o tym czy miasto się rozwija czy zwija, wskaźniki wskazują jasno- rozwija się! Już chyba zapomnieliście, że całkiem niedawno byliśmy w dołku i to sporym. Jesteście totalnie nieobiektywni! Bo skoro dajecie komuś śledzia za całokszta to jak to się ma do przedstwionych liczb ?:/. Rozwijamy się - źle, nie rozwijamy - też źle. Jesteście badną idiotków malkontentów, nic dziwnego, że w tym mieście nie ma wspólnoty - właśnie przez takich jak wy! Jęczydupy! Nie mam już zamiaru udzielać się na tym waszym żenującym forum. Powiem coś jeszcze! Najbardziej pesymistyczne forum z wszystkich for GW. Tacy właśnie jesteście. Na plakaty z wami! Załóżcie galerię jęczących postaci, które klepią literki, aby tylko ponarzekać, macie chociaż odwagę? żegam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: debilem jest ten co nie ma argumentów IP: 83.168.106.* 17.12.07, 12:14 Popieram to co napisales o tych jeczacych babach, na szczescie sa w mniejszosci, co dobitnie pokazuja roznego rodzaju imprezy w Miescie. Tym wiecznym malkontentom nigdy nic sie nie spodoba, w niczym nie biora udzialu, bo rozumiem, ze nie mozna wszystkiego pochwalac slepo, ale gdy sie krytykuje, to czemu nigdy nie ma jakis innych propozycji tylko ciagle to: "tu nic nie ma", "nic sie nie dzieje", "pustynia" itp. Ciekaw jestem co sami zrobili by tak nie bylo???? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Niezależnie od wyników Śledź jest tylko jeden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 08:49 Przyznał sobie podwyżkę, przyznał - nie martw się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy 16.12.07, 23:38 Ja bym chciał zagłosować na śledzia dla Pana Profesora Lubińskiego. Uzasadniam. Rozesłał kiedyś ankiety do lekarzy rodzinnycch, z zapytaniem, czy ktoś chorował na raka, ja na szczęście nie miałem przypadków w swojej rodzinie, ale u mojej żony wszyscy młodo zmarli na raka, to napisaliśmy! Mamy małe dziecko Panie Lubiński! Pozdrawiam Krzysztof Bazan Szczecin Bogusława 25/33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 23:49 A w rodzinie reszta mądra? To ok! Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 śledzie 16.12.07, 23:56 słuchaj kiełbaska! szanuję ciebie za poglądy, są zbliżone, ale uprzejmie proszę! Odpowiedz mi ! Na h.j te jego badania? Skoro pra babcia zmarła na raka, babcia, brat, i obydwoje rodziców, to na h.j nam robi nadzieję? Wysyłając ankietę która jest bez odpowiedzi, a dla jego qrva kariery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: śledzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 00:03 Ale przysłał ją dla gromadzenia wiedzy, dla siebie, czy żeby cię zdenerwować? Nawet jak wiedził to musiał to potwierdzić Twoim oświadczeniem. Policja też prosi o pomoc bo nic sama nie robi, dla kariery komendanta, czy dla gromadzenia wiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy 16.12.07, 23:49 A Szczupaka? Słuchajcie młodzi, i bierzcie wzór! Oczywiście Pan Andrzej Łazowski! Jak nie wiecie dlaczego? To nie ma sensu dalsza wymiana poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 23:50 Zgadzam się, szkoda o nim gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phobos bo patrzcie - moich nominacji nie ma.. IP: *.chello.pl 17.12.07, 04:31 ..nie to, żeby mnie to dziwiło - wszak są całkowicie nie na rękę GW. Szczególnie druga. Przeczytajcie sami :-) Dwie nominacje do Śledzia: 1. Obwodnica śródmieścia. Według hucznych zapowiedzi, budowa IV etapu miała rozpocząć się w tym roku, a w trakcie kampanii wyborczej p. Krzystek zapowiadał przyspieszenie prac nad nią. Budowa kolejnego etapu odwleka się, a w połowie kadencji prezydenckiej conajwyżej gotowa będzie dokumentacja kolejnego odcinka. W tym czasie realizacja III etapu zniszczyła chodniki i wcześniej istniejące drogi dojazdowe wzdłuż ulicy Przyjaciół Żołnierza stając się koszmarem zmotoryzowanych mieszkańców. Mieszkańcy korzystający z komunikacji miejskiej zostali natomiast "uszczęśliwieni" umiejscowieniem nowych przystanków zgodnie ze starą zasadą - im bardziej oddalone od domów, tym lepiej. 2. Kładka dla pieszych przy rondzie im. Jerzego Giedroycia. Propagandowa inwestycja "Gazety". Całkowity niewypał komunikacyjny. Tak jak autor niniejszego maila ostrzegał 3 lata temu pisząc listy do redakcji szczecińskiej GW - sytuacja na Niebuszewie wskutek realizacji pomysłu p. Rabendy tylko się pogorszyła. Pasażerowie przesiadający się z autobusu do tramwaju (i na odwrót) mają do przejścia dłuższą drogę i nie rzadko się spóźniają. Nie wspominając o niepełnosprawnych, dla których obejście całego ronda dookoła wydaje się lepszą alternatywą od wspinania się po schodach czy kręcenia się po zbyt wąskich pochylniach. Samochody w alei Wyzwolenia nadal stoją w korku, który został przesunięty o 100 metrów bliżej centrum miasta. Ponieważ samochody w większym stopniu blokują również torowisko - w korku (który potrafi sięgnąć nawet za skrzyżowanie z Felczaka!) stoją również tramwaje. Te ostatnie łapią dodatkowe opóźnienia z powodu wadliwie działającej (jak to zazwyczaj na Niebuszewie) sygnalizacji świetlnej. Choć samą kładkę przerzucono ponad ulicą Staszica - ta również nadal się korkuje. Dodatkowo, niekończący się sznur samochodów nie pozwala wjechać na rondo z kolejnej strony - ulicą Kołłątaja, na której korki w godzinach popołudniowych sięgają już skrzyżowania z Naruszewicza. Tak kończy się chora próba zaspokojenia próżności przez dziennikarza i bezkrytyczne przyjmowanie jego pomysłów przez redaktora naczelnego. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo .. demokracja w gruzach .. 17.12.07, 07:40 .. po to walczono o tę tzw. wolność, by teraz płacić za wyrażanie swojej opinii .. nawet jeżeli jest to symboliczny koszt to jest to chore, a szczególnie w wydaniu takiej gazety jak GW!! .. mój szupak .. to pływacy .. oni zasłgują na nasz podziw, gdyż trenując 'w garażu' - bo tak wyglądają szczecińskie pływalnie, osiągają tak wspaniałe wyniki .. BRAWO !!! .. mój śledź .. to Ci co odpowiadają za podwyżki i to co się stało z Pogonią i że nikt nikogo nie pociągnął z tego tytułu do odpiedzialności i to że miasto jest nadal tak samo zaniedbane jak było przed rokiem .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Moje wskazania 17.12.07, 16:08 Szczupaka daje Teresie Lubinskiej za nomen omen wedke technologiczna, wystepy w Radiu Maryja i TV Trwam oraz niezapomniane agitki w szczecisnkich kosciolach. Przede wszystkim jednak mysle, ze szczupak nalezy sie sw. Terezie Odnowicielce za iscie mistrzowskie wypchniecie siebie poza nawias powaznej polityki. Brawo! A sledzia biore dla siebie, bo ryby slodkowodne smierdza mulem i maja duzo osci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc nie widze tam takiej nominacji... IP: *.ccc.de 17.12.07, 17:01 ale widze to: Teresa Lubinska: bz.premier.gov.pl/budzet01.php Rafal Jesswein: forumowa kapusta widzisz roznice ? to teraz poklon sie pani Prof. do pasa i rwij laczki smierdzielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: 217.153.60.* 17.12.07, 08:33 a moze by tak numerek sms`a zapodać przy nastepnym artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Zagłosuj na na Krzystka, 17.12.07, 09:12 To przecież chłop swój. Jeżeli nie zagłosujesz, to ci powie żeś ch.j. Sobiepan Każdy sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Krzystkowi za obietnice bez pokrycia - Sledz!! IP: *.ccc.de 17.12.07, 12:03 Krzystek, 34 letni nieudacznik, ktorego firma (wg oswiadczenia majatkowego) nie przynosila zadnego zysku a studia prawnicze zdal chyba awansem i jakze pasujacym do niego cudem (tak mowia jego wykladowcy i egzaminatorzy) a jedynym sukcesem bylo wyludzenie 150 m2 mieszkania za 35 tys zlotych, obiecal: - nowy stadion na Euro 2012 - filharmonie - opere - deptak na miare Grafton Street (no bo juz gonimy Irlandie) - Centrum Nowych Technologii - Aquapark na Gontynce - bezrobocie ok 3% - poprawe zycia najubozszym - zwiekszenie nakladow na oswiate - mecenat nad najwazniejszymi instytucjami kulturalnymi w miescie no i pozostale cuda na kiju... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Sledz: 17.12.07, 12:14 Odwetowcom z Bonn a szczupak dla warunkow biometeorologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Sledz: IP: *.chello.pl 17.12.07, 12:20 Jest mi przykro , że w tych propozycjach nie został uwzgledniony Tomasz Jankiewicz z Pogotowiem Teatralnym , a został zgłoszony. Będę mu zawsze wdzięczny , bo moje dziecko w szpitalu po raz pierwszy zaczęło śpiewać z nim piosenki. I to nie jeden raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoly Romek jestes smieszny :) IP: *.smsnet.pl 17.12.07, 13:29 Po pierwse kologo znajdz nam, zacytuj, wygoogla (forma dowolna), gdzie Krrzystem napisal (powiedzial), ze to co wypisales osiagnie w jeden rok? Jestes chyba totalnym zryciolem i przedstawicielem tej "zacnej" PiSiorowatej grupy. Jestes skonczonym durniem skoro uwazasz, ze takie inwestycje mozna wytrzepac z tylka. Samo przygotowanie dokumentacji, projektow zajmuje min jeden rok! I to nie ma znaczenia czy to Szczecin, czy Poznan czy Korea Poludniowa! Przygotowanie inwestycji trwa prawie tyle samo co jej realizacja! Jezeli pacanie nie masz o tym bladego pojecia to po prostu sie zamknij! jezeli chodzi o filharmonie to projekt ma byc gotowy do konca 2008, realizacja lata 2009-2010. Jezeli zrobisz to szybciej i lepiej to dlaczego sie leszczu nie zglosiles? - nowy stadion na Euro 2012 - w jeden rok, tak pacanku? Rozumiem, ze inne polskie miasta juz maja stadiony! Wyobraz sobie wale jeden, ze ten prezny Wroclaw tez jeszcze nie wbil lopaty, ale pewnie wejdziesz na ich forum i powiesz, ze maja ciotowatego prezydnta no bo, zeby w jeden rok stadionu nie wybudowac? Normalnie skandal! (lecz sie) - filharmonie (juz przed chwila opisalem) - opere (i znowu w jeden rok?) - deptak na miare Grafton Street (no bo juz gonimy Irlandie) 9bylo osle wyraznie powiedziane, ze deptak gwiazdzisty powstanie po wybudowaniu obwodnicy!) - Centrum Nowych Technologii (wyobraz sobie, ze dokumentacja jest juz prawie gotowa) - Aquapark na Gontynce (i znowu w jeden rok? Prawda jest taka, ze po Jurczyky wszystko trzeba od nowa robic, bo ten szkodnik myslal, ze przyjdzie prywatny inwestor i im to wybuduje. W Szczecinie ma powstac akłapark na zasadzie tego wroclawskiego, dlatego niestety wszystko od zera trzeba zaczynac) - bezrobocie ok 3% (wyobraz sobie pajacy, ze spadlo juz ponizej 7 :) za Jurasa bylo 15...) - poprawe zycia najubozszym (jest masa roznych splecznych programow, ale jak ktos sie leni i woli chodzic po dworcu to co zrobisz?) - zwiekszenie nakladow na oswiate (tutaj nie mam rozeznania, niech sie ktos iny wypowie) - mecenat nad najwazniejszymi instytucjami kulturalnymi w miescie no i pozostale cuda na kiju... (tutaj nie mam rozeznania, niech sie ktos iny wypowie) Reasumujac, jestes zwyklym pieniaczem, a pamietasz co co Jareczek naobiecywal? 3mln w mieszkan, no w dwa lata kolego to chociaz dokumentacje mozna przygtowac, ale takowej nie bylo, bo to tylko haslo bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc moze i smieszny ale nie zalosny jak Korzystek :) IP: *.ccc.de 17.12.07, 13:52 Gość portalu: Wesoly Romek napisał(a): > Reasumujac, jestes zwyklym pieniaczem, a pamietasz co co Jareczek > naobiecywal? 3mln w mieszkan, no w dwa lata kolego to chociaz > dokumentacje mozna przygtowac, ale takowej nie bylo, bo to tylko > haslo bylo. Nie, ale pamietam jak Donald obiecal 2500 boisk w Polsce, co daje 1,7 stadionu dziennie, sepleniacy rzadzi juz ponad 30 dni zatem POwinni juz oddac do uzytku cirka 56 boisk :)))))))))) to jest nawet lepsze od tych 3 mln. mieszkan :))))))))))) Wy tak juz w tym PO macie... na kazdym szczeblu swojego klamce i oszusta... a moze Sledzia zbiorowego dla PO ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoly Romek Re: moze i smieszny ale nie zalosny jak Korzystek IP: *.smsnet.pl 17.12.07, 14:12 Ale my dyskutujemy o Krzystku, a nie Donku. Wiadomo, że Donek przesadził z tymi boiskami, ale tu nie ma znaczenia PiS czy PO. Każdy premier coś tam obiecywał, chyba taka nasza tradycja... Krzystek wbrew złej opinii jednak robi to co do niego należy, a wymienione przez Ciebie obiekty na pewno powstaną. Tylko po co ujadać, że nie zrealizował? Uwierz w rok nikt nie dałby rady...W Wawie dopiero teraz podjęto decyzję gdzie ten stadion w ogóle powstanie! Widziałem już wstępny projekt naszego obiektu, jak znajdę linka to podrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: moze i smieszny ale nie zalosny jak Korzystek IP: *.ccc.de 17.12.07, 14:32 Pik, Zed czy jak tam cie jeszcze brazowy nosie zwa... to ty wyskoczyles z 3 mln. mieszkan po 2 latach rzadzenia PiSu ale bronisz Korzystka, ktory obiecal cuda na kiju i nie zrobil nic przez rok, w celu zrealizowania chocby jednej z tych obietnic. Jedyne co robi to wyraza wole, juz w latach 70 za Gierka bylo takie okreslenie na ten sposob sprawowania wladzy, jak "woluntaryzm". Od tego, ze Korzystek bedzie mial wole wybudowania stadionu, czy deptaka czy Bog wie jeszcze czego, cegla sama na cegle sie nie postawi.... Krzystek wbrew opini tobie podobnych, nie robi nic dla miasta, poza likwidacja szkol, przedszkoli, szpitali, blokowaniem wykupu mieszkan komunalncy, podnoszeniem danin, podatkow, oplat i zwolywaniem idiotycznych konferencji prasowych, na ktorych tobie podobni klakierzy utwierdzaja go w przekonaniu, ze ciemny lud to kupuje... zatem posluchaj mnie brazowy nosie: ludzie tego nie kupuja, i jesli GW nie dopusci sie manipulacji i oszustwa jesli chodzi o glosowanie, to Korzystek ma tego Sledzia jak w banku bo caly rok na niego pracowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: jestes smieszny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 14:01 > - bezrobocie ok 3% (wyobraz sobie pajacy, ze spadlo juz ponizej 7 :) > za Jurasa bylo 15...) to Juras już był prezydentem ?, co na to szwagier ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: jestes smieszny :) IP: *.chello.pl 17.12.07, 19:08 Aquapark na Gontynce (i znowu w jeden rok? Prawda jest taka, ze po Jurczyky wszystko trzeba od nowa robic, bo ten szkodnik myslal, ze przyjdzie prywatny inwestor i im to wybuduje. W Szczecinie ma powstac akłapark na zasadzie tego wroclawskiego, dlatego niestety wszystko od zera trzeba zaczynac) No nie, ty jesteś je-bnię-ty identycznie jak twój krzystek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch A gdzie śledź dla konserwatora zabytków? IP: 194.169.241.* 17.12.07, 15:55 Za kosmos, za kamienice na Tkackiej i jeszcze kilka innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska PO sledziu dla wyborcy, dla członka, dla ludzi Don IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 16:30 Jeżeli jeden śledz dla każdego peowca to może śledzi zabraknąć, i co wtedy? Będą musieli dostawać tylko samą zalewę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.chello.pl 17.12.07, 19:16 Ludzie!!! A co ŚLEDZIEM dla Masojć??? Głosujcie na nią bo jeszcze ktoś ją prześcignie, a mimo, że w mediach o tym cicho znów toczy swoją walkę z niepokornymi. Bardzo nie spodobało jej się pismo do MEN, jakie wysłali rodzice dzieci ze szczecińskich placówek oświatowych i dzisiaj wysłała razem z Rogasiową wizytatorów do szkół, których przedstawiciele podpisali się pod w/w pismem. Już teraz wiadomo za co urzędnicy dostają premię - za ściganie buntowników!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babinicz Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.szczecin.mm.pl 17.12.07, 19:31 Redakcję "Wyborczej" lub kogoś z forumowiczów poproszę o nr SMS na szczupaki i sledzie, bo w tekście nie podano Jazgacz dla tercectu egzotycznego Krzystek-Masojć-Rogaś za liwidację szkół z dnia na dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: 10.10.129.* 17.12.07, 19:53 70007 - głosujcie na ten numer. Jest na www.szczecin.gazeta.pl w w tekście o konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.chello.pl 17.12.07, 21:40 W zleżności od tego na kogo chcesz głosować musisz wysłać sms-a o treści; SZCZUPAK.( tu numer z listy).IMIĘ I NAZWISKO,ADRES lub odpowiednio SLEDZ.(numer z listy).IMIĘ I NAZWISKO,ADRES. Należy to wysłać pod numer 70007 w cenie 0,61 PLN/ szt. Z jednego telefonu można wysłać 5 zgłoszeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JKE Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.chello.pl 17.12.07, 22:52 a można jeszcze żone nitrasa za dojenie miasta zgłosić? pliss zgłoście babke, obrotne jest to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Chcesz dac Sledzia PO, glosuj na Korzystka... IP: *.ccc.de 17.12.07, 23:27 gdyby nie Korzystek to by nie doila, zatem awansem glos przechodzi na nieroba Korzystka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoly Romek Re: Chcesz dac Sledzia PO, glosuj na Korzystka... IP: *.smsnet.pl 17.12.07, 23:47 Nieroba? Wszędzie go pełno w mediach, dosłownie! Żaden prezydent tak się nie udzialał, a ty chłopie myślisz, że po co jest prezydent miasta? On nas reprezentuje. Oceń cały magistrat - także swoich radnych z PiSu! Co zrobiła Twoja Pacynka? To, że pisze bloga, lubi Teresie i lubi pograć w golfa wiemy z bloga, a konkrety jakieś? Szczekać każdy może. Sobie też wystaw śledzia, bo zapewnie nic nie zrobiłeś. Jedyne co potrafisz to bić pianę...BORING... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Chcesz dac Sledzia PO, glosuj na Korzystka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 23:19 Pacynka czyli inaczej Jacynka ujawnia aferę bilboardową i oświatową. www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=1&bpm=5&blog=65&lg=1 Taka jej rola jako opozycji.Tobie się coś podonaldowało w głowie:PIS czyli opozycja jest od krytyki a prezydent od zapieprzania.Krzystek nic nie robi tylko się puszy w mediach ale efektów nie ma żadnych. Efektów rządzenia bo taka jego rola Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa niesprawiedliwe metody głosowania 17.12.07, 23:50 po 1: dlaczego już nie można wysyłać maili? po 2: dlaczego nie można wysyłać kuponów? po 3: dlaczego nie można głosować telefonicznie? po 4: dlaczego wybiórcza nie wydrukowała numeru telefonu, na który można wysyłać smsy? moim zdaniem, to jedna wielka ściema. Głosować mogą tylko ci, którzy mają komórki i umieją wysyłać smsy, czyli tylko ludzie młodzi lub w średnim wieku, których stać na posiadanie komórki. W oczywisty sposób nie mogą głosować ci, którym od prezydenta Krzystka oberwało się najbardziej - najbiedniejsi mieszkańcy Szczecina. Pewnie dlatego ograniczono się do sondy smsowej, żeby to pan prezydent nie dostał śledzia. Ja tam za te podwyżki bym mu takiego śledzia zepsutego i śmierdzącego do łóżka wrzuciła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoly Romek kolejny z paraliżem umysłu IP: *.smsnet.pl 18.12.07, 00:06 Kolego wiesz, że podwyżki są w całej Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: kolejny z paraliżem umysłu 18.12.07, 08:48 nie kolego, a koleżanko, to raz. A dwa - w jakiej całej Polsce? W całej Polsce, gdzie rządzi PO! Chociażby taki Poznań - mam kolegów radnych w tym mieście. Łooo, co tam się na sesjach dzieje - blokowanie lub zmienianie za 5 dwunasta porządków obrad przez radnych PO; ostatnio na ten przykład głosowali podwyżki opłat za wodę. I co? Wiedząc, że lud uciśniony protestował będzie przeciwko podwyżkom, tak jak np. za MPK (ho hoo, kilkanaście tysięcy podpisów Poznaniaków włodarze miasta mieli totalnie w d..., i tak podwyżki uchwalili), pomysłowi radni PO, dysponując bezsprzeczną większością głosów w radzie, uchwałę o podwyżkach z porządku obrad zdjęli. Ergo - weszła w życie bez głosowania. I jak tu nie kochać naszych wbrańców narodu :))) by żyło się lepiej :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mak_art Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy 18.12.07, 11:21 Śledź dla Wyborczej z brak nr telefonu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.chello.pl 18.12.07, 12:54 Miastprzegrało wczoraj proces w sądzie administracyjnym zaskarżający negatywną opinię MEN w sprawie likwidacji SP-21. Jest to kolejny dowód na to, że rządzą naszym miastem niekompetentni ludzie. Pani Masojć ma zupełnie nieprzygotowany program restrukturyzacji i tylko ciekawe za czyje pieniądze Krzystek procesuje się z MEN... Czy obetnie nagrody swoim zastępcom za pośrednictwem których dochodzi do takich absurdalnych pomysłów, czy znowu zarządzi jakieś podwyżki bo bilans musi wyjść na korzyść naszych włodarzy. ŚLEDŹ DLA MASOJĆ, no i może dla KRZYSTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.libere-lecta.com 18.12.07, 12:56 Gość portalu: Monika napisał(a): > bilans musi wyjść na korzyść naszych włodarzy. ŚLEDŹ DLA MASOJĆ, no > i może dla KRZYSTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie byloby Masojc bez Korzytka, zatem Sledz nalezy sie jemu i to po stokroc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoly Romek Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.smsnet.pl 18.12.07, 13:44 a Tobie śledziem po pysku, bo wchodzisz na to forum, aby tylko narzekać. Sam coś zrób aparatczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Prosze o wiekszy szacunek do ryb! 18.12.07, 13:47 ryby sie koncza w Baltyku i Kattegacie a wy sie chcecie nimi po pyskach prac.. Hostia sie obrzucajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: 80.190.200.* 18.12.07, 14:09 Gość portalu: Wesoly Romek napisał(a): > a Tobie śledziem po pysku, bo wchodzisz na to forum, aby tylko > narzekać. Sam coś zrób aparatczyku. zrobilem, zaglosowalem na sledzia na Korzystka Likwidatora Podwyzke, zeby sie opamietal , do pracy wzial i przestal Szczecin niszczyc, choc parzac na jego fizjonomie obawiam sie, ze do niego moze to nie dotrzec... ot taki wesoly idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.globalconnect.pl 19.12.07, 23:01 @SC: Wiesz czego bym sobie życzył? Aby kiedyś Wyborcza (lub każda inna gazeta) miała szansę zamieścić taki fajny artykuł, w którym relacjonuje postępowanie karne lub proces przeciwko Twojej durnej osobie. Za pomówienia i wszystkie te pierdoły, które wypisujesz na forum. Szkoda, że w naszym pięknym kraju nie ściga się takich baranów jak Ty. Za te pomówienia i obelgi, które produkujesz bez sensu i pod adresem konkretnych osób. Chciałbym usłyszeć kiedyś: Pan XXX XXX – podający się na forach internetowych pod Nickiem SC …. zobowiązany jest do uiszczenia kwoty 20 tyś złotych na rzecz… Może wtedy pomyślałbyś baranku, że głupota nie tylko boli, ale i kosztuje. Tego Ci życzę z całego serca. Dla zasady i może w ramach rewolucji internetowej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.chello.pl 18.12.07, 14:22 Wesoły Romku! Spasuj ze swoimi niesmacznymi komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy 19.12.07, 21:37 akurat niedługo wigilia, jak robicie śledzie i szczupaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.chello.pl 20.12.07, 07:06 śledzia robię tradycyjnie w jabłku i z rodzynkami, a szupak najlepszy jest faszerowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfsf Komu Szczupak, komu Śledź. Już głosujemy IP: *.chello.pl 22.12.07, 09:59 smsy buahha chyba jestescie smieszni ze bede wydawal kase na smsy , niemogliscie zrobic zwyklej sondy lub mailem glosowania ?! ,co amatorzy ,powinniscie za to dostac nagrode zgnilego sledzia Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: Śledź dla Krzystka! 22.12.07, 11:32 ja już wysłałam ;) na Korzystka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtojA Re: Śledź dla Krzystka! IP: *.chello.pl 22.12.07, 12:17 jA NA kORZYSTKA I mASOJĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Śledź dla Krzystka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 23:12 Jak myślicie czy nauczyciele odważą się głosować na śledzia dla Masojć, gdy będą musieli podać swoje dane? Wszyscy wiedzą, że jest mściwa i ma dojścia ( patrz: kontrola szkół z których rodzice wysłali list protest do ministra oświaty, kontrola ZS nr8 za udział uczniów w pikiecie pod urzędem..)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: Śledź dla Krzystka! IP: *.chello.pl 23.12.07, 10:15 Gość portalu: kasandra napisał(a): > Jak myślicie czy nauczyciele odważą się głosować na śledzia dla > Masojć, gdy będą musieli podać swoje dane? ... bez przesady, tam się danych nie podaje, a o jej kontrolach to chyba z gazety sie dowiedzieli wszyscy szczecinianie co czytaja prase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc uwaga, uwaga Sledz - Korzystek prowadzi... IP: 80.190.200.* 22.12.07, 23:11 mam takie info z dobrego zrodelka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: uwaga, uwaga Sledz - Korzystek prowadzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 10:17 Będzie kolejny sukces! Odpowiedz Link Zgłoś