Gość: Vlad.H. IP: *.warzymice.net 27.12.07, 17:58 wiadomosci.onet.pl/1664354,11,item.html Poslowi Cymanskiemu gratulujemy intelektu - w koncu nalezal do ZSMP by brac udzial w turniejach szachowych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DamaKier Re: ptakgate <rotfl> IP: *.rdzaweoko.pl 27.12.07, 18:37 Cymański jak chce, to niech się umartwia. Ale fajny był świąteczny Shrek, no nie? Obejrzałam dwa razy z wielką przyjemnością! Najpiękniejsza scena, jak rudy kot ze zbolałą miną "poświęca się" i daje się wściekle głaskać szczęśliwym shreciątkom. No i osioł faszerowany Shturem - fantastyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojetny a moze posel mial jakies skojarzenia z matka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 18:43 jakies traumy z dziecinstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy ptak był głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 18:43 Tekst o ptaku faktycznie głupi i nie na miejscu. Poza tym super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: ptak był głupi IP: *.warzymice.net 27.12.07, 18:46 tzn? ja nie uwazam by byl glipi i nie na miejscu - co wiecej nie mialem zadnych skojarzen ktore wskazywalyby na nieprzyzwoitosc ok torej mowia swieto..i - moze problem lezy w umyslach swieto..ych? tak trudno im zaakcpetowac czlowieczenstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: ptakgate <rotfl> IP: *.warzymice.net 27.12.07, 18:44 ano byl fajny ale jak czytam potem takie newsy to rece opadaja i szukam sznura - Cymanski jak sie powiesze to ty bedziesz mial mnie na sumieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: ptakgate <rotfl> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 18:59 twój problem.może POtrzebujesz psychiatry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: ptakgate <rotfl> IP: *.warzymice.net 27.12.07, 19:11 eeee nie glosowalem na PO (by zoaszczedzic ci zgadywania na zadna z parti) - czy z tego ze nie lubisz PO mam wnosic ze jestes wyborca PiS? tak czy siak nie swiadczy to dobrze o twojej sprawnosci intelektualnej... Odpowiedz Link Zgłoś