Dodaj do ulubionych

Ukradli mi wózek!

02.01.08, 00:00
Dziewczyny okolo tydzien temu ukradli mi z klatki wozek, spacerowke Esprit
taki szaro czarny, z nadlamana budka, jakbyscie cos widzialy,slyszaly to
dajcie znac na maila martyna@hpt.pl lub gg 6653590 lub kom. 501 766 207.
Dzieki bardzo.
Obserwuj wątek
    • madzik241 Re: Ukradli mi wózek! 17.01.08, 21:33
      Mi ukradli 2 wózki z klatki i to niby na nowym bezpiecznym osiedlu, jeden z
      dołu, a drugi spod drzwi, zgłaszaliśmy oba przypadki na policji bo wózki były
      znaczenej wartości i nic nie zrobili jakiś tydzień czy dwa po zgłoszeniu
      przysłali umożenie sprawy. po tych incydentach już trzymałam wózek w domu, cóż
      na złodzieja nie ma rady, ukradnie prawie ze na twoich oczach. Życzę powodzenia
      w odzyskaniu wózka, warto się przejść po komisach, czasem jak jakiś głupi
      złodziej jest to tam oddaje wózek, moich niestety nie znalazłam, ale słyszałam o
      przypadkach, że były w komisach.
      • sylki a jak udowodnić, że wózek w komisie 19.01.08, 10:01
        jest mój?
        Wydaje mi sie, że ciężko.
        • madzik241 Re: a jak udowodnić, że wózek w komisie 26.01.08, 21:43
          No najlepiej jak jest jakiś znak szczególny my mieliśmy akurat lekko przypalony
          materacyk od spodu więc bym poznała, ale nam się nie udało odnaleźć, moja
          koleżanka której skradli znalazła w ten sposób, miała oznaczony wózek, jak go
          znalazła w komisie to nic nie mówiła babce, która tam pracowała tylko odrazu
          zadzwoniła po policję, bo tak mogłaby szybko schować. Okazało się że osoba która
          oddała wózek posługiwała się jakimś fałszywym dowodem, kto wie może tu jakaś
          szajka wózkowa działa, bo coraz więcej ich ginie, dzieci się teraz dużo rodzi
          więc popyt jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka