Dodaj do ulubionych

Kuźmiński dyrektorem Agencji Nieruchomości Rolnych

23.01.08, 19:03
niezłe jaja

Wojciech Kuźmiński został dyrektorem Agencji Nieruchomości Rolnych. Nominację dziś podpisał premier Donald Tusk.

Kuźmiński obecnie jest dyrektorem Wydziału Rolnictwa i Ochrony Środowiska Urzędu Marszałkowskiego w Szczecinie oraz adiunktem w Katedrze Ekonometrii Uniwersytetu Szczecińskiego.

O tym, że Kuźmiński ma zostać dyrektorem Agencji, mówił w ubiegłym tygodniu na naszej antenie poseł Sławomir Nitras. Natomiast minister rolnictwa Marek Sawicki podczas targów Gruene Woche we Berlinie powiedział, że Kuźmiński nie jest brany pod uwagę przy obsadzaniu jakichkolwiek stanowisk w agencjach rolnych. Kuźmiński mówi, że tej wypowiedzi nie słyszał i uważa, że współpraca z ministrem będzie się układała dobrze.

Kuźmiński zapowiada też stopniową likwidację Agencji.

Kuźmiński nie chciał powiedzieć , czy zmieni na stanowisku dyrektora szczecińskiego oddziału Agencji, powiedział jedynie, że będzie się przyglądał dyrektorom w całej Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuliś Re: Kuźmiński dyrektorem Agencji Nieruchomości Ro IP: 212.14.10.* 23.01.08, 21:16
      prezesem kolego, prezesem
      No to pół województwa jechało po gościu za nie wiadomo za co, a tu
      taka mała "niespodzianka".
      Oj drżą już pewnie Ci co kręcą od lat lody na państwowej ziemi.
      Myślę że na efekty tej nominacji nie przyjdzie długo czekać.
      I nie chodzi tu bynajmniej o "poddzierżawianie" ziemi żonie, Pyrzyce
      gratulują qzmie.
      • Gość: kusio modro ty moja ! wróciliśmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 22:39
        znaczy się drżą z radości że morda nastała w ANR? a już senator
        Olech z profesorem Hozerem to wzleci pod niebo z radośći! Mordo to
        moja! Wróciliśmy!!!!
        • Gość: Platformers Re: modro ty moja ! wróciliśmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 22:53
          Tak tak Pan Senator choć niskiego wzrostu skacze z radosci pod samo
          niebo :) Ale gdzie człowiek patelnia na prezesa ? Przecież to śmiech
          na sali!!!
          • Gość: ciekawska Re: Kim jest "modra " IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.08, 07:55
            kim jest Kuźminski z wykształcenia, fryzierem czy ginekologiem
            • Gość: as wiarygodność sawickiego h... warta IP: 85.219.206.* 24.01.08, 08:01
              oficjalnie na konferencji mówił że nie jest kużmiński brany pod
              uwagę a tu proszę że jest. Dzienikarze już pytać jak to jest z
              ministrem bo zagrał z wami w chu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka