Dodaj do ulubionych

Prezydent Rzeczy Małych

28.01.08, 23:38
Ciekawe, co takiego usłyszał od tego kurdupla, Sikorski, że nawet nie zamienił
dwóch słów z dziennikarzami...dobrze to nie wróży Polsce. Niedobrze się dzieje
w naszym kraju.
Obserwuj wątek
    • exman Re: Prezydent Rzeczy Małych 29.01.08, 00:07
      Pozwólcie że dodam jeszcze taką informację :
      Minister Sikorski urządza teatr. Jego zachowanie to niepoważny żart - mówi Radiu
      Zet była minister w Kancelarii Prezydenta Elżbieta Jakubiak.
      Pan prezydent poprosił na spotkanie Ministra Sikorskiego ale nie okreslał
      godziny tego spotkania. Nie chodziło o pilne wezwanie z Brukseli - mówi Jakubiak.

Tłumaczy, że Prezydent Lech Kaczyński rozmawiał z Prezydentem Ukrainy Wiktorem
      Juszczenką. - Widocznie posiada takie informacje, którymi chce się podzielić
      przed wizytą ministra Sikorskiego na Ukrainie - dodaje Jakubiak.

Jakubiak...nie znam, nie kojarzę ale wypowiada się jak rzecznik ratlerów. Szlag
      mnie trafia, bo raz kurduple obrażają się, że za późno lub wcale, innym razem,
      że niepotrzebnie tak szybko. O co chodzi ? Chcemy rozwalić obecny rząd ? To
      chyba jasne !!! Wątły to styl, i głupi koniec będzie tych gryzących w kostkę i
      szarpiących nogawki.
      • Gość: gość Re: Prezydent Rzeczy Małych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 01:09
        exman napisał:
        Będę z Tobą szczery, dobrze ?

Ja też będę z Tobą szczery - idź z takimi tematami na forum "kraj".
        • Gość: gość Re: Prezydent Rzeczy Małych IP: *.cable.smsnet.pl 29.01.08, 09:00
          a jak SC i jego klony założą coś o PO to jest spoko :)
          • Gość: gość Re: Prezydent Rzeczy Małych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 09:14
            Gość portalu: gość napisał(a):

> a jak SC i jego klony założą coś o PO to jest spoko :)

Nie, nie jest spoko. Niezależnie czy pisze sc czy exman czy inny troll.
          • Gość: Dziadek Jacek Re: Prezydent Rzeczy Małych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 10:16
            Spokojnie. Głosuję na PIS.

PS. Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha ...........
        • anamar Re: Prezydent Rzeczy Małych 30.01.08, 12:49
          wspomnicie moje słowa,że kaczory zakończą swą karierę w wariatkowie.
    • exman Re: Prezydent Rzeczy Małych 29.01.08, 21:03

Fotyga nie wiedziała o przerwanym posiedzeniu

Prezydencka minister przyznała też, że nie wiedziała, iż Sikorski przerywa
      spotkanie w Brukseli.

- Ale to do ministra należy ocena, czy moment sprzyja wyjściu czy nie -
      zastrzegła. Dopytywana, czy Sikorski zrobił dobrze wychodząc ze spotkania,
      Fotyga powiedziała: - myślę, że lepsze byłoby dokończenie lunchu i przelot lotem
      rejsowym o godz. 19.10 do Warszawy, a nie przez Hamburg.

- Nie trzeba było przerywać żadnego posiedzenia, być może minister Sikorski
      chciał się wywiązać ze swojego konstytucyjnego obowiązku współdziałania z
      prezydentem w sprawach polityki zagranicznej - oceniła.

Prezydent zwrócił się do Sikorskiego o spotkanie w poniedziałek, gdy ten
      uczestniczył w Brukseli w posiedzeniu unijnych ministrów spraw zagranicznych,
      poświęconym podpisaniu umowy stowarzyszeniowej UE z Serbią. Szef MSZ opuścił to
      spotkanie przed jego zakończeniem

... teraz wiem dlaczego Sikorski miał taką minę, ja też bym zatłukł tą babę jej
      własnymi słowami. Dodając, że Pan Prezio K. i Sikorski mogli spokojnie obgadać
      sprawę telefonicznie - na co podobno nie zgodził się Ratler, mamy kliniczny
      przypadek wsadzania kija między szprychy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka