polonez-2 31.01.08, 16:37 Podpal ten kraj, podpal. Tak będzie "oczywista-oczywistość" najlepiej. wiadomosci.onet.pl/1683762,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solid.solvent dzieki stary!!!!! 31.01.08, 16:40 uswiadomiles mi wlasnie, ze obecnej sytuacji w kraju winny jest ten paskudny Kaczynski, a nie rozsiewajacy obludne obietnice bez pokrycia Tusk! zawsze wiedzialem, ze te kacze skurczysyny to chca do upadku nasz kraj doprowadzic!!! lol! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Piroman 31.01.08, 16:51 szczerze mówiąc,zaczynam się kaczyńsiego na poważnie bać.... Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Piroman 31.01.08, 16:53 nie gadaj, balas sie na serio kiedy byl premierem i zagrazal demokracji! :) czy wtedy balas sie nie na serio tylko tak se pierniczylas ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Piroman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 17:08 Wolińska się nie boi i ty się nie bój. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Piroman 31.01.08, 16:52 Piroman ma trochę rozumu. Kaczyński niestety nie. W imię swoich zawiedzionych ambicji jest gotów zrobić wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Piroman IP: *.srv.volvo.com 01.02.08, 11:31 Czy to samo pisałeś, gdy kraj gotów był podpalać Tusku w imię swoich zawiedzionych ambicji? W końcu podpalił, ale samego siebie, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier No dobra, może jestem zaślepiona... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 13:17 Jestem zwolenniczką PO i może jestem ślepa na jej błędy. No dobra, ale jeśli by teraz miały być wybory, to wyobrażacie sobie, że kto powinien rządzić? Kogo mamy na tzw. rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: No dobra, może jestem zaślepiona... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 18:43 Tak żeby z Pełną Odpowiedzialnością kogoś wybrać? Obawiam się, że ciemność widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś