rozklapicha 13.02.08, 23:38 A może tak założyć profil? nasza-cela.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: razem Re: nasza cela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 06:56 żeby zebrać elektorat PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka PAWLAK i prokuraator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 14:42 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2358247.html Przed chwilą trafiłem w tv na obrady Sejmu, wypowiadał się W. Pawlak na tem uchylenia kary nałożonej na Spółkę J&S (dwóch muzyków z Ukrainy) w wysokości około 500 milionów złotych i umorzenia przez niego postępowania w tej sprawie. W. Pawlak drżącym głosem jako uzsadanienie decyzji podał, że karę nałożył Prezes Agencji Rezerw Materiałowych, a powinna Agencja Rezerw Materiałowych. hmmm. Pawlak ma czysty chłopski rozum, ale co z posłami, żaden z nich nie zadał Palakowi pytania, czy wie kto reprezentuje Agencje Rezerw Materiałowych, czy ewentualnie AGENCJA ta reprezentuje siebie sama i dlatego sama w swoim imieniu składa podpisy. Jeżeli natomiast Agencja jako byt prawny nie ma możliwości działać w swoim imieniu, to musi być przez kogoś reprezentowana i jestem przekonany, że reprezentuje ją Prezes Agencji a nie sprzątaczka w Agencji. Podobnie jak Zarząd np. Spółki z o.o. reprezentuje Spółkę. Gdyby moje rozważanie nie było dotknięte jakąś wadą, to przyczyną uchylenia kary i umorzenia postępowania poninien zająć się prokurator i Sąd Karny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto PAWLAK i prokurator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 18:35 beax, medycyna jest bezsilna wobec ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś