Gość: szn IP: *.osow.pl 22.08.03, 19:15 DO INWESOTROW!Bardzo prosimy o troche cierpliwosci...niedlugo zmieni sie prezydent!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tadeusz Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 20:06 Reakcja Jurczyka jest zrozumiała dla kogoś, kto zna bezmiar jego głupoty, wspartej bogaojczyźnianą retoryką. Wiem o conajmniej dwóch podobnych sprawach oczekujących na rozwiązanie w sądzie. Tadeusz. Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wena Panie Chwat, pewno Gołas chce ten grunt IP: *.smsnet.pl / 192.168.0.* 22.08.03, 20:06 i Pan swojemu opiekunowi ten teren załatwi w prawy bądź lewy sposób. Rób Pan szybko przewały bo czasy Maryjana I Kuryjnego się kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto IP: *.oskarwegner.com.pl 22.08.03, 21:11 I to jest właśnie fałsz prezydenta i jego doradców. Osobiście uważam, że próba zerwania rozmów z holendrami, jest jedynie pokerową zagrywką, mającą na celu nakłonienie ich do wykupu owej działki, za co miasto mogłoby jednorazowo skasować kilka lub więcej milionów, które już w krótce mogą okazać się absolutnie niezbędne do łatania budżetu, kiedy gro kasy będzie musiało być przeznaczone na odszkodowania za zerwane umowy. Tym bardziej, że kilkadziesia milionów (około 20 -30), to niemal 5% tegoż niezbilansowanego w tym roku budżetu, a owych kar może byc więcej. I nie ma to nic wspólnego z ideami pana prezydenta o zachowywaniu Szczecina w polskich rękach. Po prostu ochyda. Zero perspektywicznego myślenia. Pozdrawiam Leszek P.S. Tak, szanowni rajcy i włodarze, sprzedajcie wszystko co się, da byle tylko wyjść z twarzą, a my później będziemy się martwić z czego żyć, utrzymywać się i rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanti Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto IP: *.teleton.pl 23.08.03, 08:48 Co się w tym mieście do cholery dzieje? Jakaś holenderska firemka obraża się na Szczecin, bo miasto postanowiło ocalić przed szkłem, betonem i stalą fajny zielony plac. Nich sperdala, a nie dyktuje warunków.Budynek po przychodni miał być sprzedany w drodze przetargu. A negocjacje... Jak magistrat do nich przystąpi, to będzie znaczyło, że urzędnikom znów się zamarzyły łapówki. Odpowiedz Link Zgłoś
longplay Afryka welcom to 23.08.03, 09:23 Gość portalu: Fanti napisał(a): > Co się w tym mieście do cholery dzieje? Jakaś holenderska > firemka obraża się na Szczecin, bo miasto postanowiło ocalić > przed szkłem, betonem i stalą fajny zielony plac. Nich > sperdala, a nie dyktuje warunków. Własnie niech sperdala. Niech wszyscy inwestorzy sperdalają. Będzie jeden wielki, zielony plac, Szczecin. Na wzór państw również zielonym i pieknych - państw afrykańskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Afryka welcom to IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 23:56 A TY LONG a coś tam - głupi jesteś całkowicie !!!1 To jest zabytkowy secesyjny budynek w który naprawdę trzeba Kasę włożyć!!!!!! I SAM SPIERDALAJ DO CHLEWU I MALUJ KORYTA NA CZERWONO !!! Alongplay napisał: > Gość portalu: Fanti napisał(a): > > > Co się w tym mieście do cholery dzieje? Jakaś holenderska > > firemka obraża się na Szczecin, bo miasto postanowiło ocalić > > przed szkłem, betonem i stalą fajny zielony plac. Nich > > sperdala, a nie dyktuje warunków. > > Własnie niech sperdala. Niech wszyscy inwestorzy sperdalają. Będzie jeden > wielki, zielony plac, Szczecin. Na wzór państw również zielonym i pieknych - > państw afrykańskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Afryka welcom to IP: 111.111.51.* 24.08.03, 10:32 Gość portalu: red napisał(a): > A TY LONG a coś tam - głupi jesteś całkowicie !!!1 > To jest zabytkowy secesyjny budynek w który naprawdę trzeba Kasę włożyć!!!!!! no i? holendrzy nie maja kaski chcesz powiedziec? czy ze jak zabytkowy to powinien bnalezec do polaka z dziada pradziada. najlepiej z mlodziezy wszechniemieckiej. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Afryka welcom to IP: 212.14.0.* 24.08.03, 09:52 Afryka dzika!! Dziwisz sie? Wyborcy Jurczyka nie rozumieja nawet,ze ziemia jest okragla,nie czytaja gazet(analfabeci)i maja z gruntu przesrane ,bo matka natura pozbawila ich minimum inteligencji.Im wszystko jedno....nam nie!! Wiosna nasza!! Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto 23.08.03, 11:08 Gość portalu: Fanti napisał(a): > Co się w tym mieście do cholery dzieje? Jakaś holenderska > firemka obraża się na Szczecin, bo miasto postanowiło ocalić > przed szkłem, betonem i stalą fajny zielony plac. Nich > sperdala, a nie dyktuje warunków.Budynek po przychodni miał być > sprzedany w drodze przetargu. A negocjacje... Jak magistrat do > nich przystąpi, to będzie znaczyło, że urzędnikom znów się > zamarzyły łapówki. boso ale w ostrogach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto IP: 111.111.51.* 24.08.03, 10:29 Gość portalu: Fanti napisał(a): > Co się w tym mieście do cholery dzieje? Jakaś holenderska > firemka obraża się na Szczecin, bo miasto postanowiło ocalić > przed szkłem, betonem i stalą fajny zielony plac. robaczku drogi. to miasto to jeden wielki zielony plac z autostrada przebiegajaca przez srodek. kolejny dzialkowiec? jesli jestes zwolennikiem zielonego plaucto polecam przeprowadzke do kobylki. miasto to powinny byc wlasnie centra finasowe, kulturalne itd. Nich > sperdala, a nie dyktuje warunków. jasne ty z jurczykiem bedziecie dyktowac i liczyc bezrobotnych pod urzedem. fajnego sobie wybrales prezydenta. a kotka jakiego ma fajnego. brawo. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 09:46 Pogieło ich chyba, wszystko chcieliby bezprzetargowo.Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto 23.08.03, 11:09 Gość portalu: mak napisał(a): > Pogieło ich chyba, wszystko chcieliby bezprzetargowo.Ja też a wiesz co to jest aport? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto IP: *.smsnet.pl / 192.168.2.* 23.08.03, 09:53 A nie można by już posunąć Jurczyka? Przecież zanim on odejdzie to spraw w sądzie będzie już tyle, że trzeba będzie ewakuować sie ze Szczecina ... Kto zapłaci za te wszystkie zasądzone odszkodowania !? Serce mi pęka jak patrzę przez te wszystkie lata na to, co kolejni włodarze miasta wyprawiają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto IP: 111.111.51.* 24.08.03, 10:34 Gość portalu: vip napisał(a): > A nie można by już posunąć Jurczyka? no chyba mozna, ale nie wiem co on i zona jego na to. zapytaj sie go. Kto zapłaci za te wszystkie zasądzone > odszkodowania !? kotek. to on tak namieszal. Serce mi pęka jak patrzę przez te wszystkie > lata na to, co kolejni włodarze miasta wyprawiają... mi tam nic nie peka. normalka. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRzeciwnik Jurczyk idioto!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 17:34 Doprowadzis to miasto do ruiny ... Wez wogle odejdz ... Siedz sobie dziadku na tej swojej dzialce... Precz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 19:01 JURCZYK PRECZ DO ŁODZI TAM TWOJE MJEJSCE OBOK TEGO DRUGIEGO BARANA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto IP: 111.111.51.* 24.08.03, 10:37 Gość portalu: szn napisał(a): > DO INWESOTROW!Bardzo prosimy o troche cierpliwosci...niedlugo > zmieni sie prezydent!! ja mysle ze przesadzacie ze to ni jego wina. to wszystko kotek wymysla. on go wieczorem glaszcze i myta: no co tam kotus co jutro robimy? a kotek: a wywal tych holendrow zrobimy tereny zielone. miau. jurczyk za telefon wybiera numer do chwasta. i mowi: holenrow mi jutro wywal. bo mi cialo doradcze radzi, ze oni nie dbaja o polskosc i jakas ta eutanazje chca zrobic czy cos. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELEN JURCZYK OPAMIENTAJ SIE!!!! IP: 217.153.159.* 24.08.03, 16:02 PANIE PREZYDENCIE I ZASTEPCY OPAMIETAJCIE SIE W OBECNEJ SYTUACJ GOSPODARCZEJ SZCZECINA TRZEBA ISC NA KOMPROMISY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max98 JURCZYK WON !!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 24.08.03, 23:57 Podzielam opinie większości, Jurczyk musi odejść, proponuje założyć jakąś stronę i będziemy podpisywać petycje aby Jurczyk odszedł, chyba można go jakoś usunąć z tego miasta, niech spada jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
adelmus Re: JURCZYK WON !!!!!!!!! 25.08.03, 02:57 Gość portalu: Max98 napisał(a): > Podzielam opinie większości, Jurczyk musi odejść, proponuje > założyć jakąś stronę i będziemy podpisywać petycje aby Jurczyk > odszedł, chyba można go jakoś usunąć z tego miasta, niech spada > jak najdalej Max! tu nie ma co wiele dywagowac . Sam wiesz ( jezeli w miare uwaznie czytasz posty) , ze powstaje stowarzyszenie ktorego celem sa zmiany w tym miescie ! dlatego zamiast wkurzac sie na forum po prostu przyjdz do nas :-) pozdrawiam adelmus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: JURCZYK WON !!!!!!!!! IP: 111.111.51.* 25.08.03, 06:17 adelmus napisał: > Max! tu nie ma co wiele dywagowac . Sam wiesz ( jezeli w > miare uwaznie czytasz posty) , ze powstaje stowarzyszenie > ktorego celem sa zmiany w tym miescie ! dlatego zamiast > wkurzac sie na forum po prostu przyjdz do nas :-) podamy ci pomocna dlon. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
longplay Re: JURCZYK WON !!!!!!!!! 25.08.03, 08:45 Gość portalu: rado napisał(a): > adelmus napisał: > > > Max! tu nie ma co wiele dywagowac . Sam wiesz ( jezeli w > > miare uwaznie czytasz posty) , ze powstaje stowarzyszenie > > ktorego celem sa zmiany w tym miescie ! dlatego zamiast > > wkurzac sie na forum po prostu przyjdz do nas :-) > > podamy ci pomocna dlon. pozdrawiam rado Dokladam swoją dłoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Holenderski inwestor ostrzega miasto IP: 212.14.13.* 28.08.03, 23:46 Szczecin naprawde utonie przez Jurczyka i jego Chwatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Szczecin tonie i naprawde utonie przez Jurczyka IP: 212.14.13.* 28.08.03, 23:49 Odpowiedz Link Zgłoś