solid.solvent 23.02.08, 00:31 a Zakowski = Rydzyk www.dziennik.pl/wydarzenia/article128703/Rydzyk_i_Zakowski_rzadza_w_eterze.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hugo Re: TOKFM = Radio Maryja :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 00:33 już ktoś dawno o tym na forum pisał,rzeczywiście słuchając na zmianę można popaść w schizę że żyje się w 2 różnych światach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: TOKFM = Radio Maryja :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 10:49 że dziennik to pisowska szmata, to wiadomo było od dawna, że piszą na zamówienie, to akurat wiem od dziennikarza, który tam wysoko siedzi, dziwie się tylko, że tak wolno zmieniają front, ale pewnie chcą zachować pozory. Z całego porównania najbardziej rozmieszyły mnie dwa. Raz, że walentynki dotyczą też par homo- a co, niby nie dotyczą? czy jak? Dwa, rozmowa Kurkiewicza nt. książki o JP2. Akurat słuchałam tej rozmowy- to już jest paranoja, żeby czepiać się analizy krytycznej JP2, albo sie nie ma pojęcia, co taki termin oznacza, albo się nie słuchało ze zrozumieniem rozmowy, albo jest przykazanie, że o papieżu tylko na kolanach, jak o Mao. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as o co wam chodzi sa piloty IP: 195.136.49.* 23.02.08, 10:58 większośc ludzi słucha radia gdzie jest cały czas muzyka u mnie gra trójka albo jedynka albo tok fm bo są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmkj Re: o co wam chodzi sa piloty i ploty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 06:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=75542332&a=75699699 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: o co wam chodzi sa piloty i ploty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 19:58 prawdy dowiaduję sie z Naszego Dziennika i Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: o co wam chodzi sa piloty i ploty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 18:12 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: o co wam chodzi sa piloty i ploty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 18:27 mocno przesadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as nie uważacie że zetka jest pusta IP: 195.136.49.* 06.03.08, 19:06 zresztą tvn czy polsat też ma dużo programów dla pustaków.Akurat Polsatowi sie dziwię mając dobre prawa do transmisji sportowej wola dać puste programy zapchaj dziurę niż sport wtedy by mogły zagrozić publicznej a tak to oddają pole bez walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob. Re: nie uważacie że zetka jest pusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 18:30 warto posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś